» »

Hofer ponudba

Hofer ponudba

Temo vidijo: vsi
««
47 / 194
»»

hojnikb ::

In kaj točno ima znamka veze z kakovostjo ?
Imaš tudi šrot samsunga in zelo doberga mediona...
#brezpodpisa

šernk ::

Sej zato pa pravim sam da je Volkswagen zanič avto. So največja evropska firma a v svetovnem merilu so malčki.

ostali pa sploh nimajo za burek, da se razumemo. Enostavno si priznajte da Medion v Evropi ni ne nova ne neznana firma. Le v Sloveniji je dokaj neznan.

nad produkti iz hoferja je pa tako: nad 90% sem navdušen, nad 10% produktov sem bil pa izredno razočaran.
In general, high velocity doesn't produce harmful injuries.
But what is dangerous is the high acceleration
or deceleration given at a certain time interval.

MrStein ::

DarwiN je izjavil:

Organiziraj anketo tule na slo-techu: "Katero znamko TV-ja si lastite?" In boš videl procentualno, koliko ljudi približno prisega na njihovo kakovost.

Lahko tudi anketiraš, koliku ljudi prisega, da so vidli kemtraile...

Šteje se trezen pregled lastnosti s potrebnimi testi.
Motiti se je človeško.
Motiti se pogosto je neumno.
Vztrajati pri zmoti je... oh, pozdravljen!

Alamar ::

DarwiN je izjavil:

in to baziraš na čem točno ?

Organiziraj anketo tule na slo-techu: "Katero znamko TV-ja si lastite?" In boš videl procentualno, koliko ljudi približno prisega na njihovo kakovost. :P Dobre stvari se namreč same hvalijo, a ne.

Sila merodajno, glede na to, da so Medion televizorji praktično ne prodajajo v Sloveniji. V zahodni Evropi jih ima Aldi večkrat v ponudbi.

Ne sodit celotne firme po najcenejšem vstopnem modelu.
A ta model recimo ima tudi "odpadno tehnologijo"?
http://www.medion.com/de/shop/ultra-hd-...

DarwiN ::

Pa vlagajo kaj v razvoj Tvjev?

Za 4k resolucijo so že slišali pri TV velikanu Medionu? :)

Ne vem, zato sprašujem. :)

edit: A, celo imajo en 4k model, v dveh velikostih. Super.
You don't see faith healers working in hospitals
for the same reason you don't see psychics winning the lottery!

Zgodovina sprememb…

• spremenil: DarwiN ()

Za 4k resolucijo so že slišali pri TV velikanu Medionu? :)

so. glej link zgoraj.
#brezpodpisa

Sicer ne gre za isti model, ampak tile so ravno tako kupili podoben Medion TV na razprodaji v "Hoferju", in poglej njihov odziv... Za večje znamke boš težko našel takšna mnenja na enem kupu.

Sploh ko dobiš Philipsa za 333 ali Samsunga za 350... Mogoče kdor rabi smart, saj so Samsungovi od 399 naprej.

MrStein ::

DarwiN je izjavil:

Za večje znamke boš težko našel takšna mnenja na enem kupu.

Ja, ful težko: http://www.productreview.com.au/p/sharp...
Motiti se je človeško.
Motiti se pogosto je neumno.
Vztrajati pri zmoti je... oh, pozdravljen!

DarwiN je izjavil:

Sploh ko dobiš Philipsa za 333 ali Samsunga za 350... Mogoče kdor rabi smart, saj so Samsungovi od 399 naprej.

100 EUR, za po specifikacijah soroden TV, je kar konkretna razlika v tem cenovnem razponu. Plus ne boš dobil 3 letne garancije in možnost vračila izdelka brez komplikacij v roku 2 mesecev (ali enega, nisem siguren). Imho je zadeva top kot drug televizor, ali mogoče za na vikend...

Glej, kakorkoli, potem pa je medion vrhunska znamka in hkrati nek paradoks, saj nudijo enako ali boljšo kakovost kot največje znamke, kljub temu pa jih praktično nihče ne priporoča in tudi prodajo pretežno samo takrat, ko svoje izdelke ponudijo napol zastonj.

Fenomen in paradoks istočasno, da v svetu Tvjev nimajo vsaj 20% deleža na trgu.

100 EUR, za po specifikacijah soroden TV, je kar konkretna razlika v tem cenovnem razponu. Plus ne boš dobil 3 letne garancije in možnost vračila izdelka brez komplikacij v roku 2 mesecev (ali enega, nisem siguren). Imho je zadeva top kot drug televizor, ali mogoče za na vikend...

