» »

Hofer ponudba

Hofer ponudba

Temo vidijo: vsi
««
86 / 194
»»

vorantz ::

malo več bi prišla pot tja pa nazaj
da ne omenjamo lutanje po hoferjih, če so najbližji že spraznli zaloge (najbrž ne bom edini slovenc ki bo gor lazu)

Mare2 ::

vorantz kupi tam, kjer ti bolj odgovarja.

Ne rabiš sedaj delat SWOT analize. :)
http://bit.ly/Navodilo123 Podpora za N26 Mastercard za Slovenijo

no dejansko je irelevantno :))
 kaput

kaput

očitno so zjebali pošilko za celo evropo

krepki ::

In kaj če hodit v Avstrijo če tudi tam tv ni dobavljiv

scipascapa ::

torej je ni?

zgleda da ne

Alexius Heristalski ::

Kateri spielverderberji.
fantje, ni blo slabo, samo dajte še v herbicidščini

bajsibajsi ::

bajsibajsi je izjavil:

MAGINON Motoristična pogovorna naprava z Bluetoothom https://www.hofer.si/sl/posebna-ponudba... Cena je precej nizka. Je potrebno imeti dve enaki napravi iz Hoferja, ali je "bluetooth" kompatibilna z napravo kaksne druge firme?

Ker bi znalo se koga zanimati, bom kar sam odgovoril. Zadeva je kompatibilna s komunikacijskimi napravami drugih znamk. Preverjeno se poveze in deluje z N-com.

Vredno svoje cene 50 evrov. Nikjer na netu nisem nasel ceneje kot 110 evrov; vecinima se cene gibljejo med 150 in 200 evri (in praviloma nimajo 3 leta garancije).

Zgodovina sprememb…

Infinity ::

vorantz je izjavil:

kaput

kaput

Tukaj piše da je razprodano in ne da blago ni prišlo.

Infinity je izjavil:

vorantz je izjavil:

kaput

kaput

v avstriji naj bi začeli prodajat 26.6. in ne 24.6. kot pri nas
ta napisa so dali gor 25.6.
do the math

Infinity ::

vorantz je izjavil:

Infinity je izjavil:

vorantz je izjavil:

kaput

kaput

v avstriji naj bi začeli prodajat 26.6. in ne 24.6. kot pri nas
ta napisa so dali gor 25.6.
do the math

https://translate.google.com/#auto/en/w... do the translation če ne vrjameš meni...

sem ga takoj ko sem videl
ampak kakšna je to akcija, ko prodajalec reče da je razprodano že vse, preden se sploh začne prodajat??
v poezavi z nedobavo robe v sloveniji pa ma nek smisel

švabščina je itak čudna
kot da bi hotu nekaj s hieroglifi povedat
po moje se še noben ni spomnu 30 črkovne besede za nema robe

GTX970 ::

Nemščina hieroglifi ?
Preklopi na arabščino ali katerikoli vzhodnjaški jezik (JP, CH, KR, VN, MY) :)).

Dolge besede imajo vsi jeziki:
Longest words @ Wikipedia

bolgarščina:
непротивоконституционствувателствувайте

ang:
pneumonoultramicroscopicsilicovolcanoconiosis

pt:
pneumoultramicroscopicossilicovulcanoconioticozinhos

gr:
λοπαδο­τεμαχο­σελαχο­γαλεο­κρανιο­λειψανο­δριμ­υπο­τριμματο­σιλφιο­καραβο­μελιτο­κατακεχυ­μενο­κιχλ­επι­κοσσυφο­φαττο­περιστερ­αλεκτρυον­οπτο­κεφαλλιο­κιγκλο­πελειο­λαγῳο­σιραιο­βαφη­τραγανο­πτερύγων

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: GTX970 ()

Pithlit ::

GTX970 je izjavil:

Dolge besede imajo vsi jeziki:
Longest words @ Wikipedia

bolgarščina:
непротивоконституционствувателствувайте

ang:
pneumonoultramicroscopicsilicovolcanoconiosis

pt:
pneumoultramicroscopicossilicovulcanoconioticozinhos

gr:
λοπαδο­τεμαχο­σελαχο­γαλεο­κρανιο­λειψανο­δριμ­υπο­τριμματο­σιλφιο­καραβο­μελιτο­κατακεχυ­μενο­κιχλ­επι­κοσσυφο­φαττο­περιστερ­αλεκτρυον­οπτο­κεφαλλιο­κιγκλο­πελειο­λαγῳο­σιραιο­βαφη­τραγανο­πτερύγων

si:
wtf?
Life is as complicated as we make it...

black ice ::

Si pomislil na uveljavljanje garancije?

