» »

Hofer ponudba

Hofer ponudba

Temo vidijo: vsi
««
208 / 212
»»

mojsterleo ::

Tody je izjavil:

Kokakolo lahko kupiš v vsaki drugi štacuni, sej vrjetno tvoja zafira lahko naredi še kak km več ali ne? Chio je predrag za to kar ponuja... Imajo v hoferju boljši čips z čebulo.

Tukaj se ne morem strinjati. Ko grem v trgovino zavijem v eno in tam kupim vse kar imam v planu za tisti dan ali naslednja dva dni. In če določenih artiklov nimajo, me ne bodo videli. Zato v Eurospin ne hodim, ker ne prodajajo nesladkanih pijač. V Hofer sem še nekaj zahajal, ker so spustili določene cene artiklov, zdaj pa jih sploh ne prodajajo več. Tako da me tudi v Hoferu ne bodo več videli.

stara mama ::

Mislim da Hoferju brez tebe ne bo hudega...
Pa brez ene parih, ki tam kupujete kokakolo...
Ekologija™ in Trajnost™

Zgodovina sprememb…

delavec44 ::

Magic1 je izjavil:

Odvisno koliko star folk gledaš. 50+ stari danes res niso imeli Nutele (razen primorcev). Mlajše je pa vse prešlo v mladosti na Nutelo.
Sej jaz zdaj kupujem kakšne bolj kvalitetne namaze, vendar otroci preferirajo Nutelo. To so pač recepti izpiljeni za otroke.

Zato jaz svojim otrokom ne kupujem Nutele. Zakaj bi jih zasvojil, če ni treba. In ni zdravo.

mojsterleo je izjavil:

Tody je izjavil:

Kokakolo lahko kupiš v vsaki drugi štacuni, sej vrjetno tvoja zafira lahko naredi še kak km več ali ne? Chio je predrag za to kar ponuja... Imajo v hoferju boljši čips z čebulo.

Tukaj se ne morem strinjati. Ko grem v trgovino zavijem v eno in tam kupim vse kar imam v planu za tisti dan ali naslednja dva dni. In če določenih artiklov nimajo, me ne bodo videli. Zato v Eurospin ne hodim, ker ne prodajajo nesladkanih pijač. V Hofer sem še nekaj zahajal, ker so spustili določene cene artiklov, zdaj pa jih sploh ne prodajajo več. Tako da me tudi v Hoferu ne bodo več videli.

Srečen ti. Jaz pa nikoli v eni ne morem najti vsega kar rabim.

Zakaj pa vsake 2 dni ne greš v drugo?

Zgodovina sprememb…

• spremenil: delavec44 ()

kixs ::

Moj fotr je pojedel eno veliko Nutello na teden. Vcasih se hitreje. Kaj naj, ce mu je pa pri 80+ letih pasala.

ZveeZ ::

mojsterleo je izjavil:

Zato v Eurospin ne hodim, ker ne prodajajo nesladkanih pijač.

Ce me spomin ne vara, imajo tako navadno kot tudi mineralno vodo.

feryz ::

Kdo pa govori, kaj kdo kupuje?
Govorimo o tem, da je Nutella Nutella, vse ostalo se pa trudi temu približati.
In jim niti približno ne uspe.

Pri nas tudi ni več Nutelle.
Smo jo pa v časih korone v naši hiši pojedli več, kot jo poje manjše mesto.
750 gramska je bila za malico, 3 kilska pa celo za dva ali 3 dni.
Ampak časi se spreminjajo.

Sva šla s tamalo v petek v Hofer, sem bil noter po kakih šestih mesecih.
Šla sva samo po datlje, ker si jih je zaželela.
Včasih, se pravi vsaj ko sem bil zadnjič tam, so imeli kilsko pakiranje.
Zdaj imajo 300 gramsko pakiranje, v neki akciji ali nekaj podobnega.
V bistvu pa je dražje kot prej in mnogo več embalaže. Najbrž je zaradi nje tudi dražje.

Utk ::

feryz je izjavil:

Kdo je odraščal ob Nutelli?
Če odgovarjaš meni, smo mi odraščali ob Eurocremu in Eurobloku.
Oboje ni za na k... ni, ampak drugega ni bilo.

A ni bila kinderlada v bistvu nuttela pod licenco?

