Forum » Programska oprema » mal boljši kalkulator..
mal boljši kalkulator..
tx-z ::
a obstaja kakšen kalkulator, k je ful natančn pa ma velik možnosti (za računalnik mislm), naprimer da bi zračunu 128/1 ,k se nkol ne konča, -naštelu bi pa, da bi ti zračunu do kolk decimalk natančn(neomejeno če se da ) ??
tx-z
MI_KO ::
KAJ?????
Ti bi rabil prej enega ki pravilno formulira vprašanja, ker jaz sem moral 3× prebrat, da sploh lahko ugibam kaj bi rad!!
Drugač pa je ogromno kalkulatorjev na tucows.com, samo ne vem, če je kateri tapravi!
Lahko pa poskusiš tudi emulator realnega kalkulatorja ( mislim da je hp49g )! Najdeš ga na strani Hpcalc.org.
Ti bi rabil prej enega ki pravilno formulira vprašanja, ker jaz sem moral 3× prebrat, da sploh lahko ugibam kaj bi rad!!
Drugač pa je ogromno kalkulatorjev na tucows.com, samo ne vem, če je kateri tapravi!
Lahko pa poskusiš tudi emulator realnega kalkulatorja ( mislim da je hp49g )! Najdeš ga na strani Hpcalc.org.
tx-z ::
ok, še enkrat na kratko:
a kdo ve za kakšen program, k ti lahko nek račun zračuna zelo natančno, pa da bi se dal tut naštelat kok natančn, V bistvu navadn kalkulator, sam da ma več možnosti, pa da ko ti izpiše rezultat da ti ga izpiše tut do več npr. 100 decimalk natančn
a je bolš??
a kdo ve za kakšen program, k ti lahko nek račun zračuna zelo natančno, pa da bi se dal tut naštelat kok natančn, V bistvu navadn kalkulator, sam da ma več možnosti, pa da ko ti izpiše rezultat da ti ga izpiše tut do več npr. 100 decimalk natančn
a je bolš??
tx-z
Gandalfar ::
ce se ti da mal z javo ukvarjat..
http://www.jonelo.de/java/bigal.html
ni lep, ni pisan je pa free ter verjetno deluje.
http://www.jonelo.de/java/bigal.html
ni lep, ni pisan je pa free ter verjetno deluje.
Brane2 ::
Na Linuxu obstaja package pod imenom "bc", lahko pa da je še kaj boljšega.
BC je ukazni jezik za delo s števili poljubne dolžine.
Mogoče se da dobit še kak kalkulator-like frontend zanjga.
BC je ukazni jezik za delo s števili poljubne dolžine.
Mogoče se da dobit še kak kalkulator-like frontend zanjga.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Brane2 ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | kalkulator za študijOddelek: Šola | 6407 (3273) | seminal |
» | Python v WordpressOddelek: Programiranje | 1296 (1091) | Halfdead987 |
» | pra števila.. (strani: 1 2 )Oddelek: Znanost in tehnologija | 8813 (5152) | Yacked2 |
» | Fizika na maturiOddelek: Šola | 1919 (1721) | DixieFlatline |
» | Neskončno... (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 7752 (6666) | Gh0st |