Forum » Kaj kupiti » Hofer ponudba
Hofer ponudba
Temo vidijo: vsi
šernk ::
Če bi to prišlo na naše mobitel omrežje grem jutri iz mobitela.
In general, high velocity doesn't produce harmful injuries.
But what is dangerous is the high acceleration
or deceleration given at a certain time interval.
But what is dangerous is the high acceleration
or deceleration given at a certain time interval.
Blinder ::
hofer telekom lol. a tam tudi delajo mobbing nad zaposlenimi?
99.991% of over-25 population has tried kissing.
If you're one of the 0.009% who hasn't, copy & paste this in your Signature.
Intel i3-12100f gtx 3050 Pismo smo stari v bozjo mater. Recesija generacija
If you're one of the 0.009% who hasn't, copy & paste this in your Signature.
Intel i3-12100f gtx 3050 Pismo smo stari v bozjo mater. Recesija generacija
hrustus ::
Pri nas ga dela večina firm.
Asus sabertooth 990fx r2.0,Amd fx 8350 @4.5ghz,sapphire pulse 5600xt,
ripjaws 16 gb, Samsung evo 500 gb, antec 920 h2o,coller master v 850, zalman z9+
ripjaws 16 gb, Samsung evo 500 gb, antec 920 h2o,coller master v 850, zalman z9+
Alexius Heristalski ::
Tudi v Nemčiji ima Aldi mobilno telefonijo. https://www.alditalk.de/
fantje, ni blo slabo, samo dajte še v herbicidščini
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Alexius Heristalski ()
elfin ::
Tomay ::
Na 2m oddaljenosti od zida je radij 2m pri polnem fokusu pa je kocka 20x20cm. Domet je nekaj 100m
So imeli par let nazaj še eno večjo svetilko ki je bila 23€ in je bila na 3x D baterijo. Sicer 5w amapk so baterije zelo dolgo zdržale. Pri tej manjši za 17€ pa sem opazil, da se po nekaj minutah malo segreje. Imam bolj ali manj vse hoferjeve ročne led svetilke in lahko rečem da je ta do sedaj najmočnejša.
Sam pa nabavil še kamero Canon Legria hr r506. Bom malo potestiral. Kolikor lahko rečem ima dober zoom in stabilizacijo slike. Od boljšega modela r56 pa se razlikuje v tem, da nima wifi in notranjega spomina, samo kartico.
Koliko sem gledal je kakih 50€ cenejša kot drugje ima pa 3 leta garancije.
So imeli par let nazaj še eno večjo svetilko ki je bila 23€ in je bila na 3x D baterijo. Sicer 5w amapk so baterije zelo dolgo zdržale. Pri tej manjši za 17€ pa sem opazil, da se po nekaj minutah malo segreje. Imam bolj ali manj vse hoferjeve ročne led svetilke in lahko rečem da je ta do sedaj najmočnejša.
Sam pa nabavil še kamero Canon Legria hr r506. Bom malo potestiral. Kolikor lahko rečem ima dober zoom in stabilizacijo slike. Od boljšega modela r56 pa se razlikuje v tem, da nima wifi in notranjega spomina, samo kartico.
Koliko sem gledal je kakih 50€ cenejša kot drugje ima pa 3 leta garancije.
Voodoo 4Ever
Buggy ::
Vceraj sem dobil zadnje crne bluetooth slusalke. Prvo polnjenje baterije traja cca 5 ur. Za tiste, ki te slusalke rabimo za namen chat-a na racunalniku, ki nima ze vgrajenega bloetooth modula, naj povem da prilozen BT oddajnik ni ustrezen, saj ne deluje v tej navezi mikrofon oz. ima oddajnik zgolj line-in, ki ga lahko povezes z izvorom zvoka. USB vhod na oddajniku je samo za napajanje in ga racunalnik ne prepozna kot BT oddajnik.
Sam sem slusalke preizkusil na telefonu in delajo BP, na desktopu sem jih usposobil z nekim genericnim BT oddajnikom in tudi delajo BP, preko prilozenega oddajnika in vklopom line-in v vhod za slusalke na racunalniku pa sem pri testiranju slisal mocno sumenje (statika?) ...druagce povezljivost deluje ok...nisem tudi imel se disconnecta. Zvok sicer ni nek presezek je pa na telefonu in preko BT oddajnika cist...mikrofon bom stestiral preko teamspeaka danes zvecer. Kontrole na slusalkah pa so za moje pojme neuporabne, saj jih tezko locis med seboj, ko imas slusalke na glavi.
