» »

Hofer ponudba

Hofer ponudba

Temo vidijo: vsi
««
46 / 194
»»

francek1 ::

mat xxl je izjavil:

Moram pa reči, da sem bil danes po kakih 6 mesecih spet v Hoferju, ker večinoma hodim v Lidla in ja, Hofer dokler ne bo imel povsod pekarn, kot Lidl in dobrega kruha, kot v Lidlu in boljših mesnin, kot so v Lidlu, bo žal še naprej izgubljal kupce, ker če grem sam na splošno že v diskont pa ta tip produktov , grem zaradi prej omenjenih stvari raje v Lidl, razen seveda če ni akcije ......... in greš zaradi določenega artikla tja.

Tole je pa kar malo mimo, še divjačino dobiš v Hoferju, katere jaz v Lidlu nisem nikoli zasledil...Pa Lidlovi hokus pokus kruheki se tudi lahko skrijejo pred Hoferjimi.
Kdor se je že rodil učen se lahko reži...

Zgodovina sprememb…

• spremenil: francek1 ()

gregor ::

prosim za nasvet

kaj menite o tem merilniku:

https://www.hofer.si/sl/posebna-ponudba...

ali je za kaj oz je bolje nabavit kaj drugega v tem cenovnem rangu (ebay, amazon...)?
oz je potrebno za bolj točne meritve nabavit precej dražje zadeve? katere?

hvala

LP

NejcSSD ::

Jaz imam tega, pa sem zadovoljen.
http://www.conrad.si/Merilnik-stroskov-...
Ne rabim točnih točnih meritev, okvirno pač da najdeš porabnika v hiši ipd...
PC : MAG B550 Tomahawk, Ryzen 5600X, 32Gb 3200Mhz CL16, 2x 1TB NVME, MSI 1070Ti

mat xxl ::

Vsi pa merijo večinoma napačno, saj stroškovno ne moreš večinoma nastaviti tarifa 1 , tarifa 2 .

buneech ::

Js mam prejšnjega iz Hoferja, podoben temu zdaj, in se mi zdi, da dejansko lahko tudi nastaviš dve tarifi, in ceni vneseš. Nisem pa tega počel, ker ga samo občasno uporabim.

urosh ::

na mojem conradovem tudi lahko nastavis 2 tarifi.

fopi ::

Kako je z njihovo tablico, ko smo debatirali tukaj. A je za kaj?

Tablica odlična, tudi njena baterija je povsem izven serijska zdrži tako, dolgo, da mi kolegi sploh ne verjamejo.

radmannsdorf ::

buneech je izjavil:

Js mam prejšnjega iz Hoferja, podoben temu zdaj, in se mi zdi, da dejansko lahko tudi nastaviš dve tarifi, in ceni vneseš. Nisem pa tega počel, ker ga samo občasno uporabim.

res je. in deluje.

Runnagain ::

A je kdo že dobil 65 colski TV, ki ga prodajajo v Hofru?
Kakšen je feedback?

Nesta ::

Sam imam tudi zelo dobre iskanje z Novo Hofer tablico. Edino me zanima če ima kdo težave z prenosom. Ali se samo meni to dogaja na 10 let starem ruterju. Uglavnem prenašam manjšo zadevo z playa vse Ok. Prenesem zadevo večjo. 200 MB ali celo 2 GB se pa po par sekundah prenos upočasni in poj lah sam se čakaš v nedogled... Obstaja kaka varianta da bi pohitril zadevo ali kako drugače gor prenesi?

MrStein ::

Play kar šteka zadnje čase.
Prvi poskus downloada app-a pade z napako, drugi pa gre brez problemov.
Ali pa download obvisi in ne gre nikamor (se mi je pravkar pri update zgodilo). Ko prekineš in ročno poženeš (ena po ena, je bilo 5 aplikacij za updatat) pa dela normalno hitro.
(sicer ne s Hoferjevo tablico, ampak server je verjetno isti)
Motiti se je človeško.
Motiti se pogosto je neumno.
Vztrajati pri zmoti je... oh, pozdravljen!

