Forum » Loža » Sistematski pregled študentov ?
Sistematski pregled študentov ?
power12 ::
Živjo !
Imam eno vprašanje. Dobili smo obvestilo da imamo obvezni sistematski pregled. In tam piše da traja 3 ure ( zanima me kaj hudiča delajo da toliko časa traja ?)
In še nekaj pod opozorili nam piše da je obvezen za izpite itd... , ter za opravljanje dela preko študenta. In tukaj me zanima, če delam preko študenta in se pregleda ne udeležim, kaj a potem moje podjetje obvestijo da me ni bilo in da nimam več statusa al kaj ? Ker res to da je obvezen mi je budasto. Hodim v šolo sam mi res slabo kaže ker sem preveč jo preveč v izi vzel ( in sedaj mamo predavanja obvezna itd... kot srednja šola ). Res prav otročje !
In me prav zanima zakaj toliko časa traja in če se odpovem šoli in se ne udeležim pregleda ali mi lahko zato odvzamejo status, ker pač na listu piše da je obvezen za delo ?
Imam eno vprašanje. Dobili smo obvestilo da imamo obvezni sistematski pregled. In tam piše da traja 3 ure ( zanima me kaj hudiča delajo da toliko časa traja ?)
In še nekaj pod opozorili nam piše da je obvezen za izpite itd... , ter za opravljanje dela preko študenta. In tukaj me zanima, če delam preko študenta in se pregleda ne udeležim, kaj a potem moje podjetje obvestijo da me ni bilo in da nimam več statusa al kaj ? Ker res to da je obvezen mi je budasto. Hodim v šolo sam mi res slabo kaže ker sem preveč jo preveč v izi vzel ( in sedaj mamo predavanja obvezna itd... kot srednja šola ). Res prav otročje !
In me prav zanima zakaj toliko časa traja in če se odpovem šoli in se ne udeležim pregleda ali mi lahko zato odvzamejo status, ker pač na listu piše da je obvezen za delo ?
5er--> ::
zanima me kaj hudiča delajo da toliko časa traja ?
Merjenje (višina, masa), oddaja krvi in vode, izobreaževanje o samopregledovanju (za zgodnje odkrivanje raka dojk / testisov), pregled pri zobozdravniku, pregled pri zdravniku in cepljenje (odvisno od faksa).
mirage ::
Res traja nekje 3 ure. Večino časa vzame čakanje med posameznimi pregledi, saj je ponavadi naročenih večje število študentov. Pri nas smo na začetku reševali ene ankete, nato greš daš kri in urin. Potem te sestra zmeri in stehta, zmeri pritisk ter preveri vid. Nato še malo počakaš, da pridejo rezulati za kri in urin ter greš na pregled k zdravnici, ki traja 5-10 minut.
Ne vem pa sicer, zakaj ne bi šel na pregled?
Ne vem pa sicer, zakaj ne bi šel na pregled?
Boobiz ::
Probleme imaš pri vpisu, če nisi pregledan. Sploh to velja za tehnične šole. V mojih časih smo čakali par ur na sistematskemu pregledu. Celotna procedura ko se seliš iz ordinacije v ordinacijo traja, potem so še neka predavanja o samopregledovanju...
Poglej iz druge strani, 3 ure manj si na faksu
Poglej iz druge strani, 3 ure manj si na faksu
I'm drunk, what's your excuse?
Obvestilo smo dobili od moje višje šole !
Zdej zaenkrat nevem ali imam tist dan čas piše pa da moramo priti obvezno tisti dan in ob uri ! Tako da če nimam časa ne bom šel, pa tud briga me za pregled ker sem ga imel že za službo.
Zdej kar se tiče šole je tudi taka za katero sem izgubil upanje, z enim profesorjem imava probleme drug z drugmi ( oz. samo mene zajebava, jst pa zaradi tega nazaj ), in razmišljam da bi samo še delal, in sedaj je problem da če ne grem na pregled, da recimo izgubim status.