Alamar ::

lisjak je izjavil:

Nič ne bo s televizijami... sploh niso dobli robe, ker naj bi bla poškodovana embalaža

Wrong. Ta mala je že v trgovinah. Ta velika bo pa jutri oziroma najkasneje v četrtek.

sajmon ::

Alamar je izjavil:

lisjak je izjavil:

Nič ne bo s televizijami... sploh niso dobli robe, ker naj bi bla poškodovana embalaža

Wrong. Ta mala je že v trgovinah. Ta velika bo pa jutri oziroma najkasneje v četrtek.

So tudi popravili na strani:

od 30.6. 21,5"
od 1.7 48"

iiiiiii 8-)
zdej pa upat da mi ne poberejo izpred nosa

vsenior ::

Ne priporočam nakupa preprosto iz razloga, da nimajo servisa v Sloveniji. Imam dva njihova računalnika in ob prvi težavi prenosnika (šteka tastaura in ne deluje več dvd enota) sem spoznal neverjetno komplicirano proceduro uveljavljanja garancije.
Popolnoma vseeno bi bilo če bi kupil karkoli sam prek interneta in potem uveljavljal garancijo. Res je, da pridejo po reklamirano robo, vendar nimajo servisa v Sloveniji. Čakaš do 45 dni, med tem pa se lahko slikaš. Tak neurejen in po mojem mnenju tudi žaljiv odnos do kupcev bi moral urediti že tržni inšpektor. Naj najdejo pooblaščen servis v Sloveniji, potem bi razmislil o tem, da bi priporočil nakup.
Globoko odsvetujem, če servisa v Sloveniji nimajo!!!

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: vsenior ()

kixs ::

Vse manj je pooblascencev v Slo. HP se posilja na Madzarsko ali Cesko. Pac v roku 45 dni morajo postimati tako kot vsak drugi servis.

radmannsdorf ::

vsenior, boljše dober servis v tujini, kot slab servis v sloveniji.

vsenior je izjavil:

Globoko odsvetujem, če servisa v Sloveniji nimajo!!!

Zdaj pa hitro pogledat kolk pritožb je čez servise v slo.

Aja, večina servisov v slo si mirno vzame celih 45 dni da ti robo popravijo (ali pa tudi ne). V resnici slo servis sploh ni nobena prednost. Ne za tehnične igrače.

Dr_M ::

Itak, po dveh letih vrzes zadevo za jurja stran in gres po drugo.
The reason why most of society hates conservatives and
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.

No, no... stran gre ko neha delat (zadovoljivo) pa nič prej. Redkokdo menja robo kar tko... večina nas menja robo takrat ko nas njene pomanjkljivosti raz**zdijo (ko recimo androidi začnejo mlet po par 10s da se odpre imenik. Oz. ko crkne (pač večina nima glih jurja v žepu da robo menja ko jim paše).

francek1 ::

Dr_M je izjavil:

Itak, po dveh letih vrzes zadevo za jurja stran in gres po drugo.

Če si nesposoben, ja. Če ne pa, se z gospo na podpori lepo da dogovorit, da komponente zamenjaš sam. Ti jih pošljejo brez problema, stare ne rabiš vračat!
Kdor se je že rodil učen se lahko reži...

DaPolice ::

Moram reči da skrajno zanimivo ima nekdo toliko težav s nečim tako preprostim.

Sam sem vrnil v trgovino, skupaj s prodajalko sva izpolnila en papir za postopek garancije. Čez približno 30 dni je popravljen prenosnik prispel na dom brez kakršnihkoli stroškov.

FX6300B ::

May the force be with you!

mk766321 ::

DaPolice je izjavil:

Sam sem vrnil v trgovino, skupaj s prodajalko sva izpolnila en papir za postopek garancije. Čez približno 30 dni je popravljen prenosnik prispel na dom brez kakršnihkoli stroškov.

Enako jaz z prenosnikom ko je crknil disk.

lopov ::

vorantz je izjavil:

iiiiiii 8-)

Trgovine so dobile po en kos 48" (če ..), tako da je dobit točno ta TV je isto kot sedmica na lotu ... Itak da nisem vplačal prave kombinacije ;(
Imajo pa v šiški na celovški še (vsaj) enega malega.

mgermo ::

Jaz sem bil v Brežicah in mi ga trgovka ni hotla dat. Je bil rezerviran.

FX6300B je izjavil:

https://www.hofer.si/sl/posebna-ponudba...
LSD so :D

Kaj je to LSD?

black ice ::

Low self discharge

black ice je izjavil:

Low self discharge

A cena je zmerna? Glede drugih v drugih trgovinah?