Seveda ne.

Linolada je danes Kinderlada. Menda ni cisto enaka, ampak meni je.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: kixs ()

mojsterleo ::

Jaz samo upam, da ne bomo prišli s Hoferom nazaj v čase Hura, Dan na Dan in podobnih nizkocenovnih diskontov kjer so prodajali robo najnižje kvalitete. Ampak ja za slovenceljne je očitno vse dobro.

Pocakajmo se kak teden in bo vse jasno.

mojsterleo je izjavil:

Jaz samo upam, da ne bomo prišli s Hoferom nazaj v čase Hura, Dan na Dan in podobnih nizkocenovnih diskontov kjer so prodajali robo najnižje kvalitete. Ampak ja za slovenceljne je očitno vse dobro.

Pa če si napisal, da te v Hoferju več ne vidijo, kaj se potem sekiraš. Tudi če propade, saj je dovolj druge konkurence.

ps. Samo zaveden enači ceno s kvaliteto.

Zgodovina sprememb…

Magic1 ::

Dvomim da se Hofer lahko gre nekega ultra nizkocenovneža. Ima le predrago infrastrukturo in tudi trgovine ima načeloma na višjem nivoju. Pa trgovine ne služijo na folku, ki plačajo s kovanci.
Magic

Jutri bodo imeli pohodne čevlje za 20€ recimo. V čem so slabši od "znamke" za 100€? Po izkušnjah zdržijo enako časa.

V omari, ja.
Če jih pa vsak dan teraš po dve uri, boš pa hitro opazil razliko.

Magic1 ::

Zadnje pohodniške čevlje, ki sem jih kupil v Hoferju so bili odlični. Po treh letih so še vedno celi in ne premočijo. Sam so bili okoli 40EUR, če se prav spomnim. 20EUR je res poceni, zna bit, da so slabši...
Kateri čevlji pa so danes ziher dobri za res konkretno uporabo? lahko tudi za par sto evrov? Vse je loterija.
Magic

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Magic1 ()

feryz je izjavil:

V omari, ja.

Vsak dan jih teram po 2 uri, vsaj pol leta na leto že 3 leta. Kaj pa sedaj?

Za gozd je treba poskrbeti.

Zgodovina sprememb…

Utk ::

kixs je izjavil:

Seveda ne.

Linolada je danes Kinderlada. Menda ni cisto enaka, ampak meni je.

Kinderlada kao proizvod više ne egzistira na tržištu. U prvoj polovici 90-tih godina prošlog stoljeća proizvođač Ferrero je prilikom lansiranja novog kremnog namaza na tržište ugasio proizvod Kinderladu.

Podravka je, obzirom na višegodišnje iskustvo u proizvodnji Kinderlade, nakon prekida suradnje s Ferrerom lansirala vlastiti visokokvalitetan kremni namaz s neodoljivim okusom lješnjaka i mlijeka, pod brandom Lino lada.

LL dvobojna 400g

Nadamo se da ćete biti zadovoljni naših odgovorom i postati vjerni potrošač Lino lade.

Uz srdačan pozdrav,
Podravka d.d.
Marketing

Aha, kinderlada je bila predhodnik nuttele. Linolada pa meni ni ista, nikoli ni bilo več nič isto.

Ko sem prvic probal Linolado (lesnik/mleko), kaksnih 10 let nazaj, mi je direkt spomnilo na Kinderlado. Zdej, ce ne bi minilo 20+ let med okusanjem ene in druge, bi verjetno opazil kaksno razliko. Tako pa mi je ista. Kinderlado sem verjetno nazadnje jedel se v 80-ih.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: kixs ()

floyd1 ::

Magic1 je izjavil:

Zadnje pohodniške čevlje, ki sem jih kupil v Hoferju so bili odlični. Po treh letih so še vedno celi in ne premočijo. Sam so bili okoli 40EUR, če se prav spomnim. 20EUR je res poceni, zna bit, da so slabši...
Kateri čevlji pa so danes ziher dobri za res konkretno uporabo? lahko tudi za par sto evrov? Vse je loterija.

