» »

Problemi z računalnikom, zamrzne pri Memory testu v biosih!

Problemi z računalnikom, zamrzne pri Memory testu v biosih!

Padly88 ::

Pozdravljeni!
Pred kratkim sem od očima dobil računalnik, ki sem ga takoj nadgradil!
Prej je imel 2GB ddr2 ram.a (2x1GB) in sem zraven dodal še 2x2GB, tako da jih ima sedaj 6GB skupno!
Procesor je Intel Core 2 Duo 2,72 GHz
Matična plošča je A-BIT... nevem sedaj modela, ampak lahko pogledam!
Ati radeon HD 4600 PRO
...
Napajalnik sem zamenjal, ker je prejšnji spuščal smešne zvoke... Sedaj je noter 450w...

In imam dva problema, prvi in najbolj pomembni je ta:
Na začetku pri BOISiH včasih računalnik zamrzne in od zgoraj dol napiše Vse podatke do tam ko naj bi pisalo Memory Testing, ampak še to piše samo Memory TESTIN! torej brez G-ja! Pred tem pa lepo še napiše koliko je rama in vse, to je že delalo preden sem kaj spreminjal ampak ne tako pogosto, probal sem tudi odstraniti nove rame in je bilo isto, prav tako sem probal dati noter čisto druge rame in je spet bilo isto :(
To se mi skoraj vedno zgodi pri "hladnem" zagonu, in moram računalnik vsaj 2krat resetirat, če še tretjič ne gre moram na napajalniku prekiniti tok preko stikala in potem je vredu, bios sem že flashal in dal na default nastavitne in ne pomaga. Kaj še lahko probam?

Naslednji problem je pa ta, všasih računalnik dela super, včasih pa zelo zelo počasi vse odpira, ko odpre program je vredu! Na novo sem naložil Win 7 Pro x64. Kaj je pa v tem problem?

Prosim za odgovore in se vam že vnaprej zahvaljujem!

Duhec ::

Če ti je blokiral še pred nadgradnjo spomina povej katero ploščo imaš in verzijo biosa. Izpiše se ti na prvi strani (navadno levo spodaj).

Padly88 ::

Duhec je izjavil:

Če ti je blokiral še pred nadgradnjo spomina povej katero ploščo imaš in verzijo biosa. Izpiše se ti na prvi strani (navadno levo spodaj).

evo prilagam kar sliko cpu-zja hvala!
 matična plošča...

matična plošča...

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Abit NF7-S

Oddelek: Hlajenje in modifikacije
432255 (876) mailer
»

Windows xp bluescreen