Forum » Kaj kupiti » Nakup matične pl.
Nakup matične pl.
ivek ::
Katero matično ploščo bi priporočili za približno 20000 SITin da podpira pomnilnik SDRAM.
Hvala za odgovor
Hvala za odgovor
Zheegec ::
Za kateri procesor? 386?
"božja zapoved pravi; <Spoštuj očeta in mater>,
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014
boštjan ::
tp elitko mam sam in zaenkrat nimam pripomb,no z mojim radeonom7000 se ne razume najbolje.drugač pa dobra plata za taki dnar.za intel pa niti jaz ne vem,če je taka plata z ddr+sdr ,niti nisem iskal
ivek ::
Še eno vprašanje. Kaj se bolj splača kupit? Novo matično ploščo (Elite K7S5A) in AMD Athlon XP 1700 ali pa samo ATI Radeon 9000PRO (Ali se izplača kupit 64MB ali 128MB kartico?)
planetparty ::
Matsonika NIKAR!
jaz sem prej imae Matsonic ta te novejče procesorje (celeron do 1300), in povem, da je ta plošča ni vredna niti stotina!
Pol pa še nekaj:
nadgradil sem bios v upanju, da bi lahko navijal, ampag glej ga zlomka: bios je bil hroščasti(na njihovi uradni strani), starejšo verzijo so pa umaknili.(nisem naredil varnostne kopije mojega biosa)
in tako sem ostal s hroščastim biosom!!
rač. mi je večkrat zamrznil brez kakor koli razloga.
Pol sem pa pisal na matsonik help email in odgovora še do danes nisem prejel!
MATSONIC JE ZARES IDEALEN NAKUP!
jaz sem prej imae Matsonic ta te novejče procesorje (celeron do 1300), in povem, da je ta plošča ni vredna niti stotina!
Pol pa še nekaj:
nadgradil sem bios v upanju, da bi lahko navijal, ampag glej ga zlomka: bios je bil hroščasti(na njihovi uradni strani), starejšo verzijo so pa umaknili.(nisem naredil varnostne kopije mojega biosa)
in tako sem ostal s hroščastim biosom!!
rač. mi je večkrat zamrznil brez kakor koli razloga.
Pol sem pa pisal na matsonik help email in odgovora še do danes nisem prejel!
MATSONIC JE ZARES IDEALEN NAKUP!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Katero rabljeno plato vzet?Oddelek: Kaj kupiti | 994 (848) | pilatus9 |
» | Nov računalnik - nižji/srednji razredOddelek: Kaj kupiti | 2467 (1983) | Mercier |
» | Nadgradnja računalnikaOddelek: Kaj kupiti | 1158 (948) | boštjan |
» | M. PLošče Elite?Oddelek: Kaj kupiti | 1543 (1038) | mile |
» | Ali se nakup dobre osnovne plošče sploh splača?Oddelek: Kaj kupiti | 2231 (1011) | slawc |