» »

Hofer ponudba

Hofer ponudba

Temo vidijo: vsi
««
87 / 194
»»

vorantz ::

scipascapa je izjavil:

Kaj eni res ne morete šumnikov pisat?

nau šlo
auš preživu al ti rešilca pokličem zarad infarkta?

lopov je izjavil:

Čestitam srečnim dobitnikom :)

Glede velikosti -- mam starega VW polo z ritjo in sedaj dvomim, da jo lahko prepeljem. Se da dobiti mere škatle? Nisem še obupal, hehe ...

137cm X 71cm X 14cm

mk766321 ::

freesty je izjavil:

radmannsdorf je izjavil:

francek1 je izjavil:

Mare2 je izjavil:

black ice je izjavil:

Low self discharge

A cena je zmerna? Glede drugih v drugih trgovinah?

Sony Eneloop stane 3.8 € komad!

Panasonic Eneloop ;)
Jih pa Mimovrste občasno ponudi 4kom/9.99€, brez poštnine v "dnevni ponudbi".
Hoferjeva cena je res mikavna, glede kvalitete pa nimam pojma. Uporabljam Eneloop.
Za probat so! :)

Imam bele eneloop, in par teh kompletov iz hoferja in lidla. Hoferjeve so po 2h letih zacele crkovat. 2komada od 8 se ne data vec napolnit. Lidlove delajo dalje.

Kvaliteta... Baterije uporabljam v flashu za DSLR, SB900. Ene in druge mi kamot zdrzijo dve noci sklocanja v klubu. Po tem pa jih tak dam polnit. Tako, da zadovoljen.

Tele Eneloop, ki se prodajajo na ebayu ali pa kitajskih spletnih straneh so za kaj ali šrot? Je kdo probal?

freesty ::

Nisem ampak bi definitivno raje kupil te baterije s hoferja kot pa tiste prek ebaya.
http://www.youtube.com/watch?v=5hfYJsQAhl0

radmannsdorf ::

freesty, ne kupuj eneloop ali katerihkoli "znanih znamk" iz azije. sploh če so nizke cene, so verjetno fake.
poglej si http://www.idealo.de/preisvergleich/Mai...
mal poglej trgovine, mal zračunaj poštnino, včasih se splača mal pokalkulirat, sploh če rabiš večjo količino baterij.

francek1 ::

radmannsdorf je izjavil:

francek1 je izjavil:

Mare2 je izjavil:

black ice je izjavil:

Low self discharge

A cena je zmerna? Glede drugih v drugih trgovinah?

Sony Eneloop stane 3.8 € komad!

Panasonic Eneloop ;)
Jih pa Mimovrste občasno ponudi 4kom/9.99€, brez poštnine v "dnevni ponudbi".
Hoferjeva cena je res mikavna, glede kvalitete pa nimam pojma. Uporabljam Eneloop.
Za probat so! :)

Zatipkal...Sanyo sem hotel napisat.
Kdor se je že rodil učen se lahko reži...

OK.d ::

mgermo je izjavil:

Jaz sem bil v Brežicah in mi ga trgovka ni hotla dat. Je bil rezerviran.

To pa mislim da ni v skladu s politiko te trgovine, sistem je takšen da kdor prvi pride tudi prvi lahko kupi, ker če bi to vsi delali ne bi bilo več jutranjih vrst pred trgovino ob akcijah.
V glavnem to je za prijavit na upravo trgovine, da se bodo malo nadrejeni pogovorili z trgovko.
LPOK.d

greatdrakon ::

OK.d +1

lopov ::

@vorantz -- hvala, odgovor sem sicer prebral šele zdaj, TV pa prevzel nekaj čez 8:30 zjutraj :) In ja, gre v polota, še kakšnih 10 cm več bi spravil vanj.

@ Alamar -- vem, da forum ni pravi način za pohvale, ampak res moram pohvalit osebje na Rudniku/Dolenjski cesti; včeraj je bilo moje edino vprašanje če imajo TV (žal ne, ampak ...), nato pa so mi samoiniciativno uredili vse.

Alamar ::

Kmalu

11,6 FHD IPS prenosnik (z3735f,64SSD, 2GB ram, win 8.1)

plus prvič v Sloveniji - mobilnik

http://www.areamobile.de/handys/5229-me...

opeter ::

A kar lizika je gor?
Hrabri mišek (od 2015 nova serija!) -> http://tinyurl.com/na7r54l
18. november 2011 - Umrl je Mark Hall, "oče" Hrabrega miška
RTVSLO: http://tinyurl.com/74r9n7j

Yo;)

hojnikb ::

Noice. Cena ?

