» »

Hofer ponudba

Hofer ponudba

Temo vidijo: vsi
««
85 / 194
»»

Go-ahead ::

Kaj pa tale televizorček Samsung 48" UE48H6470

https://www.hofer.si/sl/posebna-ponudba...

Pithlit ::

Duhec je izjavil:

3h ?
V prospektu piše do 5h !
Je pa 3-celična, to pa. :)

Vprašanje:

;-) je izjavil:

Kako dolgo drzi baterija normalne uporabe splet in yt.

Odgovor:
I got an Aldi Medion Akoya E4214 to try out and as suspected the battery life is pretty abysmal at roughly 3 hours just web browsing.

Kaj piše v prospektu je precej irrelevantno.
Life is as complicated as we make it...

TRIROG ::

;-) je izjavil:

Jaz jih imam 6 vse skupaj. Ena me zabava ker mi je zmrznila pozimi so pa se dve na prostem pa ni tezav tud dezuje kdaj po njih. Dela dobro, ponoci ravno ne preberes tablic iz avtomobila podnevi pa komot. Lepo se da upravljat tudi preko telefona, pri uporabi vecih in uporabi alarmov ob gibanju je malo nadlezno ker ti poslje z vseh mail in se obrnejo vse proti gibanju ce pa das sens na vec pa se nic ne zgodi. Drugace pa bi rekel za ta denar je to to.

A Cut off IR filter imajo ?

mk766321 ::

TRIROG je izjavil:

Ve kdo kaj o tejle Kameri, ki bo od jutri naprej v hoferju?
Predvsem me zanima ali ima IR cutoff filter in ali je primerna za zunanjo uporabo(konkretno pod napuščem in stran od dežja ampak vseeno zunaj?

Jaz sem jo pred časom kupil pa nesel takoj nazaj. Ne deluje ravno najbolje kar se tiče povezav in gledanja preko telefona. Sem kupil neki kitajski šit, ki še danes deluje b.p.

CMpunk ::

A kdo ve kako se odstrani tale hdd tray na medion prenosniku? V navodilih pise da odvijes vijak ma spodnji strani... Sem poskusil ene 3 vijake pa ni slo

perci ::

mk766321 je izjavil:

TRIROG je izjavil:

Predvsem me zanima ali ima IR cutoff filter in ali je primerna za zunanjo uporabo(konkretno pod napuščem in stran od dežja ampak vseeno zunaj?

Jaz sem jo pred časom kupil pa nesel takoj nazaj. Ne deluje ravno najbolje kar se tiče povezav in gledanja preko telefona. Sem kupil neki kitajski šit, ki še danes deluje b.p.

Kateri kitajski šit si pa kupil, da ne bom iskal med vsem tem šrotom na ebayu?

A kdo ve kako se odstrani tale hdd tray na medion prenosniku? V navodilih pise da odvijes vijak ma spodnji strani... Sem poskusil ene 3 vijake pa ni slo

sem ugotovil, spodnji od sredinjskih dveh je..

youPlonker ::

Samo out of the box je pa tale zadeva res polžje počasna. Na 2 GB rama se res ne splača obesit 64 bitnih Winsev z veliko bloatwara. Ekran pa fenomenalen :)

Sarkozy ::

hojnikb je izjavil:

class 10 ti pove samo to, da piše in bere z 10MB/s ali več.

je kdo že stestiral kartico?
Ils sont fous ces Slovenes!

buneech ::

Js jo mam doma. Piše pa na njej, da je class 10 in UHS1. Za action cam bo super.

darkolord ::

TRIROG je izjavil:

A Cut off IR filter imajo ?
Skoraj zagotovo ne.

dottor ::

buneech je izjavil:

Js jo mam doma. Piše pa na njej, da je class 10 in UHS1. Za action cam bo super.

Bi lahko en test naredu kako hitro piše in bere, pa če se da dej manjše velikosti nastavi v programu. Hvala.
Xeon X5650@3.8GHz |Asus P6T|
2x4GB+4x2GB|ASUS R9 280X@1100MHz|
WD Green 240GB SSD + 4x1TB Hitachi

Dons zvečer, k pridem domov, prej težko.
Če lahko kdo prej, naj se javi.

hojnikb ::

benchaj z crystaldiskmark, 1GB test file
#brezpodpisa

Samo out of the box je pa tale zadeva res polžje počasna. Na 2 GB rama se res ne splača obesit 64 bitnih Winsev z veliko bloatwara. Ekran pa fenomenalen :)

Ja, out of the box je res počasen...disk zabija na 100%, ampak sedaj ko sem ga pustil laufati cca 6 ur, je pa ok.