Pithlit ::

Aaaaaa... nisem edina torej :D
Life is as complicated as we make it...

Reycis ::

Težava v prenosih niso povezane z routerjem niti s Play Store ampak s T-2. Storitve T-2 so trenutno pod podnom. Žal večina uporabnikov (pa tudi fantje in dekleta na t-2 helpdesku) krivi routerje pa tablice pa vse drugo.

Zgodovina sprememb…

Hm ja zdej pa slo v 2 min. Sem opazil tezave tudi na mojem sony telefonu. Hvala za informacijo :-)

Preizkus Hoferjeve tablice so naredili tudi v aktualni številki Monitorja.

AvtoR ::

Reycis je izjavil:

Težava v prenosih niso povezane z routerjem niti s Play Store ampak s T-2. Storitve T-2 so trenutno pod podnom. Žal večina uporabnikov (pa tudi fantje in dekleta na t-2 helpdesku) krivi routerje pa tablice pa vse drugo.

Na siolu je enaka zgodba. Ko na Google Play izbereš aplikacijo za DL, javi napako. Ko potem še enkrat ponoviš prenos , dela BP. Po moje je kak bug na Google Play?
(Je pa tut na Siolu zadnje čase štala, predvsem z občasno nedelujočimi maili...)

hojnikb ::

včasih pomaga, če popucaš cache od google play in tisti google play service ter odstraniš/dodaš google račun.
#brezpodpisa

Bellzmet ::

Meni tudi prenos z Hoferjevo tablico ne dela kot bi moral. Tako play kakor tudi test z Speedtest. Z speedtest dobil povprečno 1/3 na liniji 10\10. PC dela kot je treba tako da ni kriv T-2.

zgleda da majo te tablice nek bug z wifijem..
#brezpodpisa

FlyingBee ::

malo denarja, malo prenosa

Meni pa dela vse v nulo tudi wi fi, škoda samo, da 5G ne podpira, res pa imam dokaj TOP router.

tile slabi prenosi bi znal bit tut posledica kake power save funkcije
#brezpodpisa

Petje v nastavitve Wi-Fi in pod dodatno je opcija optimizacija Wi-Fi ki ima povezavo z porabo energije kot je hojnikb rekel. Porocajte če je potem kej boljše.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Bellzmet ()

@nejcssd: in kaj pravijo v reviji Monitor za to tablico?

Nisem še dobil v roke. Za vikend napišem povzetek :)

francek1 ::

Runnagain je izjavil:

A je kdo že dobil 65 colski TV, ki ga prodajajo v Hofru?
Kakšen je feedback?

Prišel je v ponedeljek (kupljen v četrtek, 18., ko je bil začetek prodaje po vsej Evropi). Najprej je treba v hiši najti prostor, kje ga sploh lahko obesiš...slika je BP, vidni koti fenomenalni, svetilnost in odzivnost BP, glava ne boli, pogrešam pa spletni dostop in možnost povezave z mobilnimi napravami. Ampak za ta denar ne moreš pričakovat čudežev... Greje se le spodnji desni kot, kjer je napajalnik, drugače je hladen kot špricer. Vsebine preko USB predvaja BP. Ni 3D !!!
Kdor se je že rodil učen se lahko reži...

e-marko ::

Bellzmet je izjavil:

Meni tudi prenos z Hoferjevo tablico ne dela kot bi moral. Tako play kakor tudi test z Speedtest. Z speedtest dobil povprečno 1/3 na liniji 10\10. PC dela kot je treba tako da ni kriv T-2.

No, meni pa dela na polno isto kot pc. Amis ponudnik in njihov router.

