Forum » Operacijski sistemi » Resetiranje XP
Resetiranje XP
davco ::
Ko je Nod32 poskeniral celoten računalnik, ter našel par virusov, me je vprašal če jih naj zbriše in če ponovno zažene računalnik, ko se računalnik prižiga pride le do ter se ponovno zažene. Nisem mogel priti niti v Safe mode, ter tudi če sem izbral "Last Known Good Configuration (your most recent settings that worked)"
Kako naj odpravim napako prez ponovne instalacije windowsov? Ali lahko kako zvem katere datoteke je nod32 nazadnje izbrisal ter jih z linuxom (Live CD) zamenjam?
Hvala
Kako naj odpravim napako prez ponovne instalacije windowsov? Ali lahko kako zvem katere datoteke je nod32 nazadnje izbrisal ter jih z linuxom (Live CD) zamenjam?
Hvala
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Services.exe (0xc0000005)Oddelek: Operacijski sistemi | 1432 (1235) | r2112 |
» | NOD 32 "blokira" p2p programa (eMule & Utorrent)?!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1913 (1847) | PromeuZ |
» | [fork]Antivirus okus mesecaOddelek: Programska oprema | 2114 (2114) | Highlag |
» | virusOddelek: Informacijska varnost | 1751 (1448) | PINki |
» | virus Madtol.C mi javi Nod32 v memoriji, kako ga ostranit?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1104 (880) | Driver |