» »

Tiskalnik-low budget

Tiskalnik-low budget

Dajarra ::

LP,
kupujem en poceni tiskalnik za punco, ki ga potrebuje samo za tiskanje za fax(samo črno-belo). Pomembno je predvsem to, da so tudi kartuše dokaj poceni, potrebovala bo itak samo črno. Tudi hitrost ni zdej najbolj pomembno, važno da printa :)

Any suggestions? Tnx.
P.S. Kupujem tam nekje do 40, max 50 evrov.

kmetek ::

poceni tiskalnik in poceni tiskanje = no go.

naj vzame xerox laserskega 50-55€, toner kompatibilni velik 2500 strani 50-55€ = zmaga.

mirancar ::

sprehodi se do 1. štacune, ki to prodaja
poglej cene kartuš
kupu najcenejši tiskalnik, ki podpira cenejše kartuše

dolgo nazaj (ko so bli še tolarji) so bli to Canon, kartuša je bila 1200 sit, barvna dosti več, tiskalnik 10.000 (priložena barvna+črna kartuša, tako da si dobil tiskalnik zastonj)

pa malo bolj nežno z njem, ker se zna pokvarit, če na silo papir vlečeš

Steinkauz ::

One word: laserc

darkolord ::

Laserc + kitajski tonerji

Mipe ::

Yap. Poceni tiskalnik = drage kartuše/tonerji. V tem primeru se ne splača poceni nakupovat.

A pol mi predlagate laserskega? Mal sm skeptičn, ker ne poznam tega načina tiskanja. A 2500strani nardiš z enim polnilom za 50e?
Mah ko fora je, da se gre mogoče za 10 strani na teden črno-belih pa ne bi preveč denarja dajal..

jabe ::

Xerox phaser 3140. Printer je malo pod 50€, toner 40€ za 2500 strani. Dela kot šus. Saj je še ena tema nekje na forumu, sem se tudi jaz na koncu odločala z njo v glavi in mi ni žal.

kmetek ::

jabe: kje je toner 40€? lepo prosim povej.

našel :)

http://www.printink.si/tonerji/toner-xe...
res je ugoden toner, so dobri?

Zgodovina sprememb…

• spremenil: kmetek ()

A ko kupiš tiskalnik, je toner že priložen ali pride potem začetna investicija okrog 100e?

Opkow ::

Dobis toner zraven, s katerim lahko obicajno natisnes okoli 700-800 listov, po njihovih specifikacijah.

jabe ::

En toner je v printerju, kot v vsakem. Tudi, če ink jeta kupiš, imaš za štart kartuše priložene, ponavadi so samo manj zmogljive.

Jaz sem si sicer kupila še en toner za po vrhu, ampak kaki je, pa ne vem, ker še vedno printam na priloženega. Tako, da to težko komentiram. Ni ji treba tonerja še kupovati, bo kar en lep čas printala na priloženega.

specialc ::

@kmetek
slaba kvaliteta, tega tonerja še nisem preizkusil, sem pa imel 3 od 4 okvarjene kartuše te firme in en Q2612A okvarjen toner :) nikol več ponaredek, vsaj te firme ne.

Mah sj fora je sam, da bi rad čim manjši začetni izdatek oz. izdatek, ko bi blo potrebno menjat kartuše..zato sm študiru za naveden tiskalnik, ker so potem kartuše 15e, pa čeprav zdržijo 3krat manj..

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Laserski vs Injket TISKALNIK

Oddelek: Kaj kupiti
263822 (3183) styrian
»

Laserski tiskalnik, kateri

409832 (7024) MStrix
»

Nora cena Xerox 3140 na bigbang.si (strani: 1 2 )

677885 (3709) majao
»

K'ter barvni A4 laserc?

262749 (2249) trnvpeti
»

Kateri laserski tiskalnik?

325058 (4413) dolenska

Več podobnih tem