Forum » Pomoč in nasveti » USB Device Not Recognized
USB Device Not Recognized
Ianril ::
Včeraj med igranjem Sykrima (sicer ne vem kaj ima to veze), sem začel dobivati nadležne pop-up notificatione "USB Device Not Recognized".
Poskusil sem izklopiti vse USB naprave (tudi miško in tipkovnico), napaka pa se je še vedno pojavljala.
Če grem pogledat podrobnosti o napravi v Device Managerju piše "Windows has stopped this device because it has reported problems. (Code 43)"
Po brskanju po internetu nisem našel nič pametnega. Je pa stvar zelo nadležna, ker non-stop slišim zvoke, priklopa in izklopa usbja.
Help me...
Poskusil sem izklopiti vse USB naprave (tudi miško in tipkovnico), napaka pa se je še vedno pojavljala.
Če grem pogledat podrobnosti o napravi v Device Managerju piše "Windows has stopped this device because it has reported problems. (Code 43)"
Po brskanju po internetu nisem našel nič pametnega. Je pa stvar zelo nadležna, ker non-stop slišim zvoke, priklopa in izklopa usbja.
Help me...
Pozabil sem še dodati, da sumim, da bi bilo možno, da sem, ker imam mičkeno ukrivljen jack od slušalk, nekako poškodoval sosednji USB, na front panelu.
Kot sem slutil, je nehal delovati USB, ki je na front panelu, poleg Headphone inputa.
Zoprno pa je, da se non-stop uklaplja in izklaplja.
Zoprno pa je, da se non-stop uklaplja in izklaplja.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | mp3 - pokvarjen avdio vhodOddelek: Pomoč in nasveti | 1379 (1170) | Excavator |
» | USBOddelek: Pomoč in nasveti | 2935 (1789) | Dzhimen |
» | Težave z mikrofonomOddelek: Pomoč in nasveti | 891 (819) | legendary |
» | Problem z zvokomOddelek: Pomoč in nasveti | 1427 (1376) | Kricert |
» | Katero matično ploščo?Oddelek: Kaj kupiti | 2084 (1644) | zupanman |