Mare2 je izjavil:

black ice je izjavil:

Low self discharge

Cena je super -- Lidl je imel za isto ceno "običajne" (no, iskreno rečeno tudi Hofer). Vsekakor se splača sploh če imaš porabnike, ki ne kurijo prehitro. Polniš danes, uporabiš čez 1 leto :)

francek1 ::

Mare2 je izjavil:

black ice je izjavil:

Low self discharge

Sony Eneloop stane 3.8 € komad!
Kdor se je že rodil učen se lahko reži...

lopov je izjavil:

vorantz je izjavil:

iiiiiii 8-)

Trgovine so dobile po en kos 48" (Äe ..), tako da je dobit toÄno ta TV je isto kot sedmica na lotu ... Itak da nisem vplaÄal prave kombinacije ;(
Imajo pa v ĹĄiĹĄki na celovĹĄki ĹĄe (vsaj) enega malega.

Meni je uspelo v drugem poskusu dobit
Prvo sm sou v btc (itak long shot) pol pa na rudnik kjer so meli in mi ga prodali 8-)
Se dobro da niso prodajali 55' kr jo ne bi spravu v avto in bi mogu peĹĄ nest domov...kar bi na sreco blo samo 500 metrov stran :))

scipascapa ::

Kaj eni res ne morete šumnikov pisat?

radmannsdorf ::

francek1 je izjavil:

Mare2 je izjavil:

black ice je izjavil:

Low self discharge

Panasonic Eneloop ;)
Jih pa Mimovrste občasno ponudi 4kom/9.99€, brez poštnine v "dnevni ponudbi".
Hoferjeva cena je res mikavna, glede kvalitete pa nimam pojma. Uporabljam Eneloop.
Za probat so! :)

lisjak ::

vorantz je izjavil:

lopov je izjavil:

vorantz je izjavil:

iiiiiii 8-)

Trgovine so dobile po en kos 48" (Äe ..), tako da je dobit toÄno ta TV je isto kot sedmica na lotu ... Itak da nisem vplaÄal prave kombinacije ;(
Imajo pa v ĹĄiĹĄki na celovĹĄki ĹĄe (vsaj) enega malega.

Meni je uspelo v drugem poskusu dobit
Prvo sm sou v btc (itak long shot) pol pa na rudnik kjer so meli in mi ga prodali 8-)
Se dobro da niso prodajali 55' kr jo ne bi spravu v avto in bi mogu peĹĄ nest domov...kar bi na sreco blo samo 500 metrov stran :))

meni enako v drugem poskusu (prijazna prodajalka pri prvem poskusu poklicala okolišne hoferje) okoli 18:00 in pravtako komaj v avto :) sedež čist naprej zadnje podrene... če bi bla cm daljša, ne bi not spravo :)

Čestitam srečnim dobitnikom :)

Glede velikosti -- mam starega VW polo z ritjo in sedaj dvomim, da jo lahko prepeljem. Se da dobiti mere škatle? Nisem še obupal, hehe ...

lisjak ::

lopov je izjavil:

Glede velikosti -- mam starega VW polo z ritjo in sedaj dvomim, da jo lahko prepeljem. Se da dobiti mere škatle? Nisem še obupal, hehe ...

če gre v cliota, pol gre verjetno tud v polota

lisjak je izjavil:

lopov je izjavil:

če gre v cliota, pol gre verjetno tud v polota

Ma ta polo z "ritjo" je mal specifičen, "mostiček" zadaj med sedeži in prtljažnikom full zoža luknjo in široke stvari ne gredo skozi :/

freesty ::

radmannsdorf je izjavil:

francek1 je izjavil:

Mare2 je izjavil:

black ice je izjavil:

Low self discharge

Panasonic Eneloop ;)
Jih pa Mimovrste občasno ponudi 4kom/9.99€, brez poštnine v "dnevni ponudbi".
Hoferjeva cena je res mikavna, glede kvalitete pa nimam pojma. Uporabljam Eneloop.
Za probat so! :)

Imam bele eneloop, in par teh kompletov iz hoferja in lidla. Hoferjeve so po 2h letih zacele crkovat. 2komada od 8 se ne data vec napolnit. Lidlove delajo dalje.

Kvaliteta... Baterije uporabljam v flashu za DSLR, SB900. Ene in druge mi kamot zdrzijo dve noci sklocanja v klubu. Po tem pa jih tak dam polnit. Tako, da zadovoljen.
http://www.youtube.com/watch?v=5hfYJsQAhl0

Pithlit je izjavil:

No, no... stran gre ko neha delat (zadovoljivo) pa nič prej. Redkokdo menja robo kar tko... večina nas menja robo takrat ko nas njene pomanjkljivosti raz**zdijo (ko recimo androidi začnejo mlet po par 10s da se odpre imenik. Oz. ko crkne (pač večina nima glih jurja v žepu da robo menja ko jim paše).

