» »

Hofer ponudba

Hofer ponudba

Temo vidijo: vsi
««
64 / 194
»»

Gandalfar ::

Dajte si novo temo za roombe odpret

;-) ::

po vasem predlogu sem kupil varnostno kamero iz hoferja za 45eur. navdusen, deluje natanko tako kot podobna za 120.

mk766321 ::

Delovanje preko telefona je ok? tudi preko 3G omrežja? Malo sprobaj, ker meni ni blo všeč,mogoče so kaj porihtal sedaj.

;-) ::

na obe strani mi pici na 3g ker imam zacasno 3g brezzicni internet od telekoma in na telefonu dostopam preko 3g. dobro deluje tako v brskalniku, kakor tud na ipc viewer in for maginon aplikacijah.

obracanje dela super, vklapljanje ir, ponoci sem presenecen nad delovanjem...zgleda da se grem po eno.

Nesta ::

Bo sel kdo kupit jutri Hofer laptop? Jih ponavadi hitro zmanjka?

Mare2 ::

Tale laptop po tehničnih podatkih izgleda zelo "močan". :)
http://bit.ly/Navodilo123 Podpora za N26 Mastercard za Slovenijo

Real_Madrid ::

Mah klinc gleda ta Medion iz Hoferja. Sem ga mel namen kupit, ampak sem si potem vzel čas in prebiral mnenja, izkušnje, komentarje drugih na netu in si ustvaril svoje mnenje, da ta Medion ni ravno neki zanesljiv. Mnogim je Medionov prenosnik crkno že po parih mesecih; problemi so tud s servisom - večina jih piše, da je bil v povprečju prenosnik na servisu več ko 1 mesec; veliko jih je tudi prenosnik moglo poslat na servis več kot samo enkrat; le malo pa je tistih, ki sploh ni imelo problemov... v bistvo nisem naletel na nobenega, ki bi mu Medion brez težav delal več kot 4 leta. Poleg tega naj bi ohišje Mediona bilo precej slabše napram nekaterim drugim znamkam in glede na to, da ga jaz dosti prenašam naokoli je to še en minus več. Pa še pretežak je.

Buggy ::

pametno da si se tako odlocil. Po tvojem pisanju vidim, da ne ves kaj kupujes in tako bo sedaj potencialno eno jamranje manj na forumih. Si ze slisal za mobile workstation, kjer teza ne igra ravno bistvene vloge? Torej ce ga veliko prenasas okoli (kot pravis) potem verjetno ne bos kupoval 17" za 1kEUR, ki je prvenstveno namenjen gamingu ;(( ...ce je govora seveda o tem.

https://www.hofer.si/sl/posebna-ponudba...

Moja mama nima pojma o racunalnikih pa ima ze 4 leta ena jajca iz Hoferja za 300EUR nonstop prizgana...poglej poglej, kako je to mozno, pa se nic ni crknilo.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Buggy ()

Sej maš res prav, da ne vem kaj kupujem. :) Problem je, ker ga bom prenašal naokoli zgolj še dobro leto, potem pa ne več in potem bi mi takle prenosnik zelo prav prišel. Zdaj pa ne vem a si naj že zdaj privoščim tak prenosnik al naj si raje nabavim neki za okoli 500€.
To, da se mi Medion ne zdi preveč zanesljiv je pa samo moj vtis, ki sem ga dobil pri moji "raziskavi" :P

cez eno leto bos imel boljsega in cenejsega...do takrat pa si kupi nekaj kar ustreza trenutnim tvojim potrebam...najbolje da pogledas v BB, tam bo kvaliteta in cena prenosnikov povsem drugacna kot v Hoferju :)

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Buggy ()

vorantz ::

/sarcasm

šernk ::

To, da se mi Medion ne zdi preveč zanesljiv je pa samo moj vtis, ki sem ga dobil pri moji "raziskavi" :P

če grem delat raziskavo za katerikoli prenosnik bom prišel do istega zaključka. Ljudje, ki jim prenosnik dela se namreč na forumih redko oglašajo. Oziroma če se že, se ponavadi po kakšnih 4ih letih, ko kupijo novega iste firme.

za moje pojme noben prenosnik do 1000€ ni za prenašanje okoli in imajo vsi cheap shit ohišje. Problem pa je da kvalitetno ohišje s kvalitetno tipkovnico hitro podvoji ceno identične konfiguracije prenosnika.
In general, high velocity doesn't produce harmful injuries.
But what is dangerous is the high acceleration
or deceleration given at a certain time interval.

