Forum » Zvok in slika » X530 vs 5.1 Genius SW-HF5.1 5000
X530 vs 5.1 Genius SW-HF5.1 5000
ZiedRieke ::
Imam Logitech X-530. Odlični zvočniki, vendar se mi zdi, da je premala jakost zvoka pri 5.1 filmih. Ali bi z nakupom 5.1 Genius SW-HF5.1 5000 občutno pridobil na glasnosti, ali gre za podobne zvočnike. Specifikacije mi ne povejo nic, zanimajo me le osebna mnenja.
Romzi ::
Geniusi bojo zihr krepko presegli tele Logiteche (preverjeno tudi na lastna ušesa).
S tem da omenjenih pomoje ne boš več dobil, dobiš pa SW-HF5.1 5050.
Če gledaš preko računalnika, poskrbi za solidno zvočno, ki podpira vsaj "crossover frequency" za subwoofer - ker Geniusi nimajo niti filtra za sub.
S tem da omenjenih pomoje ne boš več dobil, dobiš pa SW-HF5.1 5050.
Če gledaš preko računalnika, poskrbi za solidno zvočno, ki podpira vsaj "crossover frequency" za subwoofer - ker Geniusi nimajo niti filtra za sub.
LP
ZiedRieke ::
Hvala Romzi,sem kupil omenjene zvočnike in tudi zvočno kartico sem menjal in je razlika ogromna:)
TOP ::
Zvočniki so super za svoj denar in delajo zelo dobro,problem je ker ne zdržijo dolgo,zelo slabo elektroniko v basu majo.
Ashrack ::
Zvočniki so super za svoj denar in delajo zelo dobro,problem je ker ne zdržijo dolgo,zelo slabo elektroniko v basu majo.
Te zvocnike imam ze dobrih 5 let in sele pred kratkim se je na elektroniki zacel smoditi del ki skrbi za nizke frekvence aka bass. Nesel na popravilo 40e in vse stima zdaj.
Zvocniki so prenesli studentske case kjer se je skoraj 5 dni na teden po vsaj 8ur dnevno navijalo na ves glas in zdaj slabi 2 leti bolj mirnih casov v lastnem stanovanju. Kar se tice kvalitete je hands off.
ps. Vem da je tema stara ze skoraj 3 leta (don't really care)
....
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Zvočniki 5.1 ali 2.1Oddelek: Kaj kupiti | 3100 (2811) | Robi :P |
» | [5.1] multimedijksi zvočniki 10k - 30k SIT (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Zvok in slika | 27415 (11501) | Hrenowsky |
» | Zvočniki 5.1Oddelek: Kaj kupiti | 5129 (4394) | simon89 |
» | Katere 5.1 za okol 90€?Oddelek: Kaj kupiti | 775 (775) | Ted |
» | zvočniki 5.1 ali 2.1Oddelek: Kaj kupiti | 2463 (2463) | Kibby |