Ja, če rabiš smart, potem zna bit kul nakup. Seveda pod pogojem, da zadeva deluje as advertised.

Zgodovina sprememb…

NejcSSD ::

No da prekinem malo tole kreganje okoli Mediona, obljubil sem povzetek iz revije Monitor,
ko so potestirali na hitro tablico Medion LifeTab S10334 za 199eur.

"Tablica iz supermarketa"

+ zaslon IPS polne ločljivosti,
+ 2gb pomnilnika
+ priložen USB OTG adapter
+ skoraj nedotaknjen KitKat 4.4

- počasno branje, kamera
- hitrost,natančnost GPSa ?

Še nekaj minusov:
Za tretjino debelejša in težja od najbolj zaželenih.
Presenetljivo kakovosten zaslon, vendar se oglaševan premaz proti odtisom
ne odnese precej dobro. Procesor in grafična moč, komentirajo, da sta že v letih,
vendar vseeno dovolj za ta rang in namembnost. Opozarjajo na ozko grlo, ki je v tem
primeru disk. Ogroženi so HD filmi, če hitrost branja pade pod 10MB/s (tole mi je mal
za lase privlečeno, naj kdo potrdi).
Akumulator omogoča do 10 ur lahkotnejšega dela, v primeru polne obremenitve pa POL MANJ.
Opozarjajo, da zna koga zmotiti plastični zaslon in pa povprečni kameri.

Drugače pa overall odličen izdelek z odlično 3-letno garancijo.
PC : MAG B550 Tomahawk, Ryzen 5600X, 32Gb 3200Mhz CL16, 2x 1TB NVME, MSI 1070Ti

Magic1 ::

DarwiN je izjavil:

Glej, kakorkoli, potem pa je medion vrhunska znamka in hkrati nek paradoks, saj nudijo enako ali boljšo kakovost kot največje znamke, kljub temu pa jih praktično nihče ne priporoča in tudi prodajo pretežno samo takrat, ko svoje izdelke ponudijo napol zastonj.

Ja, če rabiš smart, potem zna bit kul nakup. Seveda pod pogojem, da zadeva deluje as advertised.

Ma ti si en R. Če pač ne deluje, kot oglašujejo, ti dajo denar nazaj v roku dveh mesecev. In to brez komplikacij.Nobena druga "priznana" znamka ne ponuja tega. V tem cenovnem razredu se se boš z znamkami še dosti bolj opekel pa še nič ne moreš na koncu. Imamo eno Philips televizijo za 400€, katera sploh ni funkcionalno delala dokler nisem updatu firmware, povrh je še zvok tako katastrofalen, da se je za zjokat. A kaj moraš, jajc ne moreš vrnit...
Magic

medenko ::

Hofer si to privošči, ker na futru služi pare. Vzemite Hoferju hrano in pijačo pa naj se gre prodajo tehnike, pa jih vidimo.

mihec87 ::

medenko je izjavil:

Hofer si to privošči, ker na futru služi pare. Vzemite Hoferju hrano in pijačo pa naj se gre prodajo tehnike, pa jih vidimo.

Na tehniki pa - dela al kaj?

Janac ::

medenko je izjavil:

Popolnoma nerazumljivo napisana poved...

DarwiN je izjavil:

Še nisi dojel da je Medion blagovna znamka Z ODLIČNIM PRICE/PERFORMANCE razmerjem? Kot recimo Dacia v avtomobilističnem svetu.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Janac ()

MisterR ::

Pravkar bil na Sharp servisu in v bigbangu. Julija 2012 se je pri njih kupil LCD TV, včeraj je crknil. Garancije ni več. Lahko se jebeš. TV je takrat stal 730€, meni je taki kot windows 96,počasn ko jajca.

In potem boš ti meni govoril o jajca firmah? Kam spada ta sharp potem? lahko ti ga vržem na dvorišče pa ga maš tam za špegl, al pa da boš pred sosedi lapal da imaš super duper firmo TVja. Ampak ga raje ne gledaš, ker ima pravo črno za razliko od drugih jajc firm.