FlyingBee ::

kdo pa piše o svojem prenosniku, ki mu normalno dela ... juhuhu, dela mi, super je ... pa kao da je kupcev Mediona samo 10, ki jih na netu najdeš?
P200 MMX, 32mb ram, 2gb HDD, s3 virge 2mb, 14" CRT 640x480
New Sphincter Kvartet:
Roko Spestner, Namaž Zlevčar, Daje Heading, Maraje Spetan

Seveda da pišejo, zakaj pa ne. Ko pride do debate o nečem, pač nekdo, ki ima dobre izkušnje z nečim to napiše. Sej pa za nekatere ostale znamke, kot je npr. Toshiba ne najdeš toliko negativnih komentarjev, kot jih za Mediona.

Poleg tega sem se pogovarjal tudi s kolegi in sošolci glede prenosnikov in vsak, ki ima Toshibo ali Asusa je zadovoljen z njim. Govoril sem tudi z enim, ki je kupil Mediona v Hoferju pred tremi leti za 700€ pa mu je po enmu letu crknala matična plošča
in ga je dal nazaj pod garancijo pa mu je niso upoštevali zaradi enga kabla. Povedo mi je še, da je mal pobrsku takrat in ugotovil, da je to velik komu crknalo. Potem marsikdo ni zadovoljen s HP-jem...oba cimra imata HP-ja in nista zadovoljna. Meni in še enemu kolegu pa je po štirih letih (samo en mesec razlike) crknala matična plošča.

krneki...kaj potem sploh kompliciras, ce je zate HP pokvarljiv (moj ze drugi sluzbeni HP dela BP, pravzaprav za take tezave se nisem slisal pa je po formi pretezno HP), Hofer je prepocen ohisje in pretezek...Toshiba pa Asus sta pa topshit? A ti nas kaj sprasujes al zakaj nam v Hofer temi razlagas kako si v bistvu ze preprican, da bos vzel prenosnik v renomirani stacuni, kjer ne prodajajo kruha in bo gor pisalo Toshiba ali Asus, ker so pac tvoji sosolci z njimi zadovoljni - tako pravijo?

Tale Medion me je zamikal, ampak ne poznam tako dobro te prenosnike, zato sem se malo pozanimal in mi pač ne deluje zanesljiv. Če tebi HP dobro služi hvalabogu. Mogoče je odvisno tudi od določenih serij. Vem, da HP Paviliona ne povoham več.
To, da Medion prodajajo v Hoferju me niti slučajno ne moti, če si na to namigoval z renomiranimi štacunami. Vem pa da bo moj naslednji prenosnik Toshiba, Asus, Dell ali pa Lenovo. Pač glej sej ni važno. Nikomur ne preprečujem, da naj ne kupi Mediona ali da naj kupi Toshibo.

mancini ::

Zakaj pa potem začenjaš na dveh straneh temo o teh Medionih, če si že v startu odločen da ga ne boš kupil. In pa velik razpon imaš, prvo razpredaš o prenosniku za 1000, končaš pa na 550€.

gansta ::

BTW prenosnik iz hoferja ima 8GB ram-a, če mislite igrati igre je sedaj 16gb že res nekaj nujnega/normalnega.

PrihajaNodi ::

Real_Madrid je izjavil:

Tale Medion me je zamikal, ampak ne poznam tako dobro te prenosnike, zato sem se malo pozanimal in mi pač ne deluje zanesljiv. Če tebi HP dobro služi hvalabogu. Mogoče je odvisno tudi od določenih serij. Vem, da HP Paviliona ne povoham več.
To, da Medion prodajajo v Hoferju me niti slučajno ne moti, če si na to namigoval z renomiranimi štacunami. Vem pa da bo moj naslednji prenosnik Toshiba, Asus, Dell ali pa Lenovo. Pač glej sej ni važno. Nikomur ne preprečujem, da naj ne kupi Mediona ali da naj kupi Toshibo.

Hp tudi meni nagaja. Kar se tice medipna je to Lenovo in kolikor vem dela Lenovo dobre in kvalitetne zadeve. Mok lenovo je star ze 10 let pa se kar dela, padel je tudi ze po tleh...

gansta je izjavil:

BTW prenosnik iz hoferja ima 8GB ram-a, če mislite igrati igre je sedaj 16gb že res nekaj nujnega/normalnega.

