Forum » Mobilne tehnologije » Nemški XOOM in WiFi
Nemški XOOM in WiFi
MarkoDolinar ::
V DE sem kupil Motorolo 3G (Android 3.0.1) in mi nikakor ne gre na WiFi, ne doma, ne kje drugje. Ne samo, da ne najde nobenega omrežja, tudi ročno nastavljena povezava ne deluje. Preizkusil sem že 100 stvari s tujih forumov in vse bolj se mi zdi, da je WiFi modul pokvarjen. Obstaja še varianta, da moj WiFi-router nečesa ne ne naredi v redu (TP-Link 641).
Zanima me, če ima kdo Xoom 3G (po možnosti nemškega) in na katerem routerju mu deluje. Sicer 3G varianta deluje, ampak doma je ceneje WiFi :-)
Zanima me, če ima kdo Xoom 3G (po možnosti nemškega) in na katerem routerju mu deluje. Sicer 3G varianta deluje, ampak doma je ceneje WiFi :-)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Router z USB priklopom, gor pa instant internetOddelek: Kaj kupiti | 4942 (3007) | KTr1sk |
» | Iščem LTE router.Oddelek: Kaj kupiti | 3795 (3349) | SeMiNeSanja |
» | USB ključek za wireless internetOddelek: Omrežja in internet | 4324 (3843) | r3dkv1c4 |
» | Deljenje UMTS/HSDPA povezave na ladjiOddelek: Omrežja in internet | 1091 (808) | Pesimist |
» | 3. verzija standarda BlueTooth na potiOddelek: Novice / Diski | 4740 (3807) | Bistri007 |