Forum » Mobilne tehnologije » Sony Ericsson xperia NEO (V)
Sony Ericsson xperia NEO (V)
Konlov ::
Pozdrav. Zanimam se za nakup omenjenega telefona pa me zanimajo vaše izkušnje? Cenovno je nekako v mojem rangu. Ali je kdo sprobal delovanje DLNA, oziroma "all share"? Kakšne fotke kaj dela napram Samsungom in ostalim v tem cenovnem rangu? Kako hiter je ?
- spremenil: Konlov ()
HDvideo ::
Za svojo ceno je kar sloidn sicer ga sam nimam je pa pomoje boljši kot smsung . Samsunga sem imel in ga ne uzamem več.
Ali lahko kakšen stavek več okoli tega, za kaj ne Samsung? Fotke SE najbrže dela boljše, ostalo pa... Ali so tile smart fončki po tej logiki samo za leto,dve...
Ali lahko kakšen stavek več okoli tega, za kaj ne Samsung? Fotke SE najbrže dela boljše, ostalo pa... Ali so tile smart fončki po tej logiki samo za leto,dve...
Ha. 250€ odobreno. Ali je za to ceno še kaj, razen Xperia NEO v od SE? Sem pa na Mobitelu, kjer omenjenega še ni?
Zgodovina sprememb…
HarryRed ::
Kje pa boš dobila Neo V za 250€, če lahko vprašam? Pri naših operaterjih pa tega mobitela pomoje ne bo..
HDvideo ::
In kakšni so prvi utisi?
Če ni sikrivnost mi lahko poveš kje si ga kupil je to slučajno MobiSvet?
Če ni sikrivnost mi lahko poveš kje si ga kupil je to slučajno MobiSvet?
V BB z triletno garancijo. Za enkrat bp. Malo skrbi rewiev na GSM areni glede videoposnetkov, ampak za ta genar je to to...
Prvič imam smart telefon, tako da so izkušnje še mešane.( pisanje sporočil, ipd)
Glede marketa pa bi nekje rad dobil relavantno listo app.-jev, ki so za uporabnike na sončni strani alp uporabni...
Prvič imam smart telefon, tako da so izkušnje še mešane.( pisanje sporočil, ipd)
Glede marketa pa bi nekje rad dobil relavantno listo app.-jev, ki so za uporabnike na sončni strani alp uporabni...
Zgodovina sprememb…
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Samsung s prvo predstavitvijo z MWC-ja (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Android | 16995 (14660) | matejdro |
» | Nakup telefona!Oddelek: Pomoč in nasveti | 3214 (2924) | Tine:) |
» | SonyEricsson Xperia Neo - špica?Oddelek: Mobilne tehnologije | 4356 (3710) | Konlov |
» | Nokia predstavila N8 (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Nokia / Symbian | 24457 (21643) | Bistri007 |
» | Katera grafična kartica?Oddelek: Kaj kupiti | 1631 (1278) | bluefish |