Lp
...somebody, somewhere...

meni sedaj super dela

Sam sem tablico Hofer probal še na straem usmerjevalniku legendarnem WRT 54 GL in tudi tam deluje z največjo močjo povsem BP.

cortez ::

tole bo za kupit

Pametni televizijski sprejemnik z zaslonom velikosti 101,6 cm (40"), z osvetlitvijo LED, s trojnim sprejemnikom HD, povezavo WLAN in spletnim brskalnikom

http://aldi.medion.com/md30744/sl/?refP...

wow, tole je pa huda cena, sploh ko pogledaš da je fullhd :)
#brezpodpisa

xxxul ::

Zanimivo, predvsem kako deluje dlna - sharing...

fosil ::

cortez je izjavil:

tole bo za kupit

Pametni televizijski sprejemnik z zaslonom velikosti 101,6 cm (40"), z osvetlitvijo LED, s trojnim sprejemnikom HD, povezavo WLAN in spletnim brskalnikom

http://aldi.medion.com/md30744/sl/?refP...

Sicer ugodna cena, ampak nič posebnega, da bi zaradi tega šel nujno kupit zadevo.
Tudi sicer so 40" TV-ji od 300 EUR naprej.
Tako je!

Kolk jih je pa s 3 leti garancije (za 300eur)?

mtosev ::

pa tole je še smart tv. drugače a mogoče ve kdo, če je smart pri temu tvju na nivoju?
Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013

Zgodovina sprememb…

• predlagal izbris: trnvpeti ()

DarwiN ::

Medion P16053 nekak sploh ne obstaja. Prodajajo pa P16035, ki pa ima tako debeli rob (bezel), da očitno gre za ~6 let staro tehnologijo, inside and out. Predvidevam.
Mogoče je typo, tako pri nas kot v nemškem Hoferju.:D Kakšno uradno stran je tudi najbrž preveč pričakovat?

Glavni problem pri teh jajc znamkah je ta, da podjetje nič kaj ne tvega, saj lahko mirno požrejo morebitne izgube in zaprejo podjetje ter ustvarijo novega z imenom Đublanhste, na primer..

Večje znamke pa morajo medtem skrbeti za svoj ugled, zato gre za povsem drugačno ball game.

Sej ne pravim, da je nujno napaka tole kupit, ampak če dobiš za dodatnih 50-100EUR znamko, potem mogoče...
You don't see faith healers working in hospitals
for the same reason you don't see psychics winning the lottery!

Zgodovina sprememb…

• spremenil: DarwiN ()

A Medion je krneki znamka? Saj ne da obstaja že konkretno dolgo pa da jo ima Lenovo pod svojim okriljem... Pa da tolk zaupajo svojim izdelkom da ti nudijo 3 leta garancije.

fosil ::

Za 330 dobiš Philipsa, za 350 pa Philips smart TV.
Je pa pri pocenih TV-jih smart tv dostikrat bolj tako tako, pri X znamkah je pa sploh vprašljiv.

Mogoče bi bila stvar zanima za nekoga, ki se je odločil da bo v roku enega meseca kupil 40" TV.
Ni pa to tako ugodna ponudba da bi zaradi tega šel kupit nov TV, čeprav tega sicer nisi nameraval.

Medion je krneki znamka. Sploh pri televizorjih.
Tako je!

Ni povsem no-name ja. Po treh letih pa odpove res zelo malo TVjev. Mogoče tisti, ki gorijo 24/7. Težave se ponavadi začnejo pri 5 letih in naprej. Sploh pa ne tvegajo dost, saj če uporabijo nekaj let staro "odpadno" tehnologijo, jih proizvodnja stane ravno ~50EUR, in potem je še toliko lažje ponuditi garancijo. Spet špekuliram. :)

Ampak daj nam za info linkaj uradno stran za specifikacije tega priznanega TVja. :P

Zgodovina sprememb…

• spremenil: DarwiN ()

radmannsdorf ::

u matr, majo pa veliko izbiro. http://www.medion.com/de/shop/smarte-fe...

kixs ::

Medion LCDTV je enako kot Gorenje LCDTV.

MrStein ::

DarwiN je izjavil:

Medion P16053 nekak sploh ne obstaja. Prodajajo pa P16035, ki pa ima tako debeli rob (bezel), da očitno gre za ~6 let staro tehnologijo, inside and out. Predvidevam.
Mogoče je typo, tako pri nas kot v nemškem Hoferju.:D Kakšno uradno stran je tudi najbrž preveč pričakovat?

