» »

Hofer ponudba

Hofer ponudba

Temo vidijo: vsi
««
84 / 194
»»

greatdrakon ::

windows 10 bo imel universal platformo med vsemi windows napravami.

Alamar ::

barakus je izjavil:

Koliko pa recete, da zdrzi baterija na tej uri?

Deklarirano 16 ur z vključenim GPS kar je, če je dejansko res, odlično.

sergejevic je izjavil:

Ali kdo ve, kdaj bo tale Samsusngov TV v prodaji?

od 24.06.

MisterR je izjavil:

Meni je pomemben predvsem GPS (da shranjuje koordinate in ne samo razdalje, kot suuntu M5) in zato je to best buy.

Me pa malo skrbi, da podpira samo android in ios in da si kot uporabnik WP 8 z njo ne bom imel kaj začet.
Podpira aplikacijo Crane Connect, ki jo najdeš na google play in app store.

rini ::

zanima me 14" prenosnik iz Hofer ponudbe

-ali se lahko ekran popolno odpre za 180 stopinj?
-kakšna je kvaliteta tipkovnice in če so SLO znaki vgrajeni ali so le nalepke

Kdo ve?

Pithlit ::

Greš v Hofer in testiraš/pogledaš. Glede slo znakov so pa skoraj 100% gravirani/natisnjeni (in ne nalepke). Kvaliteta - za to ceno ne pričakovat čudežev. Stvar je pač plastik fantastik.

Če te ne moti, me firbec matra... zakaj rabiš 180°?
Life is as complicated as we make it...

rini ::

Sem navajen od t60, da lahko gledam na zaslon iz ptičje perspektive, ali pa da tipkovnica služi kot podstavek ekranu... Upam, da ga imajo v trgovini na polici. Če je plastika kvalitetna, me ne moti.

Bojo imeli. Ni še akcija.

thramos ::

MisterR je izjavil:

Meni je pomemben predvsem GPS (da shranjuje koordinate in ne samo razdalje, kot suuntu M5) in zato je to best buy.

Me pa malo skrbi, da podpira samo android in ios in da si kot uporabnik WP 8 z njo ne bom imel kaj začet.

No, za to imaš za par € več preverjenega Garmina, tale Hoferjeva je pa bolj kot ne neznanka. Čeprav tudi mene mika.

MisterR ::

Alamar je izjavil:

barakus je izjavil:

Koliko pa recete, da zdrzi baterija na tej uri?

Deklarirano 16 ur z vključenim GPS kar je, če je dejansko res, odlično.

sergejevic je izjavil:

Ali kdo ve, kdaj bo tale Samsusngov TV v prodaji?

od 24.06.

MisterR je izjavil:

Podpira aplikacijo Crane Connect, ki jo najdeš na google play in app store.

Prosim, preberi še enkrat kaj sem napisal.

thramos je izjavil:

MisterR je izjavil:

No, za to imaš za par € več preverjenega Garmina, tale Hoferjeva je pa bolj kot ne neznanka. Čeprav tudi mene mika.

Katerega Garmina?

MisterR je izjavil:

Katerega Garmina?

Fascinantno kako folk ne zmore sledit temi... in to kljub temu da jih zanima.

MisterR ::

Omenjen je bil samo Garmin forerunner 10, kateri pa nima merilca srčnega utripa tako, da se sploh ne more primerjat s to uro iz hofera.

MisterR je izjavil:

Meni je pomemben predvsem GPS

Kaj tocno ti ni jasno? Vsaka firma sportnih ur ima svojo spletno aplikacijo kjer lahko analiziras podatke. Ce hoces specificno podporo za wp, vzames garmina, ki pa ni samo par eur drazji, kot je gor napisano, ampak je najcenejsi s hr pasom 135 eur. To je model f15, ki pa ima pol krajsi GPS cas. Ce ne rabis hr pasa ga dobis ceneje ali vzames f10 model.

Hoferjeva ura ima 3 leta garancije in predvsem jo lahko v roku dveh mesecev vrnes, ce ti ne odgovarja. Vec kot dovolj casa za testiranje vseh funkcij, zmogljivosri in natancnosti.

Kdaj pa bo?

Od 24.06. naprej

dottor ::

Kar se tiče kartice, če bo kdo vzel bi prosu če poroča o hitrostih. Če je "USB2.0 hitrost" pol bi bla za tablico super ampak za fotoaparat prepočasna...
Xeon X5650@3.8GHz |Asus P6T|
2x4GB+4x2GB|ASUS R9 280X@1100MHz|
WD Green 240GB SSD + 4x1TB Hitachi

Zgodovina sprememb…

• spremenil: dottor ()

hojnikb ::

> pol bi bla za tablico super ampak za fotoaparat prepočasna...

kak fotoaparat maš to, da nuca take hitrosti ?
#brezpodpisa

Od 18.06. naprej

hojnikb je izjavil:

> pol bi bla za tablico super ampak za fotoaparat prepočasna...

kak fotoaparat maš to, da nuca take hitrosti ?