Lahk bi bil mal bolši display...
#brezpodpisa

Zgodovina sprememb…

• spremenil: hojnikb ()

MrStein ::

Alamar je izjavil:

Kmalu

11,6 FHD IPS prenosnik (z3735f,64SSD, 2GB ram, win 8.1)

Ta CPU ima dvakrat več jeder kot N2800 a komaj večjo PassMark oceno (beri: eno jedro je še manj zmogljivo kot pri starem CPU). Pa že N2800 je bil bolj za XP in MineSweeper poganjat in nič več (update Chroma ga je recimo zabil za kako minuto).
Motiti se je človeško.
Motiti se pogosto je neumno.
Vztrajati pri zmoti je... oh, pozdravljen!

Zgodovina sprememb…

• spremenil: MrStein ()

Mam z3735f in nič od tega ne drži
#brezpodpisa

MrStein ::

Torej so na passmark narobe izmerili?
Lahko podaš kaki drug benchmark?
Motiti se je človeško.
Motiti se pogosto je neumno.
Vztrajati pri zmoti je... oh, pozdravljen!

šernk ::

To pa mislim da ni v skladu s politiko te trgovine, sistem je takšen da kdor prvi pride tudi prvi lahko kupi, ker če bi to vsi delali ne bi bilo več jutranjih vrst pred trgovino ob akcijah.

kaj pa če je nekdo prosil za preusmeritev iz druge trgovine in je bil na tak način rezerviran?
In general, high velocity doesn't produce harmful injuries.
But what is dangerous is the high acceleration
or deceleration given at a certain time interval.

Passmark je dost debiln benchmark.

Iz prve roke vem, da stvar vsaj v moji napravici drži boost frekvence na 1.6Ghz ob polni obremenitvi...
Tisti passmark je lahko od kakih hdmi stickov in tablic, kjer hitro pride do throttlanja in frekvenc še nižjih od base.

That being said, meni zadeva deluje odzivno, vsaj kolker se spodobi za par W sistem-na-čipu. Se pa jasno nemore primerjat z sistemov z 20x večjo porabo in 10x hitrejšim ssdjem...
#brezpodpisa

Zgodovina sprememb…

• spremenil: hojnikb ()

kiFni ::

Go-ahead je izjavil:

Kaj pa tale televizorček Samsung 48" UE48H6470

https://www.hofer.si/sl/posebna-ponudba...

Je kdo kupil TV, kakšne so izkušnje. So očala zraven?

rini ::

Verjetno gre za Lenovo Miix 3

Zgodovina sprememb…

• spremenil: rini ()

scipascapa ::

kiFni je izjavil:

Go-ahead je izjavil:

seveda so, odličen tv....problem je, ker ga ne boš dobil.

scipascapa je izjavil:

kiFni je izjavil:

Go-ahead je izjavil:

Sem našel. Majo še enga na zalogi. ;)

nekateri se pritožujejo da je vsaka poslovalnica dobila točno en TV, drugi pa najdejo TV po 4ih dneh od začetka ponudbe ??

več kot očitno je, da so zaloge bile večje od enega kosa, le da vsi iščejo TV v istih (napačnih) poslovalnicah :P

Pithlit ::

Me če iščeš aparat v BTC-ju se mi zdi logično da moraš imet prekleto srečo.
Če se oglasiš kje v kakem Tolminu znajo pa robo imet kak teden.
Life is as complicated as we make it...

hja ko sem jaz iskal jakno za dež (po LJ) mislim da je sedaj ene 6 let nazaj, sem bil v prvem hoferju ob 08:10 in moje številke niso imeli več. nato sem jo dobil v četrtem obiskanem hoferju. Jeba je če je podobna jakna drugje 100€ + v hoferju pa 25€.

ko sem uničil to iz hoferja sem potem drugo nabavil v hervisu za 140€. Prvič ker se mi je mudilo in drugič, ker mi največja številka, ki so jo takrat imeli v hoferju 54 ne bi bila več prav. Zadnje čase šele opažam, da se da dobit tudi 56.

šernk je izjavil:

kaj pa če je nekdo prosil za preusmeritev iz druge trgovine in je bil na tak način rezerviran?

Pa ne na dan akcije ob 8-ih zjutraj;)
LPOK.d

pol pa ne :)

Se da rezervirat. Preverjeno. Sam vprašanje s kom (mi smo pralni stroj rezerviral s pomočjo šefa slovenskega hoferja :P ).

