Forum » Pomoč in nasveti » kazaa(en file,ki ne morem nič....
kazaa(en file,ki ne morem nič....
lalan ::
Pozdrav.Na diskuimam en file,z katerim ne morem nič narest.Rač vedno zablokira,noben program pa se na njega ne odziva.Ne da se ga zrisati...
ali3n ::
če nam zaupaš še ime in končnico fajla bomo mnogo lažje stuhtal kaj nardit z njim!!!
- "Rozi vidm." "S psom!"
- "A vidš, to je pa že delirij... preveč piješ! Dec nemarn..."
- "A vidš, to je pa že delirij... preveč piješ! Dec nemarn..."
Hmm.Zdele nisem doma,ampak mislim da je F1-2002.rar.
Ponavljam:Samo da enkrat kliknem na ta file,mi rač zablokira.
Ponavljam:Samo da enkrat kliknem na ta file,mi rač zablokira.
Hvala za nasvet,vendar ker sem v teh stvareh bol zaćetnik,bi prosil,kako se to naredi.Imam win ME.
mirage ::
Ob zagonu pc-a drži tipko F8. Označi zagon v MS-DOS.
Pojdi v mapo kjer imaš file(mape odpiraš z ukazom: cd "imemape"). Napiše del "imefajla".
Pojdi v mapo kjer imaš file(mape odpiraš z ukazom: cd "imemape"). Napiše del "imefajla".
nuclear ::
Če pa še vedno ne boš znal do DOS-a, kot ti je pravil mirage, pa lahk enostavn zaženeš računalnik v MS-DOS načinu(tm ko maš zaustavitev sistema, pa to...).
Asus G14 2023 - Ryzen 7940HS - 32GB DDR5 - GeForce RTX 4080 - 990 PRO 4TB
nuclear ::
Lahk pa tud narediš kopijo mape v kateri je fajl pa jo pol kr celo zbrišeš(shift+delete). Čist easy way...
Asus G14 2023 - Ryzen 7940HS - 32GB DDR5 - GeForce RTX 4080 - 990 PRO 4TB
mirage ::
Ja je najlažji kar jordanov način (shift+delete), da zbriseš celo mapo. Jaz sem že tudi imel ta problem, pa sem naredil isto.
Ja,sej mapo lahko zbrišem,samo po tem je ne morem izbrisati iz koša,saj mi pri tem (praznenju koša)tudi zamrzne računalnik(ctrl-alt-delate:koš se ne odziva)
CaqKa ::
rar končnice so za kompresirane fajle za odpiranje rarov lahko uporabiš recimo winrar. zakaj bi mašina ob njem zablokirala pa mi ni jasno.
mAsA ::
Če si ga s Kazaa - ja potegno je možno da je virus (pred kratkim sem imel iste probleme z W32.HLLP.HANDY virusom, disk je kr mlel in mlel pomagal je le reset )
Paramedic ::
a si ti siguren, da maš končnico .rar? Lahko da je .rar.exe al pa kej takega...pa je sam ikona programa spremenjena.
End transmission.
R0K ::
Naloži kak antivirusni program potem pa še programčič ad-aware, ki ti zbriše vse insekte, k ti smetijo po računalniku...drgač pa veš kak še probej..recimo ta fajl, k ga ne moreš zbrisat...zipaj..pa pol .zip zbriši..
-ikona je taka kot od rar z eno rumeno puščico(F1 2002)brez končnice
-probal odstraniti v DOS-u (zamrzne)
-probal zazipati ali pa zararati(zamrzne)
-prečekiral z pando antivirus (ne najde nič)
Rač.mi javi napako
OD:OAOF:014F75BC
-probal odstraniti v DOS-u (zamrzne)
-probal zazipati ali pa zararati(zamrzne)
-prečekiral z pando antivirus (ne najde nič)
Rač.mi javi napako
OD:OAOF:014F75BC
Zgodovina sprememb…
- spremenil: lalan ()
Gandalfar ::
vzem disk ven. Ga dej v nek drug rac. kot secondary pa probi iz tistga sistema zadevo pobrisat. Kaksen dskchk oz. scandisk bi morda tudi znal pomagat.