D7100. 25-35MB ima ena RAW slika. Zdej imam eno 80MB/s in eno 40MB/s kartico. Pa če je ta vsaj 40MB/s bi bla super za ta denar... Bom pa vseeno eno vzel za tablični (G-Pad 8.3) ker je 8GB integriranega premalo :P

Če maš opremo za jurja, verjetno ni panika dat kak € več za kartico :)
#brezpodpisa

Res je, ampak zakaj dat 27€ za eno 60MB/s kartico če jih lahko dobiš 2 (je pa odvisno od hitrosti, če je 40+ se splača) ;)

kixs ::

Dvomim, da gre cez 20MB/s

Je težko do četrtka počakat na prve teste...

budnost ::

Crane Sports GPS watch with HR monitor - https://www.cranesportsconnect.com/vide...

V navodilih za to uro piše, da ima tudi prikaz nadmorske višine. Zanima me Alamar, če mogoče veš, če je ta višinometer barometrični ali kaže višino preko gps-a? Vsekakor bi bilo bolje, da je barometrični...čeprav najbrž ni...

youPlonker ::

GTX970 je izjavil:

Če gre za tega:
Cpu zmogljivost je nekje na 92% j1900
http://www.cpubenchmark.net/cpu.php?cpu...
http://www.cpubenchmark.net/cpu.php?cpu...

Zakaj bi bil J1900 zmogljivejši? N3540 je clockan višje in ima manjši TDP:
http://www.cpu-world.com/Compare/81/Int...

hojnikb je izjavil:

Ram upgrejdaš, dodaš ssd (ima plac) pa maš raketo za ~350e

Za 70 eur lahko dobim nov SSD in 8gb palčko? Kje?

Assass1n ::

Na bolhi če naletiš na deal.
Je potem ta laptop za kupit, imam starega 6910p pa bi ga zamenjal, uporabljam za internet na kavču ter zunaj, youtube musko na žurkah, nič pretresljivega. Dodal bi mu ram vsaj 2gb ter en poceni 64\128gb ssd.
Ali raje počekiram po bolhi za kakšen deal, tukaj mi je všeč 3l garancije, vsi hvalijo ekran na to jaz nisem toliko občutljiv. Rad pa bi majhen do 14" ter lahek prenosnik.
še ko je na tv-ju moder ekran me `pr src stisne

Sem biased, ker ga imam. Ampak... za couch surfing ga res ni čez transformer koncept. Ta Hoferjev (p2214t) pa seka.

Assass1n ::

še ko je na tv-ju moder ekran me `pr src stisne

Vem o čem govoriš. Dajem ti boljšo alternativo (za to o čemer ti pišeš).

;-) ::

Assass1n je izjavil:

wat

https://www.hofer.si/sl/posebna-ponudba...

O temle sm govoril :)

Tale mene zanima. Je vrede. Denarja? Kako se obnese procesor? Kako dolgo drzi baterija normalne uporabe splet in yt.

Pa zanima me kako je z garancijo imam eno kamero zanic ki sem kupil v hoferju-nadzorna pa se mi se ni dalo nest nazaj.

Kar se tiče prenosnika, bi ga vzel (sem v dilemi med nadgradnjo namiznega ali vzet ta prenosnik). Zdej imam HP NX7300 in moj model ne podpira dvojedernikov kar pomeni da je zadeva hudo počasna. Uporabljal bi ga za:
- D&D/Pathfinder sešne (odprtih ene 3-4 300-600 stranih PDFjev na 1x)
- brskanje po spletu/jutub/mejli/urejanje besedil
- LAN Party (večinoma igramo CS 1.6, Garry's Mode pa mogoče kak CS:GO na LOW)
- gledanje filmov (BR-Rip ko gremo na dogodke z avtom ali avtobusom)

Bi bla zadeva zmožna vse to poganjat? Zdej se vse to mučim na NX7300 in že chrome odpret rabi neki časa, o PDFjih nebi sploh govoru.

Zamenjal bi ram, na bolhi dobiš 4GB za 20+€. Edino kar me moti je neodstranljiva baterija, ampak bomo preživeli.

PrihajaNodi ::

Kako baterija ni neodstranljiva? Seveda je. 2 šraufa sta zadej.

Medion pc-ji so super. Je pa tole bolj švoh zadeva za lan party. Itak bo treba dodat ssd, da zadeva leti.

Kot sem napisla na LANu večinoma igramo CS1.6 in Garry's Mode ;)

Mogoče še kak UT1 in Quake3 se najde.

;-) je izjavil:

Kako dolgo drzi baterija normalne uporabe splet in yt. ... ... Pa zanima me kako je z garancijo imam eno kamero zanic ki sem kupil v hoferju-nadzorna pa se mi se ni dalo nest nazaj.

