Forum » Mobilne tehnologije » tušmobil mini smsi nedostavljeni
tušmobil mini smsi nedostavljeni
barakus ::
Pozdravljeni,
Imam 2 sim kartici na tusmobilu.
Ena je predplacniski paket mini. Poslal sem že 5 smsov iz te kartice na drugo, in noben ni bil dostavljen zdaj v roku 1 ure. Cene smsov pa so mi instantno odbili od zakupljene vsote.
Če kličem v isto smer, kakor skušam poslat sms, drugi telefon normalno zvoni...
Kaj kdo ve kaj se dogaja?
Imam 2 sim kartici na tusmobilu.
Ena je predplacniski paket mini. Poslal sem že 5 smsov iz te kartice na drugo, in noben ni bil dostavljen zdaj v roku 1 ure. Cene smsov pa so mi instantno odbili od zakupljene vsote.
Če kličem v isto smer, kakor skušam poslat sms, drugi telefon normalno zvoni...
Kaj kdo ve kaj se dogaja?
barakus ::
Ok pravkar dostavljeni vsi naenkrat, skupaj z neko reklamo od tusa za mms razglednice.
Sklepam da je tusmobil spamal vse narocnike s to reklamo in so zato moja sporocila padla v nek ogromen queue.
Sklepam da je tusmobil spamal vse narocnike s to reklamo in so zato moja sporocila padla v nek ogromen queue.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | skripta za pošiljanje brezplačnih sms sporočil (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Programiranje | 44453 (9693) | AštiriL |
» | Kateri mobilni operater je najboljši v sloveniji (strani: 1 2 3 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 29158 (14588) | Jerry000 |
» | SMS spam +386 70 387 970Oddelek: Loža | 8934 (7455) | gusto |
» | Tušmobil DA/NE? (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 28445 (18060) | Reycis |
» | TUŠMOBIL - paketi FREE (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 45863 (34593) | OChack |