In to me zanima ali ti lahko odvzamejo status če ne greš na pregled, glede na to da na listu piše da je pogoj za dela preko študenta ?
Zdej zaenkrat nevem ali imam tist dan čas piše pa da moramo priti obvezno tisti dan in ob uri ! Tako da če nimam časa ne bom šel, pa tud briga me za pregled ker sem ga imel že za službo.
Zdej kar se tiče šole je tudi taka za katero sem izgubil upanje, z enim profesorjem imava probleme drug z drugmi ( oz. samo mene zajebava, jst pa zaradi tega nazaj ), in razmišljam da bi samo še delal, in sedaj je problem da če ne grem na pregled, da recimo izgubim status.
In to me zanima ali ti lahko odvzamejo status če ne greš na pregled, glede na to da na listu piše da je pogoj za dela preko študenta ?
noraguta ::
ma pejt na pregled lohk bi kaj zavod za zdravstveno zasikal, če se ti slučajno kaj pripeti.
Pust' ot pobyedy k pobyedye vyedyot!
Boobiz ::
Delaš preko študenta in praviš da nimaš časa? Oh, please..
Če bi rad izvedel ali ti vzamejo status pač ne it na pregled. Izbira je čisto tvoja, ne vem kako ti lahko mi tu pomagamo ker si že sam sebi odgovoril na vprašanje.
Če bi rad izvedel ali ti vzamejo status pač ne it na pregled. Izbira je čisto tvoja, ne vem kako ti lahko mi tu pomagamo ker si že sam sebi odgovoril na vprašanje.
I'm drunk, what's your excuse?
vem, pač samo vprašal sem če je kdo že imel kakšno tako izkušnjo, ter kaj je bilo ? Postavil sem čist navadno vprašnje za primer ČE je kdo bil v takšni situaciji !
Hotel sem da mi poveste DA lahko ti vzamejo status, ali NE ti ga ne morejo ker ne vem kaj itd.... !
Hotel sem da mi poveste DA lahko ti vzamejo status, ali NE ti ga ne morejo ker ne vem kaj itd.... !
St235 ::
Obvestilo smo dobili od moje višje šole !
Statusa ne zgubiš neposredno. lahko pa se ne boš mogel vpisat v naslednji letnik, kar pomeni, da boš takrat ob status.
nejodagreat ::
Jaz tega lani nisem opravil, pa sem se brez problema vpisal v 2. letnik (na FERI-ju).
FrEaKmAn ::
se mi zdi da ni problem pri vpisu v višji letnik ampak je problem pri diplomi...je nemoreš dobiti če nimaš opravljenega pregleda..malo lame sam pač tko je...
BlueRunner ::
Pregleda se moraš udeležiti, da dobiš potrdilo, da si se ga udeležil (študijska obveznost), nihče pa te ne sme prisiliti, da proti svoji volji storiš karkoli, kar bi posegalo v tvoje telo ali osebnostne pravice. Končen efekt je, da boš še vedno moral tam odsedeti vse ure, vsi ti bodo nekaj težili in se nad teboj zmrdovali, od vsega skupaj pa razen porabljenega časa ne boš imel nič.
Če pa si že tam in trošiš čas, pa lahko tudi zastonj preveriš v kakšnem stanju je telo. Pač v okviru, v katerem te to zanima ali pa ne zanima.
Če pa si že tam in trošiš čas, pa lahko tudi zastonj preveriš v kakšnem stanju je telo. Pač v okviru, v katerem te to zanima ali pa ne zanima.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Zdravniški pregled pred zaposlitvijo (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Loža | 87218 (17561) | destroyer2k |
» | Zdravniški sistematični pregled študentovOddelek: Šola | 7368 (6830) | Heavy |
» | Lagal sem - prosim za nasvetOddelek: Loža | 4981 (3145) | St235 |
» | Izpis iz šole ?Oddelek: Loža | 3802 (3474) | DeFacto21 |
» | Vozniška - obnovitevOddelek: Loža | 7491 (6209) | Gregor P |