Forum » Operacijski sistemi » 10.6.8 mac qwertz slo tipke
10.6.8 mac qwertz slo tipke
detroit ::
na jonasovem forumu sem sledil navodilom za to zadevo (glede na komenta nekega uporabnika moram tisti dve datoteki icns in keylayout posneti v keyboard layouts dir) in izbrati v settings slovenian qwertz..tu se zatakne ne najdem tega layouta tam.
What am i doing wrong
What am i doing wrong
Skero
- premaknil iz Programiranje: Gandalfar ()
MrBrdo ::
probaj rebootat... drgac pa se ne spomnim tocno sam js sm mel tut neke probleme s tem. pa pazi k sta 2 posta na njegovem blogu v enem je se nek update, ce nisi videl tega... preberi tudi cel blog post se mi zdi da so bile neke pomembne info v textu.
drugace pa ce imas pravi macbook potem se ti skoraj boljs splaca navadit na tipkovnico ker je kr cool vbistvu tako kot je default
drugace pa ce imas pravi macbook potem se ti skoraj boljs splaca navadit na tipkovnico ker je kr cool vbistvu tako kot je default
MrBrdo
detroit ::
samo od userja ki je reku da se dva fajla presname v un direktorij layout in izbere sem prebral to..glede na to da omenja da deluje:)
Skero
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Free spletna stran!Oddelek: Izdelava spletišč | 2735 (2196) | Odsoten |
» | setup cannot find any hard diskOddelek: Pomoč in nasveti | 1945 (1695) | rdecaluc |
» | www.spletka.orgOddelek: Izdelava spletišč | 2248 (1296) | Tody |
» | Iz Appla nič novega (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod | 9026 (7051) | bluefish |
» | spletna stran, problemOddelek: Izdelava spletišč | 1668 (1130) | mte |