kixs ::

Kupil tisto "poceni" Micro SD kartico. Za ceno je zadovoljiva. Tu so moji CrystalMark benchmark z USB 2.0 zunanjim citalcem:

x

x

dottor ::

kixs je izjavil:

Kupil tisto "poceni" Micro SD kartico. Za ceno je zadovoljiva. Tu so moji CrystalMark benchmark z USB 2.0 zunanjim citalcem:

x

x

Hvala. Bom eno za tablico vzel.
Xeon X5650@3.8GHz |Asus P6T|
2x4GB+4x2GB|ASUS R9 280X@1100MHz|
WD Green 240GB SSD + 4x1TB Hitachi

Matko ::

kixs je izjavil:

x

x

Za polno hitrost, bi moral tudi čitalec podpirat UHS.

mk766321 ::

perci je izjavil:

mk766321 je izjavil:

TRIROG je izjavil:

Kateri kitajski šit si pa kupil, da ne bom iskal med vsem tem šrotom na ebayu?

http://www.lightinthebox.com/pan-tilt-w...

kixs je izjavil:

x

x

Js mam tkole, uporabljen Integral USB 3.0 čitalec:

Zanimivo, da ti napise velikost 30GB, meni pa 29GB. :|

Pohekaj, pa boš ti tut mel 30GB :)
#brezpodpisa

Verjetno, ker je FAT32.

Matko ::

slabe naključne hitrosti zapisovanje :(

Od cheap sd kartice ne pričakuj dobrih random hitrosti. Ever.
#brezpodpisa

Sem testiral se FAT32 Vs. NTFS za USB2 citalcu.

FAT32

FAT32

NTFS

NTFS

Zanimivo verzija 4 uporablja malo drugacne teste oz. vrstni red.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: kixs ()

Glede Akoye 4214 kratka ocena:

+ cena 280 eur
+ FullHD 1920x1080 IPS zaslon, po kvaliteti primerljiv z zaslonom od Akoye 6416
+ mat ekran
+ mehka tipkovnica
+ 3 leta garancije
+ super procesorček, sploh za to ceno

° baterija drži 2-3 ure normalne uporabe (svetilnost ekrana do konca + wifi)

- touchpad je zelo slab in neodziven (če je nekdo kupil prenosnik za couch browsing, se je zaj****), miška je nuja
- počasen disk, ki kliče po nakupu poceni ssd
- 64 bitni bloatwareani winsi obešeni na 2gb rama = no go
- baterija ima "bunko", kar odebeli prenosnik

Poleg tega sem opazil, da ima prenosnik samo 1 zvočnik?! V priloženih navodilih sicer piše, da sta dva, ampak če sklepam po teh informacijah, temu ni tko.

LP

Dr_M ::

Zakaj ne beres do konca?

Whoops, There are two speakers in the lower half of the casing --- one on front right hand side and one front centre. Both facing down and slightly forwards.
The reason why most of society hates conservatives and
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.

Sorry, my bad. Ampak res dajejo od sebe tak mono zvok, da človek misli da je samo en speaker.

medion bi mogu naredit takle laptop, sam z SSDjem (64 emmc bi bil dost) in integrirano baterijo (namesto 16850 celic).

Pa maš bomba budget prenosnik
#brezpodpisa

dzinks63 ::

Pobrisana kaskada offtopica, za pomoč uporabnikom kaj, kako, kje kupiti, kako vgraditi in instalirati komponente je na forumu cel kup tem, če pa že ne najdete primerne, odprite novo.

Tema je: Hofer ponudba

bajsibajsi ::

MAGINON Motoristična pogovorna naprava z Bluetoothom https://www.hofer.si/sl/posebna-ponudba... Cena je precej nizka. Je potrebno imeti dve enaki napravi iz Hoferja, ali je "bluetooth" kompatibilna z napravo kaksne druge firme?

mirkuma ::

youPlonker je izjavil:

Glede Akoye 4214 kratka ocena:

+ cena 280 eur
+ FullHD 1920x1080 IPS zaslon, po kvaliteti primerljiv z zaslonom od Akoye 6416
+ mat ekran
+ mehka tipkovnica
+ 3 leta garancije
+ super procesorček, sploh za to ceno

° baterija drži 2-3 ure normalne uporabe (svetilnost ekrana do konca + wifi)

- touchpad je zelo slab in neodziven (če je nekdo kupil prenosnik za couch browsing, se je zaj****), miška je nuja
- počasen disk, ki kliče po nakupu poceni ssd
- 64 bitni bloatwareani winsi obešeni na 2gb rama = no go
- baterija ima "bunko", kar odebeli prenosnik

Poleg tega sem opazil, da ima prenosnik samo 1 zvočnik?! V priloženih navodilih sicer piše, da sta dva, ampak če sklepam po teh informacijah, temu ni tko.