Tisti za 20€ so danes zagotovo precej slabši. Lastne izkušnje, izkušnje naših tamalih, babic...8-). Podplat marsikdaj ne zdrži več niti pol leta zmerne uporabe (npr. 2x tedensko).

floyd1 je izjavil:

Magic1 je izjavil:

Tisti za 20€ so danes zagotovo precej slabši. Lastne izkušnje, izkušnje naših tamalih, babic...8-). Podplat marsikdaj ne zdrži več niti pol leta zmerne uporabe (npr. 2x tedensko).

Bomo videli, nič ne rečem. Ampak tudi tisti za 100€ so danes slabši kot so bili pred leti.

delavec44 je izjavil:

feryz je izjavil:

V omari, ja.

Vsak dan jih teram po 2 uri, vsaj pol leta na leto že 3 leta. Kaj pa sedaj?
Za gozd je treba poskrbeti.
Vsak dan greš v gozd, pol leta? Hmmm.

Sicer pa je vse bolj stvar počutja in če ti paše na nogo ali ne.
Plus koliko švicaš.
Koliko se podplat obrablja.
Koliko se znotraj zgulijo.
Kako letiš navzdol, ko imaš le led pod sabo.
In še marsikaj.
In ja, večina tega je pogojena s kvaliteto materiala. Ki nikakor ne more biti enak pri čevlju za 100 evrov ali čevlju za 20 evrov.
Kitajci in Vietnamci gor ali dol.

Ne, celo leto hodim. Samo poleti so mi zimski čevlji pač nerodni.

Ajde, če dež pada potem ne grem, drugače pa vsak dan ja.

ps. Koliko pa misliš da je proizvodna cena tistih za 100EUR? In kje so narejeni. Na koncu preplačaš znamko.

Zgodovina sprememb…

stara mama ::

feryz je izjavil:

V omari, ja.

Kje maš ti cajt dnevno terat čevlje po 2 uri, če cele dneve teraš zafiro, kadar je ne teraš pa ješ nutelo in kadar ne ješ nutele visiš na slo-teku in kadar ne visiš na sloteku montiraš sončnice?
Ekologija™ in Trajnost™

Zgodovina sprememb…

starfotr ::

stara mama je izjavil:

feryz je izjavil:

V omari, ja.

Kje maš ti cajt dnevno terat čevlje po 2 uri, če cele dneve teraš zafiro, kadar je ne teraš pa ješ nutelo in kadar ne ješ nutele visiš na slo-teku in kadar ne visiš na sloteku montiraš sončnice?
Vsak dan, dečko.
Kardio na hrib in nazaj.
Ok, pozimi sem na stezi, ko se dan podaljša, pa grem v naravo.
In ja, vse kar si naštel in še mnogo več delam, razen z Nutello sem prekinil.

Včeraj popoldan, recimo, sem visel na strmi strehi in popravljal sončni kolektor, ki ga je razf... led.
Saj veš, šajbo dol, kolektor ven, klepanje, cinjenje, sestavljanje nazaj, filanje, test, nastavljanje elektronike proti zmrzali. Skratka nič posebnega. Oz. nič takega, kar ne bi zmogel en povprečnež. Z vsaj dvemi možganskimi vozli.

floyd1 ::

delavec44 je izjavil:

floyd1 je izjavil:

Magic1 je izjavil:

Bomo videli, nič ne rečem. Ampak tudi tisti za 100€ so danes slabši kot so bili pred leti.

Zagotovo, sicer pa nizki Terrex so doma, bom poročal, če se bom spomnil. Sicer ne vem, ali mora to biti tako, ampak so tako trdi, neudobni, kot že dolgo nobeni nizki pohodni ne. Južni sosedi bi rekli, da "ni Adidas više nije, što je nekad bio". Pred tem sem imel 3 leta neke J. Wolfskin in to je bilo od prvega dne na nogi lahko, mehko, (pri razumni uporabi) nepremočljivo.

nejc_nejc ::

Glede na to, da izsiljujejo naše kmete, predlagam bojkot hoferja.
Kje je GL in I8M?

Jaz ga bojkotiram že zelo dolgo. Ne vem, kaj ostali čakate.

