» »

Težave z mikrofonom

Težave z mikrofonom

Quagmire ::

Imam eno težavo, če bi mi slučajno kdo lahko pomagal.
Prijatelj ima skoraj nov računalnik, nove slušalke in mikrofon. Vedno ko se pogovarjava na skypu dela vse v redu, v redu ga slišim in ne šumi. Ko pa skupaj igrava kakšno igro, recimo MW2, se pojavijo čudni glasovi ki jih slišim samo jaz in ne on, kot so zvok podoben propelerju, grozno šumenje, robotski glas, včasih pa slišim zvok od igre ki jo igra on glasneje kot je moj zvok v igri. Zagotovo vem da je težava pri njemu, saj sem pogledal na skypu. To se dogaja samo med igranjem iger in zvok je res nevzdržen. Sam sem imel isto težavo s starim računalnikom, vendar sem ga zamenjal. Kje je problem?

legendary ::

tudi sam imam isti problem. Kolikor sem raziskoval imjo tudi drugi enake probleme. Rešitve pa še nisem našel.

mislim da je nekaj z napetostjo grafične kartice. kako pa o rešit pa nimam pojma

DeeCoy ::

Ponavadi kje kaj rahlo prebija in povzroča motnje. Za začetek odklopi front panel in priklopi mikrofon zadaj.

Sem priklopil mikrofon in šumenje oz. brenčanje med igro izgine. Poskusil sem tudi že odklopiti in nazaj priklopiti ožičenje, ki vodi do prednjih vhodov, vendar ne pomaga. Mogoče še kakšna ideja? Bi mogoče pomagalo, če bi zamenjal kabel ali pa vhod na matični? Kakšna ideja?

Izklopi sprednje izhode in mikrofon ter slušalke vklopi zadaj.

Se pravi lahko na prednje izhode pozabim in jih preprosto ne uporabljam. Ko priklopim slušalke in mikrofon zadaj, kot sem rekel šumenje izgine.

Jah al je kej na front panelu al pa na kablu.

Ok, hvala. Bom malo pogledal. drugače bom pa pač zadaj priklapljal.

LP

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

V čem je razlika med AC 97 in HD Audio

Oddelek: Pomoč in nasveti
142287 (1659) PrihajaNodi
»

Mikrofon

91153 (989) FPSGamer
»

Problem z mikrofonom

221201 (1005) Bye
»

Šumenje

101530 (1219) DeeCoy
»

Vpliv 3D zvoka na izrisovanje slik (FPS) (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Zvočne kartice
598192 (6987) matjash

Več podobnih tem