Sam sem slusalke preizkusil na telefonu in delajo BP, na desktopu sem jih usposobil z nekim genericnim BT oddajnikom in tudi delajo BP, preko prilozenega oddajnika in vklopom line-in v vhod za slusalke na racunalniku pa sem pri testiranju slisal mocno sumenje (statika?) ...druagce povezljivost deluje ok...nisem tudi imel se disconnecta. Zvok sicer ni nek presezek je pa na telefonu in preko BT oddajnika cist...mikrofon bom stestiral preko teamspeaka danes zvecer. Kontrole na slusalkah pa so za moje pojme neuporabne, saj jih tezko locis med seboj, ko imas slusalke na glavi.
Alamar ::
Kmalu Medion Erazer za 999 EUR
- 17,3 FHD
- Core i7 4710MQ
- Nvidia GTX870M 3GB
- 8 GB RAM
- 1TB HDD
- 64 GB SSD
- FHD kamera
- 9 celična baterija
- win 8.1
- 3 leta garancije
- 17,3 FHD
- Core i7 4710MQ
- Nvidia GTX870M 3GB
- 8 GB RAM
- 1TB HDD
- 64 GB SSD
- FHD kamera
- 9 celična baterija
- win 8.1
- 3 leta garancije
hotig ::
Od kod ti info Alamar oz. kje bi lahko izvedel več o tem prenosniku? Sem iskal na Hoferjevih straneh pa ne najdem. Me pa zanima in zgleda ugoden p/p. Hvala za info.
hotig ::
Želel bi vedeti več informacij, npr.: resolucija, DDR, rpm, SSD... itd. Pa seveda odkod podatek o ceni, ki je na koncu najpomembnejša! Mogoče kakšen link, ker na Hoferjevi spletni strani nisem nič našel!
Okapi ::
Kaj si lahko pomagaš s podatkom od kje info o ceni? Mogoče ima kristalno kroglo doma. Če mu ne verjameš, pač počakaj do naslednjega tedna, ko bo uradno objavljeno.
O.
O.
Alamar ::
Želel bi vedeti več informacij, npr.: resolucija, DDR, rpm, SSD... itd. Pa seveda odkod podatek o ceni, ki je na koncu najpomembnejša! Mogoče kakšen link, ker na Hoferjevi spletni strani nisem nič našel!Na spletni strani bo drug teden, ker je še prezgodaj. Prav tako bo tam link do video predstavitve. Za napisane dodatne informacije pa imaš že zgoraj podatke.
scipascapa je izjavil:
Nisi mu odgovoril, od kje ti podatek
a je to sploh vazno? Alamar ima dolcen vir za te informacije in pri tem naj ostane, dokler so seveda tocne
Hvala!
FlyingBee ::
Dobro, za 1000 eur ne dobiš samostojnega ssdja ali ips ali več od geforce 860 ali več od 2 leti garancije, tako da je glede tega ok ponudba, torej 870 in ssd sta tisti plus tukaj, 3 leta garancije pa upam, da ni treba sploh uporabit
Bi bila pa geforce 970 za 1100 eur tud dober cach
Bi bila pa geforce 970 za 1100 eur tud dober cach
P200 MMX, 32mb ram, 2gb HDD, s3 virge 2mb, 14" CRT 640x480
New Sphincter Kvartet:
Roko Spestner, Namaž Zlevčar, Daje Heading, Maraje Spetan
New Sphincter Kvartet:
Zgodovina sprememb…
- spremenil: FlyingBee ()
xxxul ::
Uganjujem da jim Alamar rihta web-page
V bistvu fali edino resolucija ekrana za moje pojme, Ce je ekran ok je kr p/p
hojnikb ::
Ekran je itk fullhd..
#brezpodpisa
vilonja ::
Odločam se za nakup tablice, pa sem gledal med rabljenim ipad 3 za 290 eur, potem pa sem videl reklamo v hofru za to tablico.
Kaj vi mislite, kakšne so prednosti in slabosti teh dveh tablic. Uporabljam pa večinoma za gledanje filmov, brskanje po internetu in igranje iger.