v čistem dosu zamrzne?
malo čudno to.. kot je gandalf reko... zalaufi chkdsk oziroma scandisk
malo čudno to.. kot je gandalf reko... zalaufi chkdsk oziroma scandisk
LuiIII ::
Tudi sam sem se srečal s takimi datotekami. Po moje gre za datoteke, ki jih na kaazo butnejo software hiše, da malce ponagajajo nam, ki veselo dl-jamo. Sam imam na srečo doma mrežo tako, da take datoteke lahko izbrišem s pomočjo drugega računalnika. Datoteka se da lokalno brisati v Win98 in Win NT, nikakor pa ne gre z WIN XP in WIN2000. Z Win Me pa nimam izkušenj.
Po mojih izkušnjah je takih datotek kar precej.
Lui
Po mojih izkušnjah je takih datotek kar precej.
Lui
-scan disc mi ni nič našel(nobene napake
-dos sem odprl v oknu(a to je čisti dos?)sicer pa pri winME f8 pri zagonu ne deluje
-sicer se mi je igra instalirala in deluje.A bi jo mogoče uninstal?
-dos sem odprl v oknu(a to je čisti dos?)sicer pa pri winME f8 pri zagonu ne deluje
-sicer se mi je igra instalirala in deluje.A bi jo mogoče uninstal?
ne to ni čisti dos...
za čisti dos boš potreboval zagosnko disketo... samo nea se trudi.. če maš kakega računalniškega kolega mu reči naj pride z zagonsko za dos pa ti naj ta fajl pobriše, če te že tak fejst moti.
za čisti dos boš potreboval zagosnko disketo... samo nea se trudi.. če maš kakega računalniškega kolega mu reči naj pride z zagonsko za dos pa ti naj ta fajl pobriše, če te že tak fejst moti.
AngelOfDeath ::
Izklopi kazo pa odinštalire program s katerimi odpiraš .rar restartaj in zbriši če ne pomaga inštaliraj windows comander in ga zbriši tam
Gandalfar ::
manc: F8 mors stisnt se pred pozdrawno sliko. Najboljs da prtiskas F8 cist od zacetka boota pa do takrat enkrat , ko se ti winsi zacno nalagat
Sims ::
Mogoče ti bo to pomagalo. Če maš fajl v košu, ga "restoraj". Potem ga pa z Nerotom zbriši ... http://www.nero.com/en/index.html#root
Ne morem ga zbrisati!
Ne morem ga zbrisati!
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Sims ()
Hvala vsem za nasvete,vendar...
-a ne gre iz nerota tud v koš oz.kako se to naredi???
-bom še enkrat iz dosom probal.Včeraj sem pri zagonu držal ctrl,pa se mi je pojavilo :(približno)mislim da v katerem pogonu naj se naredi zagon boot ali kaj???
-bom probal kaj sčarati z zagonsko disketo
-a ne gre iz nerota tud v koš oz.kako se to naredi???
-bom še enkrat iz dosom probal.Včeraj sem pri zagonu držal ctrl,pa se mi je pojavilo :(približno)mislim da v katerem pogonu naj se naredi zagon boot ali kaj???
-bom probal kaj sčarati z zagonsko disketo
No pa je šlo.V dos-u namreč.Ampakga je brisal 5 minut.
Nauk te zgodbe:Če kaj ne veš,povprašaj na slo-tech-u.
Nauk te zgodbe:Če kaj ne veš,povprašaj na slo-tech-u.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kako zbrisati datoteko?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1174 (880) | Storm |
» | Nikakor ne morem zbrisati fajlaOddelek: Pomoč in nasveti | 1265 (1065) | r5r |
» | Datoteka se ne da pobrisat - premaknitOddelek: Pomoč in nasveti | 1249 (1088) | Matev |
» | brisanje mape v win2kOddelek: Pomoč in nasveti | 1264 (1127) | SkIDiver |
» | instaliranje windowsovOddelek: Pomoč in nasveti | 2028 (1866) | Cokolesnik |