Sprijazni se da si en navadn razvajen otrok kateri nima denarja da bi si privoščil P/P elektronsko napravo. Zato pa glumiš o 4K, za katerega pa itak nimaš keša. Zmeraj daješ izgovore v stilu "nima 4k, smart tv je kurac" itd. To so tipični izgovori tistih, ki si še tega ne morejo privoščit in sanjajo nekoč da bodo imeli ta 4K,smart tv pa ne vem kaj še vse. Ampak ko bodo imel denar za to tehnologijo bodo pa uporabili izgovor da čakajo na 8K pa ne vem kaj še vse.

Bom pa se potrudil naredit review tega TVja. Lahko me tudi spomniš naslednji teden. Ampak že sedaj vem, da boš moj review ocenil kot pristranski in ga zbombadiral z argumenti kot so "ne predvaja 4K youtube videov, na facebooku ne dela chat itd itd".

Sharp je šele sranje.. Pri dnu prehranjevalne verige pri nas. Med velikimi. :))

Windows 96? :P

Zgodovina sprememb…

Torej kaj so zate veliki proizvajalci?

philips, samsung, LG? philipsa ne kupim več če mi ga šenkaš, ker njihov meni je enostavno tako velik šrot, da je bolje da TVja sploh nimaš, če gre karkoli narobe. Njihova navodila za uporabo so pa še slabša, 10x sem prebral tako slovenska kot original angleška, pa še vedno mi ni bilo jasno kaj želijo od mene.

samsung? Ok če izvzamem monitor, ki je crknil sredi garancije in nato pol leta po koncu garancije ponovno naj bo.

Okapi ::

Philips kot firma itak nima več nič s Philipsovimi televizorji. Vse, kar so imeli s televizorji, vključno z blagovno znamko, so prodali Kitajcem (TP Vision).

O.

mtosev ::

philips je bil še zadnji evropski proizvajalec tvjev
Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013

Torej kaj so zate veliki proizvajalci?

Verjetno se ne bom dosti zmotil če reče:
Panasonic, Sony, Samsung, LG, potem pa Philips in Sharp. Nekje v tem vrstnem redu.

Pa ne pravim, da je vse zlato, kar naredijo tile... Od Samsunga in LGja mi je pocrkalo že toliko stvari, da bom 5x premislil, preden kaj kupim. Japonci so zakon, ampak so zato tudi dražji.

Zgodovina sprememb…

St235 ::

Kaj ko bi za iditizme, ki si jih v tej temi namental dodal kakšen vir? Ker vse kar smo do sedaj slišali je sklicevanje na lastno avtoriteto 10 letnega mulčka. Kredibilno približno toliko, kot če bi se za nakup TVja odločil glede na vremensko napoved na kamčatki.

Lakotnik, boš moral bit bolj specifičen.. Vir, da artikel, ki ne obstaja na uradni strani, ni nujno must have nakup? Ali da Medion nima ravno zavidljivega deleža na TV trgu? Or what?

Tržni delež pomeni toliko:
za TCL in Hisense še slišal nisem, torej zagotovo nista velika proizvajalca. Pa niti ti ju nisi uvrstil med velike?

St235 ::

market share = najboljši proizvajalec? Jezus kaka logika... saj je škoda besed kot se takle otročiček spravi kaj argumentirat.

Še enkrat, ne zanima me kakšen tržni delež ima kdo. Zanima me kakšne argumente podkrepljene z viri si sposoben sproducirat za iditotizme, kot je tisto zaporedje kvazi kvalitetnih tv in za butaste izjave tipa Medion so jajca.

Ker po tvoji faljeni logiki je eden najboljših avtov na svetu Wuling Sunshine.

medenko je izjavil:

Zakaj potem še komšop ne gre v te vode, če je tko v izi ? :\
#brezpodpisa

kot je tisto zaporedje kvazi kvalitetnih tv in za butaste izjave tipa Medion so jajca.

Tist zaporedje je moje mnenje, po katerem je vprašal šernk in zato sem tudi rekel, "da se verjetno ne bom dosti zmotil".. Mogoče sem se dosti zmotil, čeprav dvomim. Sorry, če te jebe sposobnost dojemanja.

Medion TVji so jajca, ker so zaviti v meglo. Malo testov, "nihče" jih ne kupuje, po tujih forumih ne najdeš priporočil ali kakršnihkoli mnenj.. Zdaj, like I said, lahko da so izredno kakovostni in se motim, ampak potem mora bit, kot že rečeno, nekak paradoks, a ne.

Se ti ne zdi, da bi za kvalitetno poceni robo skoraj moral najti polne forume navdušenih uporabnikov?