Ce crkne v garancijskem roku, majo da zrihtajo. In ja, servis je prednost tudi za tehnicne stvari.
Ce je izven garancije, znajdi se sam.

MrStein ::

scipascapa je izjavil:

Kaj eni res ne morete šumnikov pisat?

off topic....

Ja, žalostno da leta 2015 to še vedno ne deluje.
Ga pa tudi forum "svira" včasih (prijavljeno N-krat).
Motiti se je človeško.
Motiti se pogosto je neumno.
Vztrajati pri zmoti je... oh, pozdravljen!

Če je izven garancije je veliko vprašanje ali se sploh splača s servisi hecat.

Alamar ::

DaPolice je izjavil:

Hitrejše in bolj preprosto je, če enostavno pokličeš Medion servis (številko imajo v SLO) in ti pride dostavna služba kar na dom prevzeti in ko je popravljeno, ti ga dostavijo nazaj. V tem primeru v povprečju prihraniš teden dni časa.

mgermo je izjavil:

Tega ne sme početi. Naslednjič ji lepo povej, da boš poklical na Hofer info številko in podal pritožbo.

lopov je izjavil:

vorantz je izjavil:

iiiiiii 8-)

Trgovine so dobile po en kos 48" (če ..), tako da je dobit točno ta TV je isto kot sedmica na lotu ... Itak da nisem vplačal prave kombinacije ;(
Wrong. Televizije so danes v kakšnem bolj zakotnem kraju še na voljo. Pokliče se Hofer info številko in tam povpraša, kje jo še imajo. Seveda se lahko uredi tudi preusmeritev v najbližjo trgovino.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Alamar ()

Alamar je izjavil:

DaPolice je izjavil:

Hitrejše in bolj preprosto je, če enostavno pokličeš Medion servis (številko imajo v SLO) in ti pride dostavna služba kar na dom prevzeti in ko je popravljeno, ti ga dostavijo nazaj. V tem primeru v povprečju prihraniš teden dni časa.

mgermo je izjavil:

Tega ne sme početi. Naslednjič ji lepo povej, da boš poklical na Hofer info številko in podal pritožbo.

lopov je izjavil:

vorantz je izjavil:

iiiiiii 8-)

Wrong. Televizije so danes v kakšnem bolj zakotnem kraju še na voljo. Pokliče se Hofer info številko in tam povpraša, kje jo še imajo. Seveda se lahko uredi tudi preusmeritev v najbližjo trgovino.

Včeraj na informacijah še ni bilo podatkov o zalogi in se jih lahko dobi šele danes. Nisem nič klical ker sem se ravno tako včeraj v eni od ljubljanskih trgovin dogovoril za preusmeritev. Upam, ker sem (spet) drugi v čakalni vrsti :/

Pithlit je izjavil:

Če je izven garancije je veliko vprašanje ali se sploh splača s servisi hecat.

V vecini primerov dobis 1 ali 2 leti garancije. Redko celo 3.
Za TV sem dal 2 leti in 2 meseca nazaj 1250€ in ce mi zdej crkne, kaj nej? Ajde, ce bi blo popravilo 500€+, grem res po nov tv, ce bi bilo pa 100-200, ga pa zrihtam.

Dr_M je izjavil:

Za TV sem dal 2 leti in 2 meseca nazaj 1250€ in ce mi zdej crkne, kaj nej? Ajde, ce bi blo popravilo 500€+, grem res po nov tv, ce bi bilo pa 100-200, ga pa zrihtam.

Ja sej, pač odvisno od cifre ki ti jo servis pod nos pomoli. Meni je tv crknil. Zanj sem dala ~700€. Crknil je po cca 2,5 letih (pa tudi če bi še bil v dveletni garanciji... je bila voda v špilu)... in servis je navrgel cifro ~300€ samo za kos, brez dela. Sem se raje nasmehnila in odšla po najbljižji približek crkotine in dala 450€.

Osebno se nekako držim načela da če popravilo stane več kot tretjino cene novega aparata... se ne splača popravljat (starost starega aparata tam, 2-3 leta - starejši je aparat, manj se splača popravljat...). Nazadnje sem raje dala 400€ za nov komp kot da bi v 8 let starem menjala disk (cca. 60€ strošek) - zato ker je bi stari komp dejansko za v smeti (youtube pa fb pa še marsikaj je bil že zelo trd oreh za prežvečit).
««
86 / 194
»»