So se zatipkali (3 namesto 8).

Tale je:

MEDION® LIFE® P16058 (MD 30774)

(ali pa tudi ne.... tale je en inč manjši)

Sicer če poguglaš, dobiš kar nekaj opisov in testov (no, "testov").
Motiti se je človeško.
Motiti se pogosto je neumno.
Vztrajati pri zmoti je... oh, pozdravljen!

Zgodovina sprememb…

• spremenil: MrStein ()

St235 ::

DarwiN je izjavil:

Glavni problem pri teh jajc znamkah je ta, da podjetje nič kaj ne tvega, saj lahko mirno požrejo morebitne izgube in zaprejo podjetje ter ustvarijo novega z imenom Đublanhste, na primer..

Večje znamke pa morajo medtem skrbeti za svoj ugled, zato gre za povsem drugačno ball game.

Sej ne pravim, da je nujno napaka tole kupit, ampak če dobiš za dodatnih 50-100EUR znamko, potem mogoče...

ampak ti mora res par koleščkov v glavi falit če misliš, da bo zaradi garancij firma kot je aldi/hofer z 70 let tradicije šla razpirat podjetje in ne vem še kakšno neumnost.

Zgodba je ravno drugačna, ta jajc znamka nudi in tudi striktno priznava tri leta garancije na način, da lahko naši servisi priznanih znamk samo sanjajo, da bodo sposobni nudit tak nivo storitve.

Ravno tako blagovna znamka Medion obstaja že 30 let, kar je primerljivo z vsako "resno" znamko. Dajte ljudje vsaj pogledat o čem govorite preden začnete buče prodajat.

Tist glede zaprtja sem jst bolj splošno govoril... Tako kot bo na primer verjetno kmalu naredila Ikea s svojimi Uppleva televizorji, ki so jih lani splavili po sila ugodni ceni in ste jih ravno tako nekateri na vse pretege zagovarjali, danes pa televizorji tonejo v pozabo in ni nikjer več nobene besede o njih. Pravzaprav so cene nabili v višave in jih očitno takorekoč sploh več nočejo prodajat, iz neznanega razloga.

Dobro, Medion vseeno ni Uppleva.. Medion je najboljše podjetje za TVje vseh časov. Smo pravkar ugotovili. 8-)

pač nemorš medion metat v isti koš, kot neke noname rebrande. Že zarad garancije ne.

Jst še vedno mislim, da je tole kr ok deal. Zveneća znamka tut ni vse.
#brezpodpisa

šernk ::

Glede Mediona imaš kar prav. So praktično vodilno podjetje v Evropi na tem področju. Ali morda veš za koga drugega?

drugače pa:

LENOVO ACQUIRES MEDION AG TO EXPAND ITS BUSINESS IN WESTERN EUROPE

Agreement combines world's fastest growing major PC Company with major European PC, multimedia products and digital services vendor to accelerate consumer business growth in Europe

Hong Kong and Essen, June 1, 2011: Lenovo, the world's fastest growing major PC Company, today announced that it is acquiring Germany's MEDION AG, a leader in PC, multimedia products, mobile communications service and consumer electronics.

@http://news.lenovo.com/article_display....
In general, high velocity doesn't produce harmful injuries.
But what is dangerous is the high acceleration
or deceleration given at a certain time interval.

pač nemorš medion metat v isti koš, kot neke noname rebrande.

Saj ne mečem.
Medion je nekje vmes med Upplevo in Panasonicom. :)

Lahk jih kupi in najame kdo hoče, Medion TVji so na koncu dneva še vedno napol jajca.

Medion TVji so na koncu dneva še vedno napol jajca.

in to baziraš na čem točno ?
ker nepiše spredaj samsung ?
#brezpodpisa

in to baziraš na čem točno ?

Organiziraj anketo tule na slo-techu: "Katero znamko TV-ja si lastite?" In boš videl procentualno, koliko ljudi približno prisega na njihovo kakovost. :P Dobre stvari se namreč same hvalijo, a ne.
««
46 / 194
»»