Forum » Operacijski sistemi » Izklop WinME
Izklop WinME
Mravlek ::
V čem je finta da se mi WinME ne izklopi ker imam ATX napajanje. Na začetku se mi je zdaj pa NE več. Imam pa občutek da mi sedaj sveti LED-ka za Suspend na ohišju. Ne zablokira mi samo ne izklopi se. Pač nadležna zadeva. HELP!!!
mravlek@s5.net
mravlek@s5.net
V čem je bistvo življenja? Ups...bistvo računalnika! To je zdaj vprašanje?
- spremenil: Mravlek ()
Hmmmm.....prej sem mel na tem sistemu zdaj ga vec nimam.......a mislis da je v tem finta..........samo sedaj ko ga nimam notri mi tudi isto dela
Simko ::
Imel sem ta problem, pa sem ugotovil, da so bili gonolniki za miško krivi (genius netscroll). Sem nove gor dal, pa je vse v redu......imam pa tudi jaz IBM disk drugace...
LP
LP
Dax ::
Nisi povedal, kako izklapljaš računalnik, iz menija al kr z gumbom na ohišju...
Ker gumb na ohišju lahko prirediš tudi kot suspend gumb, poglej pod power saving options... tam k je še za monitor pa trde diske...
Ker gumb na ohišju lahko prirediš tudi kot suspend gumb, poglej pod power saving options... tam k je še za monitor pa trde diske...
ja finta je v tem da se mi je pred nekaj casa sam izklopil ko sem dal zaustavitev sistema, potem pa iz neznanega razloga ne več. med drugim plata je Abit BX6-2. Mam logitechovo miško, fujitsu disk.......skratka stvar ne dela.......da pa bi sel windowse na novo delat pa mi ravno ne disi, mam tega zadosti ze na firmi........vse astavitve v BIOS-u sem ze sel skoz ki bi lahko kakorkoli vplivale na izklop(samostojen), ce drzim tipko se mi po par sekundah izklopi
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Računalnik se ne prižgeOddelek: Pomoč in nasveti | 17844 (13967) | G_mAn |
» | Asus p8z77 deluxe problemOddelek: Pomoč in nasveti | 2302 (2059) | Brias |
» | Spanje računalnika - ventilatorji delujejo naprejOddelek: Strojna oprema | 2224 (2040) | opeter |
» | Računalnik se ne zažene / se ne da ugasnitiOddelek: Strojna oprema | 786 (619) | BALAST |
» | Zaganjanje sistema windowsOddelek: Pomoč in nasveti | 2214 (2028) | In Extremis |