Forum » Kaj kupiti » slušalke za mobitel
slušalke za mobitel
št43 ::
Pozdravljeni!
Sploh se ne spoznam na slušalke zato vas prosim za pomoč: kupujem namreč slušalke za poslušanje glasbe prek mobitela - zdaj imam te za v uho in me moti, saj so neudobne in dajo slab zvok (je pa res da niso ne vem kaj). Iščem slušalke za čez glavo, ker te za v uho so za moje pojme slabe. Torej pomembno mi je pa tole:
Vem, da se iz mobitela neke hude kvalitete zvoka ne da dobit ampak vseeno bi rad potegnil najboljše.
Najlepša hvala za vse odgovore!
Sploh se ne spoznam na slušalke zato vas prosim za pomoč: kupujem namreč slušalke za poslušanje glasbe prek mobitela - zdaj imam te za v uho in me moti, saj so neudobne in dajo slab zvok (je pa res da niso ne vem kaj). Iščem slušalke za čez glavo, ker te za v uho so za moje pojme slabe. Torej pomembno mi je pa tole:
udobnost tudi za daljše nošenje
dober zvok, predvsem basi (rock)
trpežnost
do 100 €, lahko tudi v tujini (ebay ipd.)
Vem, da se iz mobitela neke hude kvalitete zvoka ne da dobit ampak vseeno bi rad potegnil najboljše.
Najlepša hvala za vse odgovore!
- spremenilo: št43 ()
evl81xadlez ::
IMO..->AKG K518 DJ ...so dokaj majhne in lepo prenosljive pa še cena je pood 100€ ..basi so vredu
drugače pa glej predvsem akg ali pa sennheizer ;) s tema dvema ne mores zgrešiti
lp. evl
drugače pa glej predvsem akg ali pa sennheizer ;) s tema dvema ne mores zgrešiti
lp. evl
klinker ::
Med takimi vecjimi vsekakor Ultrasone DJ1 ki peljejo scat vse prej omenjeno. Hudo priporocam ce ti niso prevelike.
Sicer pa med komercjalnimi za tak namen se kar hvalijo Skullcandy. Nisem pa nic od tega poskusu tako da bo kdo drugi ki si jih lasti znal kaj vec povedat.
Sicer pa med komercjalnimi za tak namen se kar hvalijo Skullcandy. Nisem pa nic od tega poskusu tako da bo kdo drugi ki si jih lasti znal kaj vec povedat.
GeForce ::
Skullcandy - še tisti denar ki ga dobijo od prodaje usmerjajo samo v design ne pa v samo kvaliteto zvoka, tako da kot je evl81xadlez omenil AKG ali Sennheiser...osebno bi pogledal za prej omenjenimi AKG K518 DJ ali AKG K601 - vsekakor pa prej poglej reviewe, da neboš kupil nekaj kar ne bo oddajalo takega zvoka kot ga ti sam hočeš. Aja, pa še ZZELLLOOOOOO veliko bassa in kvaliteten zvok ne gre skupaj
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Naglavne slušalke (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 27878 (17673) | jaot |
» | Katere slušalkeOddelek: Kaj kupiti | 2033 (1615) | PNG |
» | SlušalkeOddelek: Kaj kupiti | 5557 (2673) | Primorec |
» | Katere slušalke?Oddelek: Kaj kupiti | 7857 (6932) | Meizu |
» | Naglavne slušalkeOddelek: Kaj kupiti | 1307 (1208) | MonkeyHead |