» »

Mapa LOCALS-1/Temp... je nevidna

Mapa LOCALS-1/Temp... je nevidna

mikelanzelo ::

Pozdravljeni,

ne pridem si gor zakaj ni vidna mapa na mujem rač.(imam Windows XP Professional,2002 Service Pack 2) LOCALS-1/Temp... ni to kljub temu,da v nastavitvah Možnosti mape /Predogled nastavim med drugim Prikaži skrite datoteke in mape, Zapolni si nastavitve pogleda na mapo nato kliknem na gumb Uporabi za vse mape in na koncu gumba Uporabi in Vredu.
Res pa je tudi, da moje nastavitve računalnik ne upošteva kajti ko naslednjič pogledam nastavitve map imam označeno Ne prikaži skritih datotek in map. Zakaj?

Zanimivo opazm pa jo pri vlečenju (BitLord) določenih stvari z interneta, ki mi jih po naključju shrani v mapo LOCALS-1/Temp.

P.S. Dodal bi slike k tekstu, ki jih lahko ustvariš s pomočjo tipk Alt Gr in Print Screen SysRag a jih ne znam.

Za Vaš odgovor se Vam v naprej lepo zahvaljujem,

Mikeli

Cold1 ::

Res pa je tudi, da moje nastavitve računalnik ne upošteva kajti ko naslednjič pogledam nastavitve map imam označeno Ne prikaži skritih datotek in map. Zakaj?

Nastavitve Raziskovalca so poškodovane, in se ne shranijo - po vsej verjetnosti imaš povsem sesut sistem (sklepam po tem da poganjaš XP-je brez posodobitev) in bi bilo potrebno precej dela da se stvari popravijo.

Če se gre za novejši problem, lahko poskusiš z Obnovitvijo sistema, drugače pa preprosto namesti nek program za upravljanje z datotekami (morda Total commander).

------------------------------------------

Sicer pa lahko mapo "Temp" najdeš tudi tako, da odpreš meni Start, klikneš na "Zaženi" in vtipkaš %Temp% - odprlo se bo okno raziskovalca v katerem bo prikazana vsebina tvoje mape z začasnimi datotekami.

------------------------------------------

Mimogrede, mapa "LOCALS-1/Temp" na tvojem sistemu ne obstaja, pot do mape z začasnimi datotekami je nekaj takega:
"C:\Documents and Settings\Tvoje uporabniško ime\Local Settings\Temp"

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Poln - čeprav prazen sistemski disk

Oddelek: Strojna oprema
7875 (691) tonccy
»

računalnik se mi ponovno zazene

Oddelek: Pomoč in nasveti
12962 (913) yurc14