Forum » Pomoč in nasveti » Epson LX400
Epson LX400
miranpozar ::
miranpozar ::
Saj zato sem napisal tudi navadni izvijač... ta printer verjetno uporablja tisto finto, ko se dva plastična kosa ohišja zaskočita s plastičnimi zatiči, tako da je treba plastiko malo ukrivit, da spusti oprijem. Moraš pogledat, kje so te točke. Upam, da veš o čem govorim.
Miran Požar, Portorož, www.miranpozar.com
Miran Požar, Portorož, www.miranpozar.com
Baja ::
Sem probo, pa mi ni uspelo. Se mi sanja kje je zataknjem, samo ga ne upam preveč zvit, ker že plastika poka, pa je še vedno zataknjem.
Mravlek ::
pa probaj v drugo stran..........ponavadi deluje.......v notranjost tiskalnika porini šraufenciger (od zunaj - notri) stekas
V čem je bistvo življenja? Ups...bistvo računalnika! To je zdaj vprašanje?
Can ::
Epsoni imajo skoraj vsi znotraj (pri traku) 2 ali 3 šraufe, te odviješ (ven potegni tudi ta velik knof za ročno premikanje papirja!!!!!) in potem zgornji pokrov potegneš gor-proti nazaj!
Če ti še ni uspelo poglej ali se šraufi skrivajo pod gumicami na nogah!
Če ti še ni uspelo poglej ali se šraufi skrivajo pod gumicami na nogah!
TuXterrestrial ::
lx-400 ima na predni strani spodaj dva zatiča, ki ju z izvijačem navadnim iztakneš. Ni šraufov!
Potrbno je le malo več moči.
Potrbno je le malo več moči.
Mater, simple ko pasul, tnx
btw: a kdo ve kak hp660C narazen spraviš; to še je edina stvar doma, ki mi je ni uspelo razdrti. Saj ne vem zakaj bi ga, ampak za vsak slučaj ;)
btw: a kdo ve kak hp660C narazen spraviš; to še je edina stvar doma, ki mi je ni uspelo razdrti. Saj ne vem zakaj bi ga, ampak za vsak slučaj ;)
Can: To sem prvo pogledu, ker sem enkrat skener razdiro, pa je so šraufi na podobnem mestu bli.
krneki: Če dobim novo kulico, jo moram odšraufat, da se prepričam, če še stalno mine notri davlejo
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Abit BE6II (HPT366) in IBM DTLAOddelek: Pomoč in nasveti | 1826 (1612) | bastadu |
» | Kako vstaviš povezavo v podpis?Oddelek: Slo-Tech | 1946 (1751) | teac |
» | glasen zvokOddelek: Pomoč in nasveti | 1043 (963) | OZZY |
» | problem glodalecOddelek: Pomoč in nasveti | 1744 (1580) | Tjulenj |
» | ATA 100Oddelek: Strojna oprema | 2489 (2170) | Putimir |