A sem lahko tvoj prijatelj:)
LPOK.d

marjan_h ::

Ali je kdo že kupil LED žarnice v hofru? Ta teden ki sledi imajo 2 v paketu za cca 5€. Zanima me če dobro sveti.

led žarnic še nisem kupil, sem pa nabavil lani luč ki ima 4x3W reflektorčke. lahko rečem da je svetlobe celo nekoliko več, kot prej z 15W varčno žarnico (una na cevi, ko se mora segreti)

mat xxl ::

Pithlit je izjavil:

Se da rezervirat. Preverjeno. Sam vprašanje s kom (mi smo pralni stroj rezerviral s pomočjo šefa slovenskega hoferja :P ).

Ja ti si pa res frajer... ste ta pocenski pralni stroj kupili ali te lahko poznam ???

Načeloma se ne da rezervirati samo če kličeš centralo pa vprašaš, kje je izdelek na zalogi in ti reče npr. Domžale in te veže tja, tam pač šefici razložiš, da prideš iz Lj. po njega in če ga lahko rezervira za 3 ure in ga bo, ker razumejo, da se ne boš vozil do njih za dober dan. Da bi ti pa v 3 dni rezervirali nekaJ DNI, DA RAZMISLIŠ, TO PA NI MOŽNO IN PRAV JE TAKO.

francek1 ::

mat xxl je izjavil:

Pithlit je izjavil:

Ja ti si pa res frajer... ste ta pocenski pralni stroj kupili ali te lahko poznam ???

Načeloma se ne da rezervirati samo če kličeš centralo pa vprašaš, kje je izdelek na zalogi in ti reče npr. Domžale in te veže tja, tam pač šefici razložiš, da prideš iz Lj. po njega in če ga lahko rezervira za 3 ure in ga bo, ker razumejo, da se ne boš vozil do njih za dober dan. Da bi ti pa v 3 dni rezervirali nekaJ DNI, DA RAZMISLIŠ, TO PA NI MOŽNO IN PRAV JE TAKO.

Samo tolaži se...vse se da!
Kdor se je že rodil učen se lahko reži...

mat xxl je izjavil:

ste ta pocenski pralni stroj kupili ali te lahko poznam

Seveda.

mat xxl je izjavil:

Načeloma se ne da rezervirati samo če kličeš centralo pa vprašaš, kje je izdelek na zalogi in ti reče npr. Domžale in te veže tja, tam pač šefici razložiš, da prideš iz Lj. po njega in če ga lahko rezervira za 3 ure in ga bo, ker razumejo, da se ne boš vozil do njih za dober dan.

Ti kar probaj to izvest pred dnevom akcije... pa pol poročaj kako ti je šlo.

marjan_h je izjavil:

Ali je kdo že kupil LED žarnice v hofru? Ta teden ki sledi imajo 2 v paketu za cca 5€. Zanima me če dobro sveti.
Pazi, da kupiš tiste najmočnejše nad 1000 lumnov, ker druge so več ali manj neuporabne za dobro osvetlitev.

Pithlit je izjavil:

Ja, šefa poslovalnice v Zgornjem Dupleku:)) Če se da rezervirati, še ne pomeni, da je to dovoljeno. Enostavno rečeno ni, ampak pravila so zato, da se kršijo (podobno, kot zakoni).

rini je izjavil:

Verjetno gre za Lenovo Miix 3

Nope, ni touch.

hojnikb je izjavil:

Noice. Cena ?

Lahk bi bil mal bolši display...

86 EUR

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Alamar ()

vorantz ::

kiFni je izjavil:

scipascapa je izjavil:

kiFni je izjavil:

Go-ahead je izjavil:

ne razmisljat in vzemi ce še nisi

marjan_h ::

Ima kdo pralni stroj aliomatic iz hofra? Sedaj imajo v ponudbi, zanima me če ste zadovoljni z njim oziroma, ni popravil na njemu?

Dela ko šus zadnje leto pa pol. Garancije ima 3 leta.

macromc ::

Imam ga tri leta in je tik pred koncem garancije (27.7).Perem dvakrat tedensko in sedaj centrifuga že kar ropota.Ne vem ali so amortizerji ali kaj (ležaj ni).

vorantz je izjavil:

kiFni je izjavil:

scipascapa je izjavil:

kiFni je izjavil:

Go-ahead je izjavil:

ne razmisljat in vzemi ce še nisi

sem vzemil :)

macromc je izjavil:

Imam ga tri leta in je tik pred koncem garancije (27.7).Perem dvakrat tedensko in sedaj centrifuga že kar ropota.Ne vem ali so amortizerji ali kaj (ležaj ni).

Pri nas se je utež 'odvila'. Ropotal ko da bo vzletel... prišel serviser, zadevo privil in sedaj lepo normalno brni kot nov. Se ga skoraj ne sliši.

AvtoR ::

Pithlit je izjavil:

macromc je izjavil:

Pri nas se je utež 'odvila'. Ropotal ko da bo vzletel... prišel serviser, zadevo privil in sedaj lepo normalno brni kot nov. Se ga skoraj ne sliši.