Kaj vi mislite, kakšne so prednosti in slabosti teh dveh tablic. Uporabljam pa večinoma za gledanje filmov, brskanje po internetu in igranje iger.
misek ::
vilonja, to tablico je imel znanec. Jo je hitro nesel nazaj, ker mu trajanje baterije ni zadoščalo. Je pač bil navajen na stari ipad.
Ekran je itk fullhd..
IPS ne bi škodil
New Sphincter Kvartet:
New Sphincter Kvartet:
hojnikb ::
Ekran je itk fullhd..
IPS ne bi škodil
Zdej bi pa že lahk vedel, da gamerji nočejo IPSa, ampak TN z visoko odzivnostjo :)
#brezpodpisa
CyberPunk ::
A Medion za svoje tablice izdaja kakšne posodobitve?
Ce mislis Windows tablice, je to stvar Microsofta in oni redno posodabljajo (oz. krpajo...) svoj sistem. Za Androidne zal ne vem, sem pa zadnjic gledal glede rootanja tistega LifeTab-a, pa sem dobil obcutek, da je stvar bolj tvegana in negotova kot pri kaksnih drugih cenejsih (npr. Prestigio), zato raje ne grem v nakup te.
elfin ::
Na 2m oddaljenosti od zida je radij 2m pri polnem fokusu pa je kocka 20x20cm. Domet je nekaj 100m
So imeli par let nazaj še eno večjo svetilko ki je bila 23€ in je bila na 3x D baterijo. Sicer 5w amapk so baterije zelo dolgo zdržale. Pri tej manjši za 17€ pa sem opazil, da se po nekaj minutah malo segreje.
Sem jo nabavil. Iz priloženih baterij potegne pri polni moči 8W, pri manjši pa 2W.
S pravkar napolnjenimi C NiMH LSD (iz Lidla) pa 6W in 1,6W.
tale prenosnik hibrid https://www.hofer.si/sl/posebna-ponudba...
ima že kdo takega ali podobnega? kako je z AHVA zaslonom na tem modelu, recimo pri gledanju filma, je ful poemmbno kako je nagnjen zaslon? pri temnejših scenah? je veliko bleedinga?
ima že kdo takega ali podobnega? kako je z AHVA zaslonom na tem modelu, recimo pri gledanju filma, je ful poemmbno kako je nagnjen zaslon? pri temnejših scenah? je veliko bleedinga?
New Sphincter Kvartet:
New Sphincter Kvartet:
Shkorc ::
Kakšen komentar na ušesni termometer https://www.hofer.si/sl/posebna-ponudba...
Je prepoceni, da bi lahko pričakovali kaj natančnega?
MisterR ::
Şem ga kupil v eni izmed prejšnih akcij in deluje OK. Koliko pa je natančnen pa tud ne znam povedat oz. izmerit.
...verjetno prodajajo klump brez QA testov in upostevanja standardov, ki ima taka odstopanja, da pokaze vrocino ko si dejansko podhlajen Kaksno natancnost pravzaprav pricakujes in kaj je referencna vrednost v tem primeru?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Buggy ()
r3dkv1c4 ::
...verjetno prodajajo klump brez QA testov in upostevanja standardov, ki ima taka odstopanja, da pokaze vrocino ko si dejansko podhlajen Kaksno natancnost pravzaprav pricakujes in kaj je referencna vrednost v tem primeru?
klump imaš ti v glavi
Shkorc ::
Če trikrat za povrstjo zmeriš temperaturo, da ti vsakič pokaže približno isto vrednost +- 0,3 C. Ter da je približno enaka vrednost, če primerjaš s klasičnim termometrom (digitalni ali srebro/alkohol).
Če trikrat za povrstjo zmeriš temperaturo, da ti vsakič pokaže približno isto vrednost +- 0,3 C. Ter da je približno enaka vrednost, če primerjaš s klasičnim termometrom (digitalni ali srebro/alkohol).
Za otroke sem pred par leti kupil enega Braun-ovega za 30€ pa so bila odstopanja v tem rangu, glede na to kako globoko in pod kakim kotom sem ga meril...pa ni bil ravno poceni. Se do vecjih razlik je prihajalo scasoma zaradi plasticnih zascitnih kapic, ki so se deformirala ali pa postala umazana od usesnega masla. Bi rekel da je to nekako pri teh termometrih za pricakovati, sicer pa ga vzemi stestiraj in nesi nazaj v kolikor ti ne bo ustrezal oz. kazal napacno.
jonystar ::
Zanima me če Medion tablca tekoče dela, če gledaš kakšn HD film in imaš isto časno odprt še internet?
