Forum » Hlajenje in modifikacije » Temperatura procesorja in ohišja
Temperatura procesorja in ohišja
Nix ::
V moji škatli (midi twer) tiktaka AMD 1600 XP, ki ni navit in je hlajen z titan hladilnikom. Temperatura procesorja se giblje okoli 50°C (do 55°) temperatura računalnika pa okoli 40°C.
Zanima me če je to normalno oz. kakšne so normalne temperature in kakšne škodujejo procesorju in ostalim komponentam.
Zanima me če je to normalno oz. kakšne so normalne temperature in kakšne škodujejo procesorju in ostalim komponentam.
Bremzi ::
Midi tower ohišje, napajalnik ima 2 ventilatorja, hladilnik titan cel/amd TTC-CU5TB bakreni, ki hladi AMD XP2400+ in še en dodatni ventilator, pa imam na procesorju od 45°(mirovanje), do 52°(ko nabijam UT2003), v ohišju pa imam konstantno od 35 do 37°C.
LP
LP
Spajky ::
SkIDiver, če ga nimaš v nezakurjeni garaži, so tvoje temperature nerealno nizke!
"Bluzim na forumu, torej sem !" (še živ ) ...
SkIDiver ::
Hehe Spajky prid pogledat. To je idle, ko se lepo umiri. Drugače ti max pa znese Procesor 49°C ohišje (sistem) 29°C in disk 30°C.
Microsoft ::
Jst mam XP1800+, pa ga hladim z ThermalTake Vulcano 7+, pa na 5000u/min. Če špilam kej, gre do kakih 47C, drgač je pa skos mal nad 40C.
Klemenn ::
jimi: hum..na kateri plati? jzst mam tut 1800+ in v7+ nič overclockan pa mam idle 28-29 ko igram pa okoli 40-45 odvisno od špila..pa mam na medium obratih..očitno so mi ga majstori res lepo gor dali
Airskull ::
Jst mam pa V7+ na low pa še en vent v ohišju in mam max proc temperaturo 44, sistem pa max 34. Mam pa nenavitga 1600+XP
Every word of this is a lie, and my readers should put no trust in it at all.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Airskull ()
Klemenn ::
hum..velik se men zdi..jzst mam dva venta v stranici..enga na zadnji strani..pa enga na dimniku...pa je temp max 33...proc mi gre pa sploh redko čez 50stopinj...pa to na min obratih zato bi pa rad kaki kontroler..da bi blo sm tm ene 1k obratov...pa še novo stranico bom kupu k je brez veze met tolk ventov notr
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Temperatura cpuOddelek: Hlajenje in modifikacije | 3043 (1815) | rejven |
» | Kakšno temparaturo ima vaš procesor? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 8008 (5798) | the_unborn |
» | TT volcano 7+ --> 6500 rpm --> 46 COddelek: Hlajenje in modifikacije | 1160 (843) | Sycroft |
» | Za vse lastnike Volcano 7+Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 2315 (1588) | Coinbird |
» | Vulcano 7+ cooling problemOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1720 (1214) | Fury |