In res je, ko greš noter in opazuješ skozi drugačna očala, vidiš kakšno govno od štacune je. Mesni oddelek!? Brrrr, niti pomislim ne, da bi tam kaj kupil.
V kolikor pa so ti samo cene pomembne, je verjetno čisto kul.

alešhojs ::

Meni je tudi malo škoda, kaj se grejo v Hofru zadnje čase. Hofer je postal moja go-to trgovina za velike fasnge ravno zaradi tega, ker so v zadnjem času prišli do perfektne kombinacije diskontnih izdelkov in branded izdelkov, ki jih je navajen naš "jugo" okus. Dobil si torej vse, od nekih no-brand (pa vseeno dobrih) čokolad, kosmičev, sirov, omak za testenine, čipsov itd., na drugi strani pa tudi izdelke, prilagojene našim okusom, kot na primer delamaris, čokolino, coca cola, laško, radenska, milka, itd. Pa tudi izdelki njihove blagovne znamke so bili po večini dokaj ok kvalitete in mnogo njih s strani slovenskih proizvajalcev. Tako torej nisem več rabil v tri različne trgovine, da sem dobil vse kar rabim in kar ustreza mojemu okusu.

Če bodo zdaj prešli nazaj na tisti stari diskontni način kot 15 let nazaj, bom moral nažalost prešaltat na neko drugo trgovino (nevem sicer katero, Lidl in Eurospin mi ne odgovarjata...).

mrbungle ::

kixs je izjavil:

Je ze kdo naredil analizo tega minusa. Ali gre samo za racunovodsko telovadbo... Kar dvomim v ta minus.

Smo že pisali o tem.
v 2024 so imeli nižji letni prihodek kot v 2023. Ob upoštevanju povečanja stroška dela in inflacije (rast dobavnih cen) to po kmečko pomeni, da so imeli manj kupcev.
In pisal sem, da so načrtno dvigovali cene in gledali odliv kupcev oz. vpliv na rezultat. Pa so se zakalkulirali.
Lidl podoben letni prihodek naredi v skoraj pol manj trgovin. Torej ima Hofer že z računa večjega števila trgovin višji letni strošek amortizacije, pa višje stroške vzdrževanja/obratovanja...

Alamar ::

feryz je izjavil:

In res je, ko greš noter in opazuješ skozi drugačna očala, vidiš kakšno govno od štacune je. Mesni oddelek!? Brrrr, niti pomislim ne, da bi tam kaj kupil.

In kljub vsej kontradiktornosti izjav, se čutiš poslanega nonstop komentirati zadeve, o katerih nimaš pojma.:)

Ne samo to, tudi v Hofer še hodi pogledat, ampak ne po svoji krivdi :P

feryz je izjavil:

In ja, večina tega je pogojena s kvaliteto materiala. Ki nikakor ne more biti enak pri čevlju za 100 evrov ali čevlju za 20 evrov.
Kitajci in Vietnamci gor ali dol.

Sem malo razmišljal o tem pa mi vedno pride primerjava iz sosednje teme v misli. Ker tam hvališ poceni sončne kolektorje, ki si jih sam zmontiral za 20% cene priznanih "znamk". Tam je lahko material enak?

Zgodovina sprememb…

kuglvinkl ::

Alamar je izjavil:

feryz je izjavil:

In kljub vsej kontradiktornosti izjav, se čutiš poslanega nonstop komentirati zadeve, o katerih nimaš pojma.:)

Ja, meso smrdi, zato že par let ne kupim mesa tam.

Sicer a ti delaš tam/za njih, da te tolk boli?

Kar se mene tiče, po današnjem članku, se loh jebejo. Bi reku tut za Merkator (=kenslajo domače proizvajalce), sam nisem bil resno v njem zadnjih 20 let, tako da ne bom reku.

In ta debata okrog znamk, ne vem no, a rabte coca colo, pa čips pa ta jajca?
Your focus determines your reallity

vke4XC ::

Evo, tule, saj se boste znašli?

Zgodovina sprememb…

• predlagal izbris: connel ()

Meni je večkrat smrdelo meso v Lidlu in Mercatorju kot v Hoferju. Še ko vzamem -50% na zadnji dan veljavnosti, je ok. Pa so v družini kar občutljivi, tako da sklepam da nisem jaz čuden.

Res pa da ne vem kaj je bilo pred 5 leti. Mi je bolj pomembno kaj je danes.

