Forum » Omrežja in internet » LaCie Network Space 2 in dyndns
LaCie Network Space 2 in dyndns
anej4 ::
Pozravljeni,
jst imam en problemček in to je povezava diska LaCie Network Space 2 preko dyndns. Kot pravi proizvajalec naj bi dostopal do diska lahko kjer koli in kadarkoli. Vendar moraš s pomočjo dyndns ali kakega drugega ponudnika naredit povezavo da lahko dostopaš do diska tudi ko nisi doma. Objavljen je tudi filemček (http://www.lacie.com/us/support/faq/faq..., kjer prikazuje postopek povezave vendar ta filemček je malček zastarel (ker je program malo posodobljen).
Vse sem naredil tako, kot prikazuje filemček vendar ko probam dostopat do diska kje od zunaj mi povezava ne uspe.
Če ima kdo ta disk in da mu to deluje bi ga prosil če mi lahko pomaga, drugače pa usaka pomoč bo prau prišla.
Hvala za pomoč.
Lp Anej
jst imam en problemček in to je povezava diska LaCie Network Space 2 preko dyndns. Kot pravi proizvajalec naj bi dostopal do diska lahko kjer koli in kadarkoli. Vendar moraš s pomočjo dyndns ali kakega drugega ponudnika naredit povezavo da lahko dostopaš do diska tudi ko nisi doma. Objavljen je tudi filemček (http://www.lacie.com/us/support/faq/faq..., kjer prikazuje postopek povezave vendar ta filemček je malček zastarel (ker je program malo posodobljen).
Vse sem naredil tako, kot prikazuje filemček vendar ko probam dostopat do diska kje od zunaj mi povezava ne uspe.
Če ima kdo ta disk in da mu to deluje bi ga prosil če mi lahko pomaga, drugače pa usaka pomoč bo prau prišla.
Hvala za pomoč.
Lp Anej
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Dostopanje do trdega diska preko wifijaOddelek: Pomoč in nasveti | 1202 (876) | Dr_M |
» | Domače omrežje preko dveh routerjevOddelek: Omrežja in internet | 3029 (2596) | Invictus |
» | WD My Cloud -> da ali ne ?Oddelek: Strojna oprema | 2417 (2071) | dj_uro |
» | problem z zunanjim diskom WD 2TOddelek: Pomoč in nasveti | 3804 (3491) | Marilyn |
» | BPFTP server in directory listing (strani: 1 2 )Oddelek: Izdelava spletišč | 3259 (2975) | pingec |