Zgodovina sprememb…

mat xxl ::

DarwiN, pač vsakemu je jasno, da to ni TOP end segment, ni Loewe in ne bo, torej tisti zpolnimi denarnicami kupijo, kaj bolj sofesticiranega, ostali, pa raje, kot, kak no name TV Mediona , konec koncev precej tehnike za malo denarja ali za ugoden denar, dejstvo je, da je za povprečnega uporabnika to TOP in itak ne rabi TOP END naprednih funkcij...., drugo so pa intuziasti z denarjem.....

radmannsdorf ::

glede na to da so v sloveniji šele pred kratkim začeli prodajat tv-je, bomo to debato lahko nadaljevi čez kakšno leto ali dve :>

ma tale tv je super, nwm kaj vam ni jasno.. še ne dolgo nazaj si dobu za tolk denarje še vedno gnile 720p ekrane..
#brezpodpisa

Ni testov?

http://www.areadvd.de/hardware/2010/med...
http://www.areadvd.de/hardware/2011/MED...
http://www.computerbild.de/suche/?q=med...
http://www.testberichte.de/p/medion-tes...

seveda je potrebno it na nemške strani za teste.

pač znamka ni zagotovilo za kvaliteto, sploh ne v nizkocenovnih serijah. Eno je če se pogovarjamo o low in high end produktih, drugo pa če se pogovarjamo o TVjih za do 500€. Kot da bi primerjal medion prenosnik za 500€ in thinkpada T540 za 1400€. Vsi se bomo strinjali, da je medion zanič a ko boš dodal zraven HP pavilion (ga ni bolj znanega prenosnika pri meni po številu okvar 1 mesec od nakupa), bo kar naenkrat medion dober prenosnik.

radmannsdorf je izjavil:

glede na to da so v sloveniji šele pred kratkim začeli prodajat tv-je, bomo to debato lahko nadaljevi čez kakšno leto ali dve :>
Ne bo držalo. Hofer je TVje prodajal že ob vstopu na naš trg, a so kmalu prenehali, predvsem zaradi tega, ker takrat njihovi modeli niso podpirali mpeg4 standarda, ki ga je uvedla Slovenija.

francek1 ::

DarwiN, imam močan občutek, da si lastnik jabolčnega izdelka, ki ti ga je kupila mama na kredo...o kakovosti in velikosti blagovne znamke Medion pač nimaš niti pojma. Sam sem zelo zadovoljen z njihovimi računalniki, Tv po taki ceni in garancijskih pogojih v rangu njihove kakovosti pa lahko le sanjaš. tako je to in nič drugače. Vsa ostalo so mokre sanje mulčkov....No, če misliš drugače, mi pa daj link za 65" LED TV, ki ti ga za jurja pripeljejo na dom in dajo 3 leta garancije....
Kdor se je že rodil učen se lahko reži...

Zgodovina sprememb…

• spremenil: francek1 ()

DarwiN je izjavil:

kot je tisto zaporedje kvazi kvalitetnih tv in za butaste izjave tipa Medion so jajca.

Medion TVji so jajca, ker so zaviti v meglo. Malo testov, "nihče" jih ne kupuje, po tujih forumih ne najdeš priporočil ali kakršnihkoli mnenj.. Zdaj, like I said, lahko da so izredno kakovostni in se motim, ampak potem mora bit, kot že rečeno, nekak paradoks, a ne.
Tipično razmišljanje človeka s predsodki do (njemu) nepoznanega. Imaš nepremagljivo ceno, imaš jasno podane specifikacije, imaš tri leta garancije in imaš možnost vračila izdelka v roku dveh mesecev brez vprašanj. Kaj ima tukaj povprečen uporabnik, ki ne išče nekega top produkta v svoji kategoriji, za izgubit? Zadeva je top ponudba za ta denar in ne dvomim, da bo instantno pošla.

Bellzmet ::

@nejcssd: hvala. Moram rect, da se kar strinjam. Seveda ni top ampak za ta denar super zadeva.

Ne vem kaj so mislili s filmi. 10mb/s znese 36gb na uro in takšnega HD filma se nisem gledal. Sem poizkusno posnel gor 11gb HD film in dela brez problema.

in imaš možnost vračila izdelka v roku dveh mesecev brez vprašanj.

