Forum » Pomoč in nasveti » Tipkovnica, windows XP
Tipkovnica, windows XP
MisterR ::
Pozdravljeni,
na prejšni tipkovnici sem naletel na težave, ker je ob črki "a" izpisovalo tudi € znak, torej "€a" oz. "€A". To tipkovnico sem zamenjal z Chicony kb-0108 (PS2->usb), ampak ne deluje. Sem pobral vsaj 10 driverjev pa niti eden ne pali. Ko vklopim računalnik oz. sam kabel v računalnik se lučke na tipkovnico zasvetijo, to pa je tudi vse.
Zanima me če ima kdo to tipkovnico in če lahko naloži drivere?
P.S.
Sem priklopil tipkovnico tudi na Windows7 pa jo namesti, ampak še zmeraj ne deluje, mogoče zato ker sem jo priklopil na prenosnik.
na prejšni tipkovnici sem naletel na težave, ker je ob črki "a" izpisovalo tudi € znak, torej "€a" oz. "€A". To tipkovnico sem zamenjal z Chicony kb-0108 (PS2->usb), ampak ne deluje. Sem pobral vsaj 10 driverjev pa niti eden ne pali. Ko vklopim računalnik oz. sam kabel v računalnik se lučke na tipkovnico zasvetijo, to pa je tudi vse.
Zanima me če ima kdo to tipkovnico in če lahko naloži drivere?
P.S.
Sem priklopil tipkovnico tudi na Windows7 pa jo namesti, ampak še zmeraj ne deluje, mogoče zato ker sem jo priklopil na prenosnik.
Cold1 ::
Si preizkusil tipkovnico na drugem računalniku?
Če tudi tam ne dela, jo zamenjaj (če drugje dela, pa imaš morda težave z USB vhodom).
Če tudi tam ne dela, jo zamenjaj (če drugje dela, pa imaš morda težave z USB vhodom).
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Alt buttonOddelek: Strojna oprema | 1410 (1301) | Yacked2 |
» | TipkovnicaOddelek: Kaj kupiti | 1425 (1012) | 54j0 |
» | virus - rabim pomočOddelek: Pomoč in nasveti | 1473 (1246) | Ericssony |
» | Razbita zaščita brezžičnih Microsoftovih tipkovnicOddelek: Novice / Zasebnost | 3080 (3080) | StajercSSS |
» | Se da izdelati USB - PS2 adapter??Oddelek: Pomoč in nasveti | 1965 (1625) | ToniT |