» »

Hofer ponudba

Hofer ponudba

Temo vidijo: vsi
««
15 / 194
»»

bow11 ::

Ja to sem mislil,ker v navodilih in v predstavitvenem spotu kaže,da ma.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: bow11 ()

z3ro ::

V katerem spotu to?
Čudno mi je edino da nima kakšnih indikatorjev (lučk) za Caps Lock/Num lock...

Navodilo za uporabo:stran 18.
Če npiš v google MEDION(R) ERAZER(R) X7820 (MD 99085)

kurjač ::

@ samo za kmetka

Zgodovina sprememb…

• zavaroval slike: Tilen ()

Vidim za tipkovnico,ja. Fn+F7 izklopi svetlobo pri touchpadu sem lihkar probaval malo.

Brane22 ::

A je kdo vzel njihov USB gramofon ?

Vidim da je samo €80, zgleda pa konkretno...

KOlk kakovostna je ta stvar ?

Jasno da zdaj ne mislim z njo konkurirat vrhunskim klasičnim gramofonom.

Zanima me v smislu digitalizacije starih vinilnih plošč...

Okapi ::

Odvisno, kako zahteven si. Če imaš (ali si lahko sposodiš) en običajen hi-fi gramofon in ojačevalnik, to priključiš na računalnik in z vsako povprečno zvočno kartico plate digitaliziraš bolje. Itak pa skoraj ni poslušanja vredne plate, ki je ne bi izdali na cedeju oziroma je ne bi že digitalizirane našel na netu.

Sicer pa pač špila (verjetno, nisem ga imel v rokah:-) - v starih časih je marsikdo doma plate poslušal na slabši stružnici, kot je ta iz Hoferja.

O.

Brane22 ::

Jasno. Ampak imam par prastarih vinilk, katerih vsebino bi blo fajn met, ni pa šanse da to dobim kje v digitalni obliki.

fosil ::

kurjač je izjavil:

@ samo za kmetka

Glede na napis na disku je tole stvar "zakuhal" lenovo, kar je vsekakor plus.
Tako je!

Brias ::

fosil je izjavil:

kurjač je izjavil:

@ samo za kmetka

Glede na napis na disku je tole stvar "zakuhal" lenovo, kar je vsekakor plus.

10tic v tem threadu, 25tic na tem forumu ...

LENOVO ACQUIRES MEDION AG TO EXPAND ITS BUSINESS IN WESTERN EUROPE
http://news.lenovo.com/article_display....
Hong Kong and Essen, June 1, 2011

fosil ::

Brias je izjavil:

10tic v tem threadu, 25tic na tem forumu ...

LENOVO ACQUIRES MEDION AG TO EXPAND ITS BUSINESS IN WESTERN EUROPE
http://news.lenovo.com/article_display....
Hong Kong and Essen, June 1, 2011

Ja, to vemo, ampak kljub temu so bili nekateri njihovi laptopi na pogled MSI-jevi.
Velike firme imajo dolgoročne pogodbe in tak prevzem ne prinese sprememb čez noč.
Tako je!

Zgodovina sprememb…

• spremenil: fosil ()

Ampak imam par prastarih vinilk, katerih vsebino bi blo fajn met, ni pa šanse da to dobim kje v digitalni obliki.
Katere? Me prav zanima - moj hobi je iskanje redkih plat na netu:-)

O.

x7820 ima sigurno nekaj MSI-jeve krvi. Sem že omenil, da je vizualno in po zunanjih merah enak modelu MSI GT70 ONC Na youtube sem videl, da ima celo baterija isto oznako.
Me pa zanima, če je kdo v zvočnih nastavitvah (Realtec) našel nastavitve za nizke in visoke tone

Jinto ::

Ni več EQ-ja v Realtek driverjih.

Ga ima pa Windows

zdrifkoF ::

Danes testiral baterijo. Računalnik sem uporablja za internet ter pisanje besedil, se pravi nič kaj zahtevno delo. Baterija mi je zdržala 4h 53min. Svetlost ekrana na 40%.

@Jinito
Pri meni te opcije ni oziroma je jaz ne najdem. Je opcija home theater s katero lahko zvok izbereš na tri načine. Zvok vsekakor ni slab bi si pa za moj okus želel malo agresivnejše nastavitve.

@zdrifkoF
Si uporabil ECO mode (Fn+F5)

Kje najdem kodo za aktiviranje Office 2010? Imam kodo samo za CyberLink media suite

Home theater najdeš tako,da klikneš na ikono za naglas in potem na ikonco zvočnik(se odpre lasnosti-speakers)potem pa na dollby.
Office je pa menda treba kupit pol pa dobiš novega brezplačno.

Tiste nastavitve za home theater sem vedu. Bol me je zanimal kak EQ

Da moram Office kupit mi ni prej sploh na pamet prišlo. Se bo treba drugač znajdt:)
Kopirano iz Hoferjeve strani:
Microsoft(R) Office
Kupite program Microsoft Office, če želite na tem računalniku omogočiti vse funkcije programske opreme Office. Kupite Office 2010 zdaj in brezplačno prejmite novo različico programa Office. 1 Ponudba velja ob nakupu in aktiviranju programa Office 2010 od 19. 10. 2012 do 30. 4. 2013. Več informacij na naslovu www.office.com/offer.

noraguta ::

kurjač je izjavil:

x7820 ima sigurno nekaj MSI-jeve krvi. Sem že omenil, da je vizualno in po zunanjih merah enak modelu MSI GT70 ONC Na youtube sem videl, da ima celo baterija isto oznako.
Me pa zanima, če je kdo v zvočnih nastavitvah (Realtec) našel nastavitve za nizke in visoke tone

ma sam comp je komot delan pri Compalu al pa Quanti. pol pa pakeran kot lenovo , msi al pa medion.
Pust' ot pobyedy k pobyedye vyedyot!

zdrifkoF ::

kurjač je izjavil:

@Jinito
@zdrifkoF
Si uporabil ECO mode (Fn+F5)

Da, office mode.

buneech ::

Če koga še zanimajo PC-ji iz Hoferja, v Škofji Loki majo še zmer na zalogi kišto z i5, Medionov ultrabook, Medion Erazer.

Unknown_001 ::

Zdj pa mene zanima, kaki so tile medionovi prenosniki, ker imajo v primerjavi z drugimi v istem cenovnem razredu boljšo grafično.

A na ohišju pa display-u šparajo al kako je z njimi?

freesty ::

Ja ni toliko uveljavljena znamka. Material je pa enak.
http://www.youtube.com/watch?v=5hfYJsQAhl0

Ekran je za moje pojme dober, precej svetlejši v primerjavi s starim prenosnikom.
Drugač pa tisti, ki ste na novo namestili Windowse na mediona me zanima če ve kdo kater driver je za tipko na dotik, ki izvrže ven CD/DVD ROM. Odkar sem namestil winse na SSD mi ta tipka ne izvrže CDja, vbistvu se nič ne zgodi ko jo pritisnem. Ostale tipke pa delujejo.

cordoba ::

Probaj v winsih. Desni gumb na cd pogonu in izberi eject?

Ja ja sej drugače ma tudi gumb direkt na pogonu pa tisto dela. Sam tak sprašujem ker je tale zgoraj pač lažje dosegljiv..

MrStein ::

Lahko da je isti "gonilnik" kot za druge laptop tipke (kot so za vklop/izklop WLAN-a, touchpad-a in podobne).
Motiti se je človeško.
Motiti se pogosto je neumno.
Vztrajati pri zmoti je... oh, pozdravljen!

Kot že rečeno, ostale delujejo:) no saj ni panike, bom pa na pogonu odpiral..

ttommy ::

z miško desni klik na pogon pa izvrzi....
Gamer

@z3ro
Z programom Paragon 12 bi lahko direktno naredil sliko originalnega diska na tvoj novi SSD.
Pred prvim zagonom erazerja sem s tem programom naredil sliko celotnega diska (37,2GB). Mogoče kdaj prav pride....

Kurjač, hvala;)
Imam pa en problem.. Ko sem doma na Wifiju vse deluje ok. Zadnjič sem prišel v študenta (kjer se povežem z kablom). Najprej se ni zgodilo nič, nakar sem se spomnil, da niti nisem nameščal driverje za LAN. Potem jih namestim, zazna povezavo. Problem pa je da vse dela super dokler delam na računalniku. Če ga pustim vklopljenega recimo čez noč pa zjutraj ko odprem ekran se najprej pokaže slika, potem pa tema in moram resetirati. Je kdo povezan preko kabla pa ma enake težave?
Lp

Pustiš računalnik v delovanju in gre čez čaz v spanje (lučka za spanje utripa). Ko pritisneš tipko za vklop se ti pokaže slika (katera, tista zelena?)in potem tema..... Dej prosm mal bolj natančno, da bom sam sprobal

Bi pa prosil, če pogledaš v nadzorno ploščo - upravitelj naprav in pogledaš, če imaš kak rumen trikotnik. Zadnjič sem posodabljal in čistil nepotrebno navlako in potem slučajno ugotovil, da imam težavo z intelovim brezžičnim prenosom WiUSB
Sistem pravi, da že imam najnovejši gonilnik

Zgodovina sprememb…

• spremenil: kurjač ()

Nimam nobenega trikotnika v opravitelju naprav. Glede tistega pa pustim računalnik prižgan čez noč (ne gre v spanje, v ozadju laufa recimo torrent)..zjutraj pa se za sekundo normalno pojavi slika, potem pa vse skupaj zamrzne-pokaže se tak temen ekran (brez kakšnih napisov ali česa podobnega).

cortez ::

izklopi hibernation

Ni tak da je hibernacija izklopljena, če je v računalniku več kot 4gb RAM? Drugače pa mislim, da sem rešil problem, sedaj je že 2 dni okej. V driverju za LAN sem disablal tisti Application control pa PC monitoring.

@z3ro
Važno je da si težavo odpravil. Težavo z WiUSB sem odpravil z odstranitvijo gonilnika (ker je sistem napisal, da je najnovejši gonilnik že naložen) in namestil drugega iz intlove strani
Če imaš kaj intlovih naprav ti ponudi nadgradnjo, če seveda obstajajo.

MaterVola ::

SG_101 ::

Kupujem zunanji disk, pa me zanima, če bi bil tale OK (potrebujem le za shranjevanje filmov, slik ipd)

http://www.hofer.si/si/html/offers/58_3...

Če ga boš nosil okoli, je OK, če ga boš imel ves čas doma, pa vzemi raje kakšnega s 3,5" diskom, ker je cena na terabajt nižja.

O.

bajsibajsi ::

3,5" mnogi zaspijo v idle in imajo posledicno daljsi dostopni cas. Poleg tega potrebujejo prosto vticnico za napajanje; posledicno vec kablovja.

OZZY ::

A majo tile hofer prenosniki z win 8 tudi downgrade na win7..
Go with the flow.

blze ::

Pozdravljeni,
kaj ve kdo kako izklopiš plave lučke pri zvočnikih na ERAZERJU? Za touchpad je fn+f7 kaj pa za ostale modre lučke?

Hvala :)
uživejte
blze

Kolikor vem ne gre;)

blze ::

drek pol, prav moti zvečer ko gledaš film :'(
uživejte
blze

mk818764 ::

Prelepi z nečim.

andrew17 ::

mene sam zanima če se laptop sploh lahko odpre (osrednij pokrov za dostop do diskov, rama) da pri tem ne zgubiš garancije.

solatko ::

Pri prenosnikih, ki imajo disk tako, da ima posebni pokrov ali se ga potegne ven od strani, menjava ne pomeni poseganje v mašino in ti garancija normalno ostane, drugače pa je pri nekaterih prenosnikih, pri katerih moraš za dostop do diska razdret, prektično cel prenosnik, saj je disk priklopljen pod matično ploščo, na ohišju pa ni posebnega dostopa. Pri takih modelih, ti mora disk zamenjat, pooblaščen serviser.
Delo krepa človeka

mk818764 ::

Pa problem nastana prostor za disk. Če recimo hočeš vstavit ssd disk za sistemski disk, ostalo pa navadni disk...samo kam dat 2 diska?!

mihec87 ::

Potem kupi prenosni računalnik z dvema prostoroma za disk..Samo potem si zgrešil poanto prenosnika razen če rad vlačiš cigle..128gb al pa 256gb ssd na njem imaš tekoče zadeve za ostale kozlarije pa še en 2.5 disk v usb ohišju..

Zgodovina sprememb…

• spremenil: mihec87 ()
««
15 / 194
»»