Predvidevam, da je to zato, ker pričakujejo, da stvar marsikomu ne bo ustrezala, in na ta način si zagotovijo, da bodo vsi TVji nazadnje prišli v roke tistih najmanj zahtevnih uporabnikov, saj bodo tiste, ki jih bodo dobili nazaj, prodali naprej..:)

Recimo enega bo zmotila slaba smart podpora, drugega močan backlight bleed, tretjega neodzivnost pri preklaplanju kanalov, itd,... In tako bodo skozi takšno sito vsi Tvji pristali v pravih rokah, hkrati se pa izognili slabe reklame s strani nezadovoljnih uporabnikov.

Spet špekuliram, zdaj že nalašč, ker nekateri ne prenesete kritičnega skepticizma. :)

Ampak ja, Tv je ok nakup za tak denar. Tudi če crkne takoj po preteku garancije, bo še vedno ok.. Sej druga niti nisem trdil, le da za 333€ dobite Philipsa in da kdor ne potrebuje Smart podpore, je mogoče to boljša opcija.

Zgodovina sprememb…

MisterR ::

Je pa nekaj kar ne piše, ali ima možnost montiranja na steno?

mat xxl ::

Vsak LCD ima, samo nosilec po standardu si nabaviš.

Magic1 ::

DarwiN je izjavil:

Ampak ja, Tv je ok nakup za tak denar. Tudi če crkne takoj po preteku garancije, bo še vedno ok.. Sej druga niti nisem trdil, le da za 333€ dobite Philipsa in da kdor ne potrebuje Smart podpore, je mogoče to boljša opcija.

No, glih o nekem takem Philipsu sem zgoraj govoril. Totalna jajca. Sam je pa firma...
Magic

No, glih o nekem takem Philipsu sem zgoraj govoril. Totalna jajca. Sam je pa firma...

Ja, vstopni model pač..Neka znamka, in pa preverjeno 2014 model.. Tist Medion pa ima drobovje na zasnovi tehnologije iz leta ~2010, vsaj če bi sklepal po debelini roba, in moji logiki :)

Bi bilo zanimivo preverit to mojo hipotezo na porabi energije, ker so bili takrat TVji malo bolj požrešni, in stavim, da je tudi ta Medion. Omenjeni Philips bi naj porabil 47W in manj kot 1W v standby. Ampak, koliko pa Medion? :D

buneech ::

DarwiN je izjavil:

Bi bilo zanimivo preverit to mojo hipotezo na porabi energije, ker so bili takrat TVji malo bolj požrešni, in stavim, da je tudi ta Medion. Omenjeni Philips bi naj porabil 47W in manj kot 1W v standby. Ampak, koliko pa Medion? :D

poraba

poraba

Eni se obnašate kot bi vam brata ubil.. Se poslužujete raznih strawmanov, itd. Grow up.

Moj point (mnenje) je bil samo tale:
- Medion ni ravno priznana znamka, ko gre za Tvje. Že lep čas prebiram večje svetovne forume in še nihče nikoli ni priporočal Medion TVja, niti se nihče ne pogovarja o njih.
- Dotični model obstaja samo v Hoferju, nekje med kruhom in pecivom, in ga ni nikjer na uradni strani mediona.
- Logično (zame) sklepam, da so izdelek masovno sestavili od A do Ž po najcenejši možni poti, za najmanj zahtevne uporabnike.
- Tako debeli rob danes težko najdete na drugih 2014 modelih. V zadnjih letih pa so ga imeli samo tisti najcenejši vstopni modeli, nasploh pa se je vsako leto tanjšal. Ne vem če vam to kaj pomeni, jaz pa to povezujem s prejšno alinejo == najcenejša možna proizvodnja.

Še vedno pa je dober nakup za svojo ceno in sem prepričan, da bodo hitro vse prodali. Kaj druga niti nisem trdil. Čeprav, smart funkcije marsikdo ne uporablja, in v takšnem primeru se odprejo tudi druge opcije za podobno ceno, kot je vstopni model Philipsa, ki bo, če ne druga, verjetno večini vizualno lepši.

Zdaj pa sorry, da sem nekaterim ubil brata in da niste sposobni pogoltnit skepticizma.. Dan danes človeka nategnejo na vsakem koraku. Skoraj vsaka akcijska cena skriva kak haklc.

radmannsdorf ::

huda reč tega tv-ja je tudi DVB-S (satelitski)sprejemnik.