Pithlit ::
Zanima me če Medion tablca tekoče dela, če gledaš kakšn HD film in imaš isto časno odprt še internet?
Jao no... težko prebrat zadnji dve strani teme?
Life is as complicated as we make it...
barakus ::
Ali kdo ve kako se obnese lidlov robotski sesalec v primerjavi s hoferjevim? Cena se mi zdi kar ugodna.
;-) ::
imas kaksen link pravkar kupujem robitski sesalnik in kolebam med cenejsimi variantami in irobotom in tud tem da so na bolhi smesno nizke cene vseh napram v trgovinah. folk prevec pricakuje ali zakaj je to tako?
PrihajaNodi ::
Ne kupuj tega poflna, ti robotski sesalniki so samo reklama, ze irobot je skret kaj sele kloni. Da ne omenjam kako se hitro zabase vse skupaj.
Samson ::
Mi smo z roombo 770 izredno zadovoljni. Dnevno sesanje opravi odlicno. Ne morem rect da je v nulo, avsaj smetk in mack od centralne ni. Tepih ima videz da je cist, ne umazan. Ok, pustmo to da ce gres z navadnim cez se pitegnes smeti iz globine a je tudi mocnejsi. Sam videz tepiha ostane isti. Po kotih se pa ve kako je. Drugo. Ce vsak dan giba gor pa dol je vse super. Je pa boljse ce jo zapiras prostor po prostor...
Aja, predvidevam da tale ki ga omenjas ne more bit toliko slabsi. Kupi, ce ni dober vrni. Verjetno ga bos zadrzal po moje.
Aja, predvidevam da tale ki ga omenjas ne more bit toliko slabsi. Kupi, ce ni dober vrni. Verjetno ga bos zadrzal po moje.
condom.com not found - load pregnant.bat - done :O)
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Samson ()
Matevz96 ::
roombe za moje pojme delajo odlično (vsaj gelde na količino smeti ki jo najdejo). S preprogami bo imel pa vsak robot težave, ker pač nima sesalne moči.
Samson ::
Sej to pravim. Ampak realno povedano kadar gre cez tebih je tebih videti svez in cist. V globini pa...je vsak in po vsakem sesanju umazan. Ga ne scistis do konca ni za boga, tko da sesalci ki sami delajo - ja. Seveda kot pripomocek. Vsake toliko pa je treba se vedno posesat rocno, da se razumemo.
condom.com not found - load pregnant.bat - done :O)
mat xxl ::
Ta novi serija 800 so bolj primerni za tiste z itisoni, tapisoni, tepihi, serije do 700 pa bolj za one z gladkimi površinami. Sam jih poznam do zadnjega fundamenta vse od 1 serije dalje in tudi Scoobe ne samo Roombe , ker so mi nekako postale hoby in jih malo razdiram popravljam, vračam v življenje ...,., so pa precej pred ostalimi
po skupnih lastnostih cena / kvaliteta in cena rezervnih delov ...... in uporabniški izkušnji.....
po skupnih lastnostih cena / kvaliteta in cena rezervnih delov ...... in uporabniški izkušnji.....
;-) ::
nono, da je bilokateri primeren za itisone nebi rekel ker je prejsnji lastnik sedaj moje nepremicnine imel roombo 880, in ob predaji ko smo se pogovarjali je rekel kaj bom splih kemicno cistil ce je romba letela vsako noc. na pogled je ze izgledalo, globinski sesalnik pa je na dan privlekel tako vodo da sem ga parkrat praznil. črna voda in stari grehi so prisli na dan.
robotski sesalnik kupujem izkljucno za tam kjer imam granit in ploscice, da nerabim ce kdaj obut vstopim vsak dan pometat in sesat, po videnem delu rumbe upam da bo vsaj kot "ponetac dober za vecje osnovne koscke, drobtine in prah.
robotski sesalnik kupujem izkljucno za tam kjer imam granit in ploscice, da nerabim ce kdaj obut vstopim vsak dan pometat in sesat, po videnem delu rumbe upam da bo vsaj kot "ponetac dober za vecje osnovne koscke, drobtine in prah.
tale prenosnik hibrid https://www.hofer.si/sl/posebna-ponudba...
a je že kakšen lastik le-tega?
New Sphincter Kvartet:
New Sphincter Kvartet: