Forum » Programska oprema » [NetBeans IDE]Vprasanje glede spreminjanja tipa v java classu
[NetBeans IDE]Vprasanje glede spreminjanja tipa v java classu
KernelPanic ::
Spostovani!
Imam nek class v javi in v njem imam privatni array elementov. Na tem arrayu se dogaja veliko operacij (metod) in sedaj vas sprasujem, ali je temu privatnemu memberju mogoce zamenjati tip (refactor) z NetBeans IDE ali moram to storiti na old-school varianto, torej zamenjati tip v deklaraciji in nato uporabiti Find/Change komando?
Vnaprej se zahvaljujem za nasvete in pomoc ter s spostovanjem,
Marko
Imam nek class v javi in v njem imam privatni array elementov. Na tem arrayu se dogaja veliko operacij (metod) in sedaj vas sprasujem, ali je temu privatnemu memberju mogoce zamenjati tip (refactor) z NetBeans IDE ali moram to storiti na old-school varianto, torej zamenjati tip v deklaraciji in nato uporabiti Find/Change komando?
Vnaprej se zahvaljujem za nasvete in pomoc ter s spostovanjem,
Marko
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Priklop na Eduroam s Symbian telefonomOddelek: Omrežja in internet | 4768 (2996) | Kralj5 |
» | Kvarjenje CD/DVD pri pekiOddelek: Pomoč in nasveti | 892 (830) | energetik |
» | Ali je pekač fuč?Oddelek: Strojna oprema | 1137 (1025) | Fr33man |
» | zamenjava AMD Athlon 64 za x2, ali bo delaloOddelek: Kaj kupiti | 1790 (1123) | ender |
» | Sozitje w2k-linuxOddelek: Pomoč in nasveti | 880 (795) | noraguta |