Ja samo cena je potwm 1500.

Zgodovina sprememb…

Saj nisem od začetka bil odločen, da ga ne bom kupil. Pač sem želel še slišati kaj si drugi mislite. Takšen razpon je pa zaradi tega, ker še dobro leto ne potrebujem takšnega prenosnika in se ne morem odločiti kaj naj vzamem. Ne mislim čez eno leto znova menjat prenosnika, če bom sedaj vzel enega za 550€.

phixion ::

Kaj je bolje vzeti? Erazerja iz Hoferja ali tega Acerja?

https://www.mimovrste.com/prenosniki/ac...

Škoda da je v hoferju tako kratko v ponudbi, da še premisliti ne moreš dobro:-)

Alamar ::

Če misliš imeti za gaming, nimaš kaj razmišljati GTX870M vs GTX850M

In v ponudbi bo dokler ne prodajo zadnjega kosa, kar v praksi pomeni več mesecev. Če ga ne bo več tvoji trgovini, pokličeš na info številko in prosiš za preusmeritev.

darkkk ::

Maš še alternativo Lenovo Y50 (ki je 15"), specsi so tam-tam (mogoče mal slabši od tega).

Kakorkoli, tale medion se mi ne zdi preveč slab, bi ga pa moral prijet v roke :)

Alamar ::

Real_Madrid je izjavil:

Saj nisem od začetka bil odločen, da ga ne bom kupil. Pač sem želel še slišati kaj si drugi mislite. Takšen razpon je pa zaradi tega, ker še dobro leto ne potrebujem takšnega prenosnika in se ne morem odločiti kaj naj vzamem. Ne mislim čez eno leto znova menjat prenosnika, če bom sedaj vzel enega za 550€.

Najprej se odloči, za kaj ga misliš uporabljat. Če tudi za gaming si s 550EUR vrednim prenosnikom nimaš kaj dosti pomagati že sedaj, kaj šele čez eno leto. Poleg tega Hofer omogoča vračilo izdelka v roku 2 mesecev brez vprašanj. Tako, da ga lahko v tem obdobju vrneš, če ti ne odgovarja in boš takoj na blagajni dobil nazaj kupnino.

hojnikb ::

gansta je izjavil:

ti to resno ?
Dej primere ene igre, ki nujno rabi 8GB, kaj šele 16GB...
#brezpodpisa

Alamar je izjavil:

Real_Madrid je izjavil:

Najprej se odloči, za kaj ga misliš uporabljat. Če tudi za gaming si s 550EUR vrednim prenosnikom nimaš kaj dosti pomagati že sedaj, kaj šele čez eno leto. Poleg tega Hofer omogoča vračilo izdelka v roku 2 mesecev brez vprašanj. Tako, da ga lahko v tem obdobju vrneš, če ti ne odgovarja in boš takoj na blagajni dobil nazaj kupnino.

To mi je jasno, da za 550€ ne dobim gaming prenosnik.
Sej zdaj sem se odločo. Sem napisal v drugi temi (Kateri prenosnik?) kaj so moje želje in prosil za pomoč.

hojnikb je izjavil:

gansta je izjavil:

ti to resno ?
Dej primere ene igre, ki nujno rabi 8GB, kaj šele 16GB...

Kaj se repenčiš ?? Menda ne kupuje PC-ja za 1 leto ? 8GB je še izpred 4 let, čeprav je tudi RAM napredoval vse do DDR3 in naprej, pa vseeno. 16GB je optimum za novodoben PC, sploh če se delea poleg še malo video "editing-a" in kakšen render v 3d okolju.

Sicer pa si sam pošiči igre katere imajo priporočene zahteve 16gb, npr.:
Dying Light

8gb je ovrkill za 99% iger, ne bo se še kaj kmalu to spremenilo ... gaming PC mora imeti 8gb in PIKA
New Sphincter Kvartet:

Kaj se repenčiš ?? Menda ne kupuje PC-ja za 1 leto ? 8GB je še izpred 4 let, čeprav je tudi RAM napredoval vse do DDR3 in naprej, pa vseeno.

Ram je najlažje nadgradljiva komponenta, tako da lahko brez težav pokneš noter še extra 8GB, če je to kdaj nuja.

16GB je optimum za novodoben PC, sploh če se delea poleg še malo video "editing-a" in kakšen render v 3d okolju.

Video editing pa 3d reder je seveda čisto druga stvar kot gaming. Tam je jasno potreba po veliko rama nuja.
V igrah pa absolutno ne.

Dying Light

Če je req. 16GB je to znak prenapihnjenih zahtev (think call of duty) ali zelo zelo slabo spisane igre.
#brezpodpisa

Alamar je izjavil:

Če misliš imeti za gaming, nimaš kaj razmišljati GTX870M vs GTX850M

In v ponudbi bo dokler ne prodajo zadnjega kosa, kar v praksi pomeni več mesecev. Če ga ne bo več tvoji trgovini, pokličeš na info številko in prosiš za preusmeritev.

To kar se tiče grafične ja, vse drugo pa bi jaz raje iz mimovrste.

Glede grafične imaš razliko:
3DMark11:
GTX850M: 4452 pik
GTX870M: 7156 pik

nobena pa ne podpira npr. directx 11.1 ali 11.2

hojnikb je izjavil:

Kaj se repenčiš ?? Menda ne kupuje PC-ja za 1 leto ? 8GB je še izpred 4 let, čeprav je tudi RAM napredoval vse do DDR3 in naprej, pa vseeno.

Ram je najlažje nadgradljiva komponenta, tako da lahko brez težav pokneš noter še extra 8GB, če je to kdaj nuja.

16GB je optimum za novodoben PC, sploh če se delea poleg še malo video "editing-a" in kakšen render v 3d okolju.

Video editing pa 3d reder je seveda čisto druga stvar kot gaming. Tam je jasno potreba po veliko rama nuja.
V igrah pa absolutno ne.

Dying Light

Če je req. 16GB je to znak prenapihnjenih zahtev (think call of duty) ali zelo zelo slabo spisane igre.

To kar je "slabo spisano" menda ne boš narekoval ti, ali ? Zahteve so in zahteve gredo in bodo šle vedno navzgor, drugače se novi PC-ji komponente... ne bi prodajale. Če gre za marketinško potezo ali ne, tako pač je in 16 GB je "nice to have" oz. kot sem napisal skoraj obvezno, če se kupuje nov PC za naslednjih 4-5 let. Ali pa vsaj 12 GB (8+4).

Zgodovina sprememb…

• spremenil: gansta ()

tako pač je in 16 GB je "nice to have"

tudi 8 jedernika je fino met, čeprav ni nuja za 99.9% ljudi. Enako velja za ram in če je namen gaming (kar ta prenosnik gotov je namenjen) potem bo ram zadnja stvar, ki bo potrebna nadgradnje. Med 16G in 8GB ne profitiraš nič. Hell še med 4G in 8G profitiraš zelo malo v večini iger..
#brezpodpisa

Zgodovina sprememb…

• spremenil: hojnikb ()

hojnikb je izjavil:

tako pač je in 16 GB je "nice to have"

tudi 8 jedernika je fino met, čeprav ni nuja za 99.9% ljudi. Enako velja za ram in če je namen gaming (kar ta prenosnik gotov je namenjen) potem bo ram zadnja stvar, ki bo potrebna nadgradnje. Med 16G in 8GB ne profitiraš nič. Hell še med 4G in 8G profitiraš zelo malo v večini iger..

na srečo se lahko 200% tudi s tabo strinjm glede tega, kar je kar redkost
New Sphincter Kvartet:

Dr_M ::

Odkar imam windows 8.1, mi je poraba rama precej padla, tko da bi ubistvu tudi z 4GB se vedno lazko prezivel, bistveno lazje, kot npr z win7.
Ko sem zacel igrat far cry 4 sem malo spremljal porabo rama in poraba se giblje nekje med 4.5 in 5.5GB. Se pravi, kar nekaj lufta do 8GB. Uprasanje, koliko igre dejansko zahteva vec kot 8GB.
The reason why most of society hates conservatives and
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.

Sem dal primer in vse te naštete informacije so trenutno.

PC-ja p ane kupuje za 1 mesec oz trenutno ampak za vsaj par let.

Dr_M ::

Kar se iger tice, poglej konzole. Bodo drzale vec kot samo par let. Ko bo nova generacija in bo potreba po vec rama za igre, bos do takrat zamenjal ze vsaj en racunalnik. Mnogi ze 2,3...
The reason why most of society hates conservatives and
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.

r3dkv1c4 ::

Real Madrid>ampak sem si potem vzel čas in prebiral mnenja, izkušnje, komentarje drugih na netu in si ustvaril svoje mnenje

najboljše je pa mnenje drugih :))

še boljše je pa, da kupiš z denarjem drugih:))

francek1 ::

phixion je izjavil:

Očitno se eni še niste navadili, da se pač tehnična roba pri Hoferju kupi in če ti ni všeč, pač vrne. Ne komplicirajo. Pa naredite to kje drugje...
Kdor se je že rodil učen se lahko reži...

Jaz sem ga vzel, je kar velika zadeva. Ampak mislim da ne bo problema ker bo ˝hišni˝. Polnilec, kot je nekdo omenil je res velik. Ne vem pa če je pri ostalih prenosnikih manjši...

francek1 res je to kar si napisal, zato pa sem ga seveda kar vzel:)

phixion je izjavil:

Grafa od Hofra je boljs :)

http://gpuboss.com/gpus/GeForce-GTX-870...

francek1 ::

phixion je izjavil:

Jaz sem ga vzel, je kar velika zadeva. Ampak mislim da ne bo problema ker bo ˝hišni˝. Polnilec, kot je nekdo omenil je res velik. Ne vem pa če je pri ostalih prenosnikih manjši...

Jaz sem pred časom vzel 65 " LED Tv, pa jo potem vrnil...Pa ne, da slika ne bi bila v redu, ampak sem po nakupu dobil še eno boljšo ponudbo za 4k Philipsa...
Kdor se je že rodil učen se lahko reži...

Koliko časa pa imaš za vrniti? V Hoferju mi trgovka ni znala dobro povedati, je rekla; čimprej:) Je bila bolj frišna:)

MaterVola ::

2 meseca ;)

Je sel ze kdo iskat laptop v Hofra? Je teh dost na zalogi da se gre lahko ta teden enkrat iskat? Al ni za cakat? Hvala

Jaz sem ga šel, vendar ne vem koliko jih imajo, ker mi ga je trgovka prinesla iz skladišča...

phixion je izjavil:

price performance je top shit tale zadeva, gamerski prenosniki pa imajo itak vedno še enkrat večji polnilec kot ostali

zdaj je edino izdelava vprašanje in sam hladilni sistem, ker za 1000 eur ne dobiš nikjer 870m grafe in ssd-ja v prenosniku, ne vem pa na čem so prišparali

phixion je izjavil:

Jaz sem ga šel, vendar ne vem koliko jih imajo, ker mi ga je trgovka prinesla iz skladišča...

daj poročaj kako kaj deluje: glasnost, odvod toplote? ... kako je kaj zaslon, vidni koti??
New Sphincter Kvartet:

Zgodovina sprememb…

gansta

to kar pišeš o 16 G ramih za igre je smešno, si dobil nekaj dobrih odg, ampak ti trdiš po svoje

potem pa da si daš prav pa kar spreminjaš iz laptopa na PC, potem zraven iger še renderiranje, ...

ti pa si poglej svoj prvi post (če mislite igrati igre je sedaj 16gb že res nekaj nujnega), na katerega se ti je hojnik obesil

mislim da bo še vsaj 2-3 leta 8 G dovolj za igre

Pithlit ::

mancini je izjavil:

mislim da bo še vsaj 2-3 leta 8 G dovolj za igre

Tudi če ne bo... dodat še eno 8gb palčko ne zahteva glih nevrokirurga s 190IQ (al pa njegove plače).
Life is as complicated as we make it...

Seveda, dodat rame pa je res najmanjši problem

ampak on zavaja ljudi, ki so v dilemi pred nakupom, da mora bit 16 G že obvezno

MisterR ::

;-) je izjavil:

po vasem predlogu sem kupil varnostno kamero iz hoferja za 45eur. navdusen, deluje natanko tako kot podobna za 120.

Predlagam še iSpy

taja13 ::

Včeraj sem ga vzela v Hoferju v BTCju. Rabim ga sicer bolj za multimedijo.
Se mi zdi, da je to rebrandan MSI gt70 ali pa 60.
Pa, če se ne motim, ima 4 slote za RAM. Za šraufanje je dokaj dostopen.
Monitor je AUO. Ni glih za dol past, ni pa tudi take krize s koti.
Slovenska tipkovnica ni osvetljena, nemška pa je, zanimivo.
««
64 / 194
»»