Forum » Strojna oprema » Težave s SSDjem Corsair F120
Težave s SSDjem Corsair F120
PNG ::
Pozdravljeni,
imam nekaj mesecev starega F120 in mi je zdaj že 2x v roku cca 2 mesecev sredi delovanja računalnik resetiralo, vrglo v BIOS in izpisalo error češ da nimam nobenega bootable pogona.
Mar to pomeni, da mi SSD crkuje? Ne vem točno kaj se je zgodilo v teh primerih, ker nisem bil poleg računalnika, samo ko sem prišel nazaj sem bil lepo v BIOSu kjer mi je pisalo da naj izberem kakšen bootable pogon, v seznamu pa ni nobenega. Reset pomaga, naslednjič ga zazna. Se je to komu dogajalo?
Hvala za odgovor in LP
imam nekaj mesecev starega F120 in mi je zdaj že 2x v roku cca 2 mesecev sredi delovanja računalnik resetiralo, vrglo v BIOS in izpisalo error češ da nimam nobenega bootable pogona.
Mar to pomeni, da mi SSD crkuje? Ne vem točno kaj se je zgodilo v teh primerih, ker nisem bil poleg računalnika, samo ko sem prišel nazaj sem bil lepo v BIOSu kjer mi je pisalo da naj izberem kakšen bootable pogon, v seznamu pa ni nobenega. Reset pomaga, naslednjič ga zazna. Se je to komu dogajalo?
Hvala za odgovor in LP
hojnikb ::
sandforci majo dosti problemov z bsodi, tak da flaši tazadn fw če bo pomagal.
#brezpodpisa
PNG ::
Ne dobim BSOD...vsaj nisem ga videl. Vsakič ko sem nazaj prišel sem se znašel v BIOSu z napisom, da nimam bootable device-a.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | disk se noče formatiratOddelek: Pomoč in nasveti | 3247 (2492) | Ikspe |
» | Formatiranje EDINEGA diska (C disk) - KakoOddelek: Pomoč in nasveti | 7072 (6519) | Cervantes |
» | Nalaganje OS na drugi trdi diskOddelek: Pomoč in nasveti | 3464 (3088) | daBunks23 |
» | NOV prenosnik - Toshiba Satellite --- pomoč lepo prosim!Oddelek: Pomoč in nasveti | 7116 (5660) | Matej Marinč |
» | inštalacija XPjevOddelek: Pomoč in nasveti | 1967 (1757) | farko |