Zgodovina sprememb…

Po besedah Kuharja so s prihodom nemških diskontnih trgovcev slovenski potrošniki prevzeli nemški prehranski kulturni vzorec, pred tem pa je Slovenija predstavljala del mediteranske prehranske kulture.

"V povprečju je slovenski potrošnik izrazito naiven. Kupci so srečni, saj lahko kupujejo jogurte po 17 centov ali klobase pod trgovinsko blagovno znamko za šest evrov za kilogram," je dejal Kuhar, ki upa, da so slovenski kupci še ohranili nekaj treznosti in ne bodo ponotranjili močno prodajane narative, da gre pri vsem tem za pametnejši nakup.

https://www.dnevnik.si/novice/posel/kuh...

Zgodovina sprememb…

• spremenil: kuglvinkl ()

Tody ::

A dej no ... Tega modela pa res ne mores citirat...

Pust ljudem da jejo kar hočejo...

Tody je izjavil:

Meso se dobi pr kmetu bistveno boljše in mogoče celo cenejše kot ta crkovina v Hoferju.

tony1 ::

Tody je izjavil:

Poceni poskus diskreditacije.

Tody ::

Ja, se strinjam, samo ne moreš posploševat da smo ratal germani... Če koga zanima okus in kakovost pa naj proba, če ne prepozna razlike njegov problem. Ni hofer kriv, kriv je trg, tisti z večjimi prihodki sploh ne gledajo tega.

Glede našega pa spodaj se en članek, pac nekomu so odpovedal pogodbo ker jim je višal cene pa zdej dela halo. Špar se je tudi henklu postavil po robu... Ne gre kr skos višat cen...

https://www.rtvslo.si/gospodarstvo/krit...

tony1 je izjavil:

Tody je izjavil:

Poceni poskus diskreditacije.

moral bi ga brisat v resnic, k Tody ve :)

kuglvinkl je izjavil:

Tody je izjavil:

Meso se dobi pr kmetu bistveno boljše in mogoče celo cenejše kot ta crkovina v Hoferju.

Dvomim, da bi šlo čez inšpekcije, če bi prodajali crkovino.

huh, vse narisat. "crkovina" - sem dodal narekovanje za tiste na bolj poceni sedežih. To je meso, k smrdi in bi šlo čez inšpekcijo. In to men, k sem si v mladosti zakuril nos s čiki. Kaj šele nekomu, ki povprečno voha. In specifično je smrdelo bio meso.

In ne razumem enih modelov, k branijo korporacije... njim je VSEENO za vas.

vke4XC ::

Zna biti nekaj na tem, čeprav nekaj prepoznavnih trolov, privilegiranih pri nekaterih moderatorjih, javno ekstremno sovraži slovenske kmete (če govorimo o njih).

kuglvinkl je izjavil:

huh, vse narisat. "crkovina" - sem dodal narekovanje za tiste na bolj poceni sedežih. To je meso, k smrdi in bi šlo čez inšpekcijo. In to men, k sem si v mladosti zakuril nos s čiki. Kaj šele nekomu, ki povprečno voha. In specifično je smrdelo bio meso.

In ne razumem enih modelov, k branijo korporacije... njim je VSEENO za vas.

Aja, bio, ne padam jaz na te fore. Jaz vzamem navadno poceni meso. Se pa kdaj zgodi, da kakšno res zasmrdi ampak se mi to dogaja v vseh trgovinah. Razen sveže pri kmetu kot si pisal gor. Je pa bolj logistično zahtevno.

Kdo koga brani ne vem, je pa kul, da je več konkurence in izbire (tudi cenovne). Pa naj potem vsak kupi kar želi.

Zgodovina sprememb…

IL_DIAVOLO ::

Glavno da je poceni... briga folk ki mu je kvalitetna hrana zadnje na seznamu.

Tega se ne da kazat. Hofer pozna potrosnike.
Con il Milan nel cuore!
https://www.youtube.com/watch?v=fS58IQczWWE&ab_channel=MariusMotora
Forza ragazzi!

Ker cena odraža kvaliteto? Ok.

Ponavadi ja.
Con il Milan nel cuore!
Forza ragazzi!

Še posebej, če ima oznako bio, eko, super duper domače.

Pol pa jej špansko robo.
Con il Milan nel cuore!
Forza ragazzi!
««
208 / 212
»»