LP

Hoj lahko pogledaš in javiš kateri RAM gre notri (je PC3-12800 ok?) ter koliko slotov ima še prostih za RAM če sploh (torej se lahko ram doda ali samo menja).
Hvala.
...all those moments will be lost in time, like tears in the rain...

Rias Gremory ::

Je kdo kupil tale blender? Je ok?
Kakšne imate izkušnje z gospodinjskimi aparati iz hoferja? Men zgleda fajn ker je 3 leta garancije.
Mirno gledamo, kako naš svet propada,
saj za časa našega življenja ne bo popolnoma propadel.

logit ::

Tisti, ki ste kupili prenosnik MEDION AKOYA E6416 (MD 99544)za 500 evrov, kako ste kaj zadovoljni po dveh mesecih? Kaj so plusi in kaj minusi?

Še zmeraj ga imajo v bližnjem Hoferju, pa me zanimajo vaše iskušnje. Hvala.

Han ::

Prijateljica je s to Akoyo super zadovoljna. Poleg dobrega ekrana in procesorja je razlog za zadovoljstvo še v 250 GB Crucial MX2 SSD (80 mm M.2), skupno 8 GB spomina in sveže nameščenem Windows 8.1 Update brez navlake.

spenstar ::

Rias Gremory je izjavil:

Je kdo kupil tale blender? Je ok?
Kakšne imate izkušnje z gospodinjskimi aparati iz hoferja? Men zgleda fajn ker je 3 leta garancije.

jaz kupujem masine v Hoferju in ni nobenih problemov (toaster, mikser, palicni mesalnik) Blender je ze v redu, samo vprasanje ce ga bos dobil. Sem bil danes v treh Hoferjih in vse razprodano. :(
SPENSTAR--builder

lisjak ::

Nič ne bo s televizijami... sploh niso dobli robe, ker naj bi bla poškodovana embalaža

pierch ::

Ima kdo kakšne izkušnje s NordFrost zmrzovalniki? V Hoferju imajo drug teden tale model.

Cena se mi zdi ugodna, kolikor na hitro vidim pa je 3 leta garancije 1 leto več kot pri drugih znamkah.
Pierch

sajmon ::

lisjak je izjavil:

Nič ne bo s televizijami... sploh niso dobli robe, ker naj bi bla poškodovana embalaža

Na njihovi strani je samo za manjšo 21" označeno, da ni prispela v trgovino. Pri večji 48" te oznake ni.

Kako ste odprli Akoyo 4214?

Odšraufaš 15 vijakov, kako pa potem odstraniš pokrov? Je treba na silo, meni nikakor ne uspe? Prosim za pomoč.

youPlonker je izjavil:

Odšraufaš 15 vijakov, kako pa potem odstraniš pokrov? Je treba na silo, meni nikakor ne uspe? Prosim za pomoč.

Primeš za plastiko pri konektorjih in potegneš. Gre mal na silo, da se zatiči sprostijo. Potem pa z neko plastiko, lahko tudi z eno kartico okoli in okoli.

vorantz ::

sajmon je izjavil:

lisjak je izjavil:

Na njihovi strani je samo za manjšo 21" označeno, da ni prispela v trgovino. Pri večji 48" te oznake ni.

matr ste me ustrašli :s

buneech je izjavil:

youPlonker je izjavil:

Primeš za plastiko pri konektorjih in potegneš. Gre mal na silo, da se zatiči sprostijo. Potem pa z neko plastiko, lahko tudi z eno kartico okoli in okoli.

Najlepša hvala! Trik s kartico je pomagal. :)

Zgodovina sprememb…

lisjak ::

sajmon je izjavil:

lisjak je izjavil:

zaj je oznaka 8-O žal

lisjak je izjavil:

sajmon je izjavil:

lisjak je izjavil:

zaj je oznaka 8-O žal

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
;((
že dva tedna se veselim, kr sm končno našu tv ki me je prepričal...se kej ve če bodo kalu dobili nepoškodovane al sploh ne bo nič? :(

Opkow ::

Ce ti je avstrija blizu.. Imajo isti model.
Klik.

če dodam ceno benza jo dobim drugje za isti dnar :P

Reycis ::

Torej 499 je ful dober nakup. 509 se pa že drugod dobi. Pa mimogrede lahko še ceneje tankaš.
««
85 / 194
»»