Beri par postov nazaj.
Kako dela kot šus, če ga morajo serviserji popravljat?

Zgodovina sprememb…

• spremenil: AvtoR ()

če mi najdeš znamko, ki je ni treba popravljat kupim vse od njih čeprav so 2x dražji od konkurence :)

xxxul ::

Dejta bluzit na polno, vročina slabo vpliva?
@pithlit - serviserja so ti od Hoferja poslal? Me zanima kak so z plačilom zrihtal.

AvtoR ::

@Pithlit
To, da se je samo matica odvila, je zame ena velika šlamparija.
Imela si srečo, da ti ni odtrgalo križa, ki drži boben. Pol bi bla veselica!
Upam, da tole ni reklama, ampak doma imamo 5 let star 7 kilski Gorenje z inverter motorjem in kovinsko kadjo. Tedensko operemo cca 8-10 žeht, včasih tudi po 3 na dan (ko pridemo s kakega dopusta) in (tok, tok) do sedaj res čisto nobenega problema, še centriguga se komaj sliši, pa čeprav ima 1500 obratov.
Model mi je priporočil seviser, sicer znanec in zatrdil da s tem modelom praktično nimajo nobenih poblemov (pa še 100€ popusta mi je zihral). In res, od takrat ga nisem več videl;)
Ja, cena je pa bila za dva Hoferjeva, cca 600€!

sorry ampak
candy: se ga izognem na daleč in še dlje če se le da
gorenje: 2x na servisu, ker so ob prvem servisu vgradili poškodovan boben. hja...skoraj 40 dni smo bili brez pralnega stroja.

torej če mi najdeš zadevo, kot sem omenil jo kupim. ampak res vsaj 25 let da se ne pokvari, tako kot so bili stari gospodinjski aparati, ki so izdelani tam okrog leta 1980-1990 pa jih sedaj počasi menjamo.

telexdell ::

AvtoR je izjavil:

@Pithlit...
Model mi je priporočil seviser, sicer znanec in zatrdil da s tem modelom praktično nimajo nobenih poblemov (pa še 100€ popusta mi je zihral). In res, od takrat ga nisem več videl;)
Ja, cena je pa bila za dva Hoferjeva, cca 600€!

Torej, če želiš izgubiti prijatelja mu posodi denar ali kupi pralni stroj>:D>:D

PS- saj verjetno kdo ne misli, da pralne stroje dela Hofer. Obstajaj verjetnost, da tudi Hoferjeve dela Gorenje.
Precej je treba vedeti, preden opaziš, kako malo veš.

Dr_M ::

ampak res vsaj 25 let da se ne pokvari,

Tole bi pa zelo rad videl.
Tej stari aparati so se se bolj kvarili, samo lazje in dosti ceneje jih je bilo popravljat. Ce nimas ravno dveh levih rok, si lahko sam zrihtal, pri novih pa tezko kaj.
The reason why most of society hates conservatives and
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.

za takšnega sem rekel, da sem pripravljen odšteti dvojno ceno. torej tja v 800-900€. če se pa zadeva itak pokvari vsakih 7-10 let je pa isti k. al dam zanj 300 al 700€. s tem da pri tistem za 300€ ko se ti pokvari čez 8 let, greš drug dan po novega v trgovino in imaš še vedno 100€ v plusu glede na dražjega. pokvari se pa lahko vsak!

danes je pa itak povsod tako kot si rekel: zadeva ponavadi ulita v plastiko in lahko samo v smeti zabrišeš. namesto da bi zamenjal ležaj za 5€.

xxxul je izjavil:

Dejta bluzit na polno, vročina slabo vpliva?
@pithlit - serviserja so ti od Hoferja poslal? Me zanima kak so z plačilom zrihtal.

Poklicala sem najbljižjega pooblaščenca. Sej drugač so to Indesit stroji, tko da s servisom načeloma ne sme bit problemov. Kvarijo se pa glih tolk. Limona bo pač večkrat na servisu kot vsi ostali.

BladE_ ::

Dr_M je izjavil:

ampak res vsaj 25 let da se ne pokvari,

Tole bi pa zelo rad videl.
Tej stari aparati so se se bolj kvarili, samo lazje in dosti ceneje jih je bilo popravljat. Ce nimas ravno dveh levih rok, si lahko sam zrihtal, pri novih pa tezko kaj.

Pri nas imamo Gorenje odkar pomnim cca 20let(če ne več) pa je vse, kar je bilo menjano ležaj... Mati še vedno pravi, da pere bolje kot vsi novejši skupaj :D
Akcija - Reakcija
««
87 / 194
»»