Forum » Pomoč in nasveti » Asus plata - Vprašanja?!
Asus plata - Vprašanja?!
DrSergioDJ ::
Ok, kolega ma eno Asusko, 95% sm preprican, da ma A7V333 platko.
Problem. Ne zazna mu USB vticev. K da niso "przgani". Ne morem rect, da sm jih 100% instaliral (zraven platke je prsu cd-rom z vsem mogocim, med drugim tudi "install usb 2.0" opcijo.
Ker clovek stanuje na drugem koncu lj in nima neta, bom prasu se za kaj drugega, preden grem sam se enkrat re-installat zadevo.
Kako prides v Bios pr asusu? Pr start-upu mas na voljo al "tab", k te prpelje kr nekam, al pa "alt+F4", k je (se mi zdi) za povozt bios, "flashat" ??
A se da USB tud v biosu vklopt? Kje prblizno se nahaja?
Najlepsa hvala.
Problem. Ne zazna mu USB vticev. K da niso "przgani". Ne morem rect, da sm jih 100% instaliral (zraven platke je prsu cd-rom z vsem mogocim, med drugim tudi "install usb 2.0" opcijo.
Ker clovek stanuje na drugem koncu lj in nima neta, bom prasu se za kaj drugega, preden grem sam se enkrat re-installat zadevo.
Kako prides v Bios pr asusu? Pr start-upu mas na voljo al "tab", k te prpelje kr nekam, al pa "alt+F4", k je (se mi zdi) za povozt bios, "flashat" ??
A se da USB tud v biosu vklopt? Kje prblizno se nahaja?
Najlepsa hvala.
...
boštjan ::
kolko sem jaz prebral iz manuala od te plate,moraš stisnit tipko delete,če ne verjameš pa si poglej tukaj
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | intel pentuim dual core x64?Oddelek: Pomoč in nasveti | 2495 (2038) | Domini tm |
» | USB 3.0 pci-e kartica ne delujeOddelek: Pomoč in nasveti | 1208 (1089) | Tero |
» | USB miška...ki mi je ne zazna...Oddelek: Strojna oprema | 1864 (1664) | bf4ed |
» | Problem z epson printerjemOddelek: Pomoč in nasveti | 872 (770) | Matek |
» | Vsi, ki ne morete spraviti FSB-ja na 133 pišite sem (strani: 1 2 )Oddelek: Navijanje | 4585 (3626) | rc-car |