» »

monitor samsung syncmaster 795df se ne prižge

monitor samsung syncmaster 795df se ne prižge

aaads ::

Dober dan. Zanima me kaj bi lahko bilo narobe, ker se mi monitor noče prižgat, ko prižgem računalnik. Škatla dela, monitor pa tema, tudi nobena lučka na monitorju ne sveti (kot da ne dobi elektrike). A je lahko kaj v povezavi z grafično, ali je 100% samo monitor kriv? Naj povem, da sem dan prej še zvečer na računalniku nekaj gledal in je vse delalo normalno (nobenih motenj ali kar koli ni bilo videt) potem pa sem drugi dan zjutraj prižgal računalnik in potem še monitor in se monitor ni hotel več prižgati. To mi je malo čudno, ker enkrat se je monitor že pokvaril, ampak takrat je že prej kazal simptome (horizontalne črte preko zaslona) in sem že naprej vedel da bo treba na servis, ampak zdaj pa nič, kar naenkrat tema.??

Senitel ::

Ja če monitor sploh nič ne trzne, potem je zagotovo monitor.

aaads ::

Ja saj meni se tudi zdi da je monitor. Kaj pa bi lahko bilo? Ali lahko kako preizkusim kaj je narobe? Po moje je lahko glede na to da se nobena lučka ne prižge nekaj šlo pri lučki za vklop, ali je napajalni kabel, vga kabel po moje ni, ali je pa šla žarnica (sem videl na enem forumu). Če je žarnica problem, ali se da to kako ugotovit, mislim bi se videlo če bi monitor razstavil?

TOP ::

Enostavno rešiš ga lepo pelješ na smetišče in tam uzameš drugega delujočega jih maš na tone.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Razstavljeno: Nadomestne tipke za LCD monitor

Oddelek: Pomoč in nasveti
243739 (3326) SkyEye90
»

Samsung lcd - zamenjani kondenzatorji - problem (strani: 1 2 )

Oddelek: Elektrotehnika in elektronika
5115653 (14174) Pyr0Beast
»

Črn zaslon

Oddelek: Strojna oprema
121146 (1072) solatko
»

Rumena luč na ekranu

Oddelek: Pomoč in nasveti
111276 (1081) Mohic
»

ekran se ugasne