Forum » Omrežja in internet » File-share strani brez čakanja za download
File-share strani brez čakanja za download
jedateruk ::
Moderator, briši, če to ne spada sem ali pa če že obstaja taka tema.
Rad bi neke .pdf datoteke shranil na neki strani, da bi jih lahko drugi ljudje videli, ampak običajno se mora vedno čakati pol minute, preden lahko dowloadaš nek file. Pa bi rad zaprosil, če mi lahko daste link do neke strani, kjer ni treba pol minute gledati reklamo za "full download access".
Hvala.
Rad bi neke .pdf datoteke shranil na neki strani, da bi jih lahko drugi ljudje videli, ampak običajno se mora vedno čakati pol minute, preden lahko dowloadaš nek file. Pa bi rad zaprosil, če mi lahko daste link do neke strani, kjer ni treba pol minute gledati reklamo za "full download access".
Hvala.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | RIAA v finančnih težavahOddelek: Novice / Avtorsko pravo | 11783 (9688) | D3m |
» | ATI driverji upočasnijo compOddelek: Strojna oprema | 1406 (793) | klinker |
» | Zagon računalnika v 10 sekundahOddelek: Novice / Operacijski sistemi | 4497 (3070) | M-XXXX |
» | Vsakih 30 sekund nova stranOddelek: Omrežja in internet | 972 (909) | TriDvaEna |
» | Kako izdelati spletno stran na osnovi tabele?Oddelek: Izdelava spletišč | 2060 (1798) | Jackass |