Forum » Programska oprema » Mailing lista
Mailing lista
Blisk ::
Ali kdo uporablja kako pametno mailing listo.
Sam sem sicer naložil phplist in pa dada, ampak je phplist kompliciran do skrajnosti poleg tega nima funkcije časovnega pošiljanja istih mailov, kot opomnik naprimer.
Dada je pa, kaj naj rečem, še slabše kot phplist.
Sam sem sicer naložil phplist in pa dada, ampak je phplist kompliciran do skrajnosti poleg tega nima funkcije časovnega pošiljanja istih mailov, kot opomnik naprimer.
Dada je pa, kaj naj rečem, še slabše kot phplist.
uroszo ::
Jaz uporabljam campaignMonitor, priporočam pa tudi mailChimp, ki je do 2000 naslovnikov brezplačen...
http://www.ozvocenja.si
to so vse online zadeve, jaz rabim softwer, da si zadevo namestim na moj server.
Poleg tega pa rabim funkcijo ponavljajočega se opomnika.
Se pravi skupina mailov dobi isti mail vsake toliko časa....
Poleg tega pa rabim funkcijo ponavljajočega se opomnika.
Se pravi skupina mailov dobi isti mail vsake toliko časa....
IceIceBaby ::
Interspire si naložiš na svoj server. Imaš pa te funkcije, ki jih opisuješ + veliko drugega.
Če boš zadevo uporabljal v komercialne namene predlagam, da vzameš en VPS z ločenim IPjem samo za mailinge.
Če boš zadevo uporabljal v komercialne namene predlagam, da vzameš en VPS z ločenim IPjem samo za mailinge.
Ali je registracija za to, da lahko zadevo snameš dol ali samo za testiranje?
Pa ta stvar stane 500$ za 1 licenco, kar je absoultno preveč, nekatere podobne zadeve stanejo po 50$.
Pa ta stvar stane 500$ za 1 licenco, kar je absoultno preveč, nekatere podobne zadeve stanejo po 50$.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Blisk ()
IceIceBaby ::
Ja napiši potem malo več kar točno hočeš. Če imaš za komercialno uporabo je tole top. Tistih 500 usd se ti hitro pokrije.
IceIceBaby je izjavil:
Ja napiši potem malo več kar točno hočeš. Če imaš za komercialno uporabo je tole top. Tistih 500 usd se ti hitro pokrije.
Zaenkrat bi rad kaj brezplačnega probal ali z omejitvami do tok userjev.
Pe če se potem stranka odloči, da jim je všeč, pa se zadeva kupi.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Mailman in Gmail, Yahoo, Hotmail nasloviOddelek: Izdelava spletišč | 1740 (1431) | msjr |
» | PHP newsletter in spamOddelek: Izdelava spletišč | 2034 (1686) | enco11 |
» | Microsoft AccessOddelek: Programska oprema | 2272 (1717) | enco11 |
» | Koliko emailov naenkrat ven ?Oddelek: Izdelava spletišč | 1484 (1172) | gregy |
» | Checkiranje prebranih mejlovOddelek: Izdelava spletišč | 2093 (1766) | Tody |