Forum » Sedem umetnosti » Zvok pri DIVX
Zvok pri DIVX
bartolj ::
Zdravo!
Mene pa zanima zakaj mi pri nekaterih DIVX filmih dela zvok pri nekaterih pa ne. Naprimer pri Triple x filmu mojemu sošolcu dela zvok meni pa ne. V Windows media playerju mi napiše da posnetka ni bilo mogoče raztegniti (kar neki!) Imam p DIVX kodek 5, pa v nobenem playerju mi zvok ne dela. A bi mi lohk kdo kej pomagu?
Mene pa zanima zakaj mi pri nekaterih DIVX filmih dela zvok pri nekaterih pa ne. Naprimer pri Triple x filmu mojemu sošolcu dela zvok meni pa ne. V Windows media playerju mi napiše da posnetka ni bilo mogoče raztegniti (kar neki!) Imam p DIVX kodek 5, pa v nobenem playerju mi zvok ne dela. A bi mi lohk kdo kej pomagu?
gumby ::
divx in zvok nimata čisto nič skupnega... tako za informacijo
zvoka nimaš zato, ker nimaš ustreznega kodeka (verjetno AC3 - dolby digital)... poglej malo na www.doom9.org, tam boš našel vse kaj rabiš
in pa uporabi search, preden sprašuješ stvari, ki so bile že n-krat obdelane (n>100)
zvoka nimaš zato, ker nimaš ustreznega kodeka (verjetno AC3 - dolby digital)... poglej malo na www.doom9.org, tam boš našel vse kaj rabiš
in pa uporabi search, preden sprašuješ stvari, ki so bile že n-krat obdelane (n>100)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | DivX codec nadomestilo - ffdshow kodek (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Zvok in slika | 59436 (14584) | BaRtMaN |
» | Ni zvoka v Bs playerju-v čem je težