Forum » Izdelava spletišč » Kako narest internetno stan
Kako narest internetno stan
mitopuzo ::
Nej mi kdo plis pove s kerim programom je najboljš delat spletno stran, in še kako
Blo mi je v veselje poslovat s takim KURCOM!!!
svejk ::
ja najbolj simpl programcek je sigurn microsoftov frontpage, ko pa hoces kaj bolso stran naredit pa uporabi dreamweaver-ja.
Gandalfar ::
pol bos pa odkril nekoc.. v daljni prihodnosti se ultraedit. De facto standard na tem podrocju ;-)
mitopuzo ::
no sej z front page sem že delu pa je glupo. Z DREAMWEWER-jem
pa je en problem da ne znam
pa je en problem da ne znam
Loki ::
ce kliknes v meniju help, bos tam videl tutorials, ki je bojo "naucili" delat z Dreamweaverjem; pa tut na inetu je dost, sam interes je treba met.
Ziga Dolhar ::
HomeSite je sedaj "integriran" v Dreamweaver -- razvoj prvega sicer še vedno poteka, vendar v okvirju Macromediine serije MX.
Sploh pa se mi HomeSite zdi zelo neprimeren za nekoga, ki ne pozna HTMLja.
Dreamweaver se mi za učenje zdi veliko primernejši.
Sploh pa se mi HomeSite zdi zelo neprimeren za nekoga, ki ne pozna HTMLja.
Dreamweaver se mi za učenje zdi veliko primernejši.
reXor ::
Sam uporablam oz. se se ucim delati na Fireworks 4,Macromedia Dreamweaver MX in morm rec da se iz nule da zlo velik narest v teh dveh programih z pomocjo Help seveda!
tha_man ::
Jaz nisem kaj dosti kompliciral in sem uporabil kar Mozillin Composer... seveda samo za začetek, pa za tabele in take zadeve. Potem pa sem šel v TextPad (nekako mi je bolj všeč kot UltraEdit, čeprav je mogoče malce manj zmogljiv :)
Stran sem sicer začel bolj resno delat prejšnji teden, sedaj pa je že skoraj čisto dokončana - naslov je v mojem podpisu.
Stran sem sicer začel bolj resno delat prejšnji teden, sedaj pa je že skoraj čisto dokončana - naslov je v mojem podpisu.
(c) 1982 Sinclair Research Ltd
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kateri programi so najboljsi?Oddelek: Izdelava spletišč | 3156 (2023) | nobodyelse |
» | HTML editiorOddelek: Programska oprema | 1103 (1029) | IceIceBaby |
» | Čiščenje HTMLOddelek: Omrežja in internet | 988 (863) | darh |
» | PROGRAMSKA OPREMAOddelek: Programska oprema | 1042 (947) | McAjvar |
» | Kateri program za spletno stranOddelek: Pomoč in nasveti | 3656 (3443) | 3LeR. |