Baterija zdrži slabe 3 ure (dajmo mal sledit temi). Garancija pa res ni problem.

kupiš panasonicove 3400mAh celice pa boostaš tole za +50% :)
#brezpodpisa

dottor je izjavil:

Bi bla zadeva zmožna vse to poganjat?

Moje izkušnje s Celeronom N2930 in 4 GB rama (500 MHz počasnejša burst frekvenca in švohnejša grafika napram N3540):
+ veliko odprtih pdf-jev, tekoči preklopi (uporabljal sem Foxit Reader)
+ youtube v 30fps
+ pisarniške zadeve
+ veliko odprtih tabov
+ BR-Rip video (VLC player)
- intergrirana grafika preslaba še za stare igre, npr. ni poganjala zadovoljivo NFS Underground iz 2003
- League of Legends na lowest 1280x720 (30-40 fps za mobo meni ni ok)
- youtube negledljiv 1080p 60fps
- razni web tečaji za programiranje (štekajoče pisanje teksta v virtualni editor)

Upam da sem pomagal, koliko pa se pozna teh 500 Mhz v praksi je težko dorečt. :(

Hm... zdej sem v še večji dilemi ;((

Mare2 ::

dottor je izjavil:

Hm... zdej sem v še večji dilemi ;((

>>>(štekajoče pisanje teksta v virtualni editor)

Če šteka, verjetno ne boš kupil.
http://bit.ly/Navodilo123 Podpora za N26 Mastercard za Slovenijo

Za jutrišnji laptop je 100%, da se da ram nadgraditi (torej da se 2gb da ven vzet, da ni prilotan)?

da
#brezpodpisa

barakus ::

Kaj če vzameš račun na firmo, veljajo isti pogoji, garancija 3 leta in da lahko vrneš v 60 dneh?

MaterVola ::

Ne.

St235 ::

Ker?

barakus je izjavil:

Kaj če vzameš račun na firmo, veljajo isti pogoji, garancija 3 leta in da lahko vrneš v 60 dneh?

Velja tudi za nakup preko podjetja. :)

MaterVola je izjavil:

Ne.

Napačen odgovor. Imel si tri možnosti, izbral si napačno. Zate in tvoje vedenje bi bilo pravilno: "Ne vem". A sicer imaš v življenju srečo? :)

Mislim, taki odgovori niso primerni za v tak resen forum kot je slo-tech. Torej kar na pamet.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Mare2 ()

Duhec ::

Pithlit je izjavil:

;-) je izjavil:

Kako dolgo drzi baterija normalne uporabe splet in yt. ... ... Pa zanima me kako je z garancijo imam eno kamero zanic ki sem kupil v hoferju-nadzorna pa se mi se ni dalo nest nazaj.

Baterija zdrži slabe 3 ure (dajmo mal sledit temi). Garancija pa res ni problem.

3h ?
V prospektu piše do 5h !
Je pa 3-celična, to pa. :)
http://blackbird.si/

5h verjetnobv idle na minimum brightnesw
#brezpodpisa

MaterVola ::

Mare2 je izjavil:

barakus je izjavil:

Velja tudi za nakup preko podjetja. :)

MaterVola je izjavil:

Ne.

Napačen odgovor. Imel si tri možnosti, izbral si napačno. Zate in tvoje vedenje bi bilo pravilno: "Ne vem". A sicer imaš v življenju srečo? :)

Mislim, taki odgovori niso primerni za v tak resen forum kot je slo-tech. Torej kar na pamet.

V spominu sem imel omejitve garancije za pravne osebe, za fizične pa ne. Očitno so to spremenili ali pa sem nekaj pobrkljal.

Kako ne bi imel sreče, če me v primeru zmote nemudoma nekdo popravi? ;)

Nekaj razlik je pri spletnih nakupih (Enaa, Mimovrste), mogoče si pomešal malo. Važno, da smo uspešno rešili dvome. :)

TRIROG ::

Ve kdo kaj o tejle Kameri, ki bo od jutri naprej v hoferju?
Predvsem me zanima ali ima IR cutoff filter in ali je primerna za zunanjo uporabo(konkretno pod napuščem in stran od dežja ampak vseeno zunaj?

;-) ::

Jaz jih imam 6 vse skupaj. Ena me zabava ker mi je zmrznila pozimi so pa se dve na prostem pa ni tezav tud dezuje kdaj po njih. Dela dobro, ponoci ravno ne preberes tablic iz avtomobila podnevi pa komot. Lepo se da upravljat tudi preko telefona, pri uporabi vecih in uporabi alarmov ob gibanju je malo nadlezno ker ti poslje z vseh mail in se obrnejo vse proti gibanju ce pa das sens na vec pa se nic ne zgodi. Drugace pa bi rekel za ta denar je to to.
««
84 / 194
»»