DarwiN je izjavil:

Zdaj pa sorry, da sem nekaterim ubil brata in da niste sposobni pogoltnit skepticizma.. Dan danes človeka nategnejo na vsakem koraku. Skoraj vsaka akcijska cena skriva kak haklc.
Prvič - tvoj skepticizem nima podlage, ker vse to kar opisuješ nima dejanske veze z (ne)kakovostjo izdelka in drugič - cena tega televizorja ni akcijska, ampak redna. Izdelek je na voljo v posebni ponudbi, ki jo ima koncern 2x tedensko in v teh terminih se pojavlja čuda izdelkov, ki se roko na srce res vsako leto več ali manj ponavljajo. Še enkrat, cene teh izdelkov niso akcijske, do tistega trenutka, ko jih zaradi odprodaje ali otvoritve nove trgovine znižajo. Večinoma so ugodne zaradi velikih rabatov, ki jih firma dobi zaradi ogromnih zakupljenih količin. Ni pa nujno, so stvari drugje tudi cenejše, če se gleda striktno samo ceno. Ko pa vzameš v račun p&p ratio je več ali manj jasno, da so ti izdelki večinoma vredni svojega denarja, sploh ob upoštevanju pogojev vračila izdelkov in garancijskega roka.

Jaz sem si premislil. Omenjeni skrivnostni TV sprejemnik Medion je zagotovo najboljši nakup. Še sam si bom enega umislil. :D

OK.d ::

francek1 je izjavil:

DarwiN, imam močan občutek, da si lastnik jabolčnega izdelka, ki ti ga je kupila mama na kredo...o kakovosti in velikosti blagovne znamke Medion pač nimaš niti pojma. Sam sem zelo zadovoljen z njihovimi računalniki, Tv po taki ceni in garancijskih pogojih v rangu njihove kakovosti pa lahko le sanjaš. tako je to in nič drugače. Vsa ostalo so mokre sanje mulčkov....No, če misliš drugače, mi pa daj link za 65" LED TV, ki ti ga za jurja pripeljejo na dom in dajo 3 leta garancije....

Btw tudi na servis ti ga odpeljejo na lastne stroške, podatek sem dobil na hofer informacijah, sam ga sicernisem kupil sem se pa malo zanimal okoli vračanja pokvarjenega izdelka-tv-ja;)
LPOK.d

DarwiN je izjavil:

Jaz sem si premislil. Omenjeni skrivnostni TV sprejemnik Medion je zagotovo najboljši nakup. Še sam si bom enega umislil. :D
Le podvizaj se. Če ne boš v četrtek vsaj pol ure pred odprtjem kampiral pred lokalno štacuno, boš zagotovo izvisel.:))

Pithlit ::

DarwiN je izjavil:

Za ta denar... ja, je zagotovo najboljši nakup. Če pa po par dnevih le pogruntaš da bi bilo bolje dat 100€ več za vstopni modele druge znamke... ga pa lahko brez kakršnegakoli problema vrneš in dobiš keš nazaj. Dejansko izgubiti nimaš kaj (razen par minut svojega časa pa kak deci nafte).

Izdelki se uradno (izven Aldija/Hofra) prodajajo v teh državah:
Nemčija, Avstrija, Nizozemska, Danska, Velika Britanija, Belgija in Francija

Pa ZDA, Avstralija, deli azije... letno ustvari Medion prek milijardo evrov prihodkov. Tolk o no-name firmi.

Alamar je izjavil:

Če ne boš v četrtek vsaj pol ure pred odprtjem kampiral pred lokalno štacuno, boš zagotovo izvisel.:))

Sam to me res firbec matra... bom za foro šla popoldan pogledat če še imajo kak primerek ('žal' imam povsem zadovoljiv televizor... tko da novega res ne rabim).
Life is as complicated as we make it...

Zgodovina sprememb…

• odbrisal: dzinks63 ()

Call me naive, ampak jaz po svoji logiki špekuliram, da je Hofer poslal povpraševanje v svet, ki se glasi nekako tako: "Kdo nam lahko naredi najcenejši LED TV s solidnimi specifikacijami. Kjerkoli, kakorkoli."
In kaj točno je s tem narobe? Hofer ima strokovnjake in vrhunsko opremljen laboratorij, kjer natančno preverijo stvari, ker jasno nočejo prodajati slabe robe. In tako dobiš "najcenejši televizor solidne kakovosti" - kaj točno je s tem narobe? Da gor ne piše Samsung ali Philips?

O.

Saj v resnici jih ne proizvajajo, ampak samo prodajajo. Delajo jih neki Kitajci ali mogoče Turki, ampak to sploh ni pomembno. Pomembo je, da dobiš soliden tv za odlično ceno.

O.
««
47 / 194
»»