» »

Cooler Master HAF922

Cooler Master HAF922

tadejvog666 ::

Kupujem računalniško ohišje za okrog 120€ in se odločam za CM Haf922.Mogoče kdo ve kje najceneje oz. če kdo prodaja omenejeno zadevo. Rabim do 20. decembra oz. kAj mi priporočate za ohišja za tole ceno. Bral sem razne članke in vsepovsod je ocenjeno kot zelo dobro ohišje. Hvala

BALAST ::

Ga imam tudi sam, glede na to da sem prej imel LianLi, se opazi da je ohišje dosti težje od aluminija.

Sicer to ni nek minus, razen če se pogosto seliš. :D

Prostoren dovolj, hitra montaža "backplate za procesorski hladilnik", sam imam v HAF922 napeljano vodno hlajenje z enim 240mm radiatorjem znotraj na vrhu ohišja.
Če bi imel zunanji radiator bi lahko dal celo 480mm (na vrh ali ob strani). Znotraj je dovolj prostora, če bi slučajno modificiral za 360mm radiator na spodnjem delu pod HDD kletko.

Ventilatorji so dokaj tihi, sicer imam uravnjalnik hitrosti na matični na 700obr/min, kar pomeni skoraj neslišno delovanje. Ja pa sprednji 200mm ventilator ima stikalo za vklop/izklop rdeče LED.

Všeč mi je tudi celosten rob spodaj za hitro ugnezdenje stranice tudi v čisti temi . :D
"You may fool all the people some of the time;
you can even fool some of the people all the time;
but you can't fool all of the people all the time."

yayo ::

Mislim, da je na trgu že nova verzija z usb3 vhodi na sprednjem panelu, pozanimaj se.

jazbec ::

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

VODNO HLAJENJE (strani: 1 2 3 4 5 6 )

Oddelek: Hlajenje in modifikacije
27156259 (39369) Dr_M
»

Menjava ohišja ali ...

231836 (1318) Tomi
»

I7 920 in Mugen 2 ... high temp? (strani: 1 2 3 )

1009555 (6560) axee
»

Pomoč pri izbiri ohišja!

Oddelek: Kaj kupiti
131000 (748) lufy
»

katero ohišje?

Oddelek: Strojna oprema
192088 (1747) Wox

Več podobnih tem