Forum » Pomoč in nasveti » glasen zvok
glasen zvok
ro3b ::
živjo
mam t-birda 1ghz hladilnik chrome orb ni navit napajalnik 300W mama plata abit kt7-raid pa me zanima zakaj je zadnje čase vse skupaj tako glasno prej ko sm ga dobu je pa bil čisto tih zdaj pa je čedalje bolj glasen aja mam pa odprto ohišje.
hvala za odgovor
mam t-birda 1ghz hladilnik chrome orb ni navit napajalnik 300W mama plata abit kt7-raid pa me zanima zakaj je zadnje čase vse skupaj tako glasno prej ko sm ga dobu je pa bil čisto tih zdaj pa je čedalje bolj glasen aja mam pa odprto ohišje.
hvala za odgovor
R@C@ ::
Tri možnosti!
1. Prah (skor nemogoče)
2. Da je skoz isto, sam si mel prej drgač kišto obrnjeno
3. Nimam več idej ;)
1. Prah (skor nemogoče)
2. Da je skoz isto, sam si mel prej drgač kišto obrnjeno
3. Nimam več idej ;)
miranpozar ::
HUDICEK25 ::
vsekakor je glasnost visja zaradi odprtega ohisja sicer pa je mozno da je ventilator v napajalniku skoraj dvomim da je na procesorju
aja kolko pa mas ze ohisje odprto
aja kolko pa mas ze ohisje odprto
HUDICEK25
OZZY ::
Se pridružujem miranupožarju. Sigurno je šu kak ležaj od ventilatorja. Jaz sem mogu že po 3 mesecih menat enga v napajalniku (nek sun napajalnik). Stvar je ropotala, da je blo kaj pa tud bolj počas se je vrtel, tko, da ni blo ruge pomoči kot menjava.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Napajalnik fanless?Oddelek: Kaj kupiti | 2012 (1762) | wooted |
» | Problem z Radeonom 9500 ProOddelek: Strojna oprema | 1494 (1007) | Sycroft |
» | Odprto ohisje napajalnikaOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1384 (1021) | TESKAn |
» | Pravilna raba VENTILATORJEV....Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 3609 (2874) | SkIDiver |
» | Hladni procesorjiOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1958 (1579) | S-T-M |