Forum » Zvok in slika » Kamera za video nadzor
Kamera za video nadzor
Aston_11 ::
Na gradbišču si moram urediti video nadzor - in sicer sem si zamislil tako, da bi si nekam parkiral škatlo od PC-ja, morda celo star laptop, skratka,
na to pa bi povezal video kamero za nadzor oziroma še raje dve kameri. Področje, ki bi ga pokrivale, bi ponoči osvetlil kar z reflektorjem s senzorjem, ki je tam že sedaj.
Na tem področju sem totalni laik, tako da bi rabil priporočila glede kamer.
Enih 200 EUR bi dal za kamere - bi šlo?
na to pa bi povezal video kamero za nadzor oziroma še raje dve kameri. Področje, ki bi ga pokrivale, bi ponoči osvetlil kar z reflektorjem s senzorjem, ki je tam že sedaj.
Na tem področju sem totalni laik, tako da bi rabil priporočila glede kamer.
Enih 200 EUR bi dal za kamere - bi šlo?
zlobcek ::
Daj kamerce dovolj skupaj (5m vsaka od čurunalnika) in jih imaš kar na usb - webcam. Neke pocen zadeve.
Program pa nevem recimo kakšen star go1984, ki ga je dost enostavno nastaviti. Podpira tudi motion detektor in tako dalje.
Program pa nevem recimo kakšen star go1984, ki ga je dost enostavno nastaviti. Podpira tudi motion detektor in tako dalje.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: zlobcek ()
umexteacher ::
Mene zanima kakšen webcam je dost dober, da preživi zunaj (seveda pod streho), ker druge zadeve so nad 500€.
@Aston - 100€ stane zunanja kamera v katero vtakneš sd kartico, v štrom, in čao miško. Če bi pa rad res kvalitetno sliko (nad 1Mpixel) je pa poceni verzija webcam (cca50€), zunanje so pa od 500€ naprej. Za nočno sliko (če) pa dokupiš IR luč z senzorjem (IR svetlobe človeško oko ne zazna).
@Aston - 100€ stane zunanja kamera v katero vtakneš sd kartico, v štrom, in čao miško. Če bi pa rad res kvalitetno sliko (nad 1Mpixel) je pa poceni verzija webcam (cca50€), zunanje so pa od 500€ naprej. Za nočno sliko (če) pa dokupiš IR luč z senzorjem (IR svetlobe človeško oko ne zazna).
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Predelava webcam-a za Night VisionOddelek: Pomoč in nasveti | 2744 (2104) | romegregor |
» | Britanska obveščevalna zbirala posnetke s spletnih kamerOddelek: Novice / Zasebnost | 9768 (7920) | bMozart |
» | Katero kamero kupiti? Rad bi posnel razstavljanje prenosnikaOddelek: Pomoč in nasveti | 1154 (826) | Ale3š |
» | mini kameraOddelek: Zvok in slika | 7150 (3688) | umexteacher |
» | video nadzorOddelek: Zvok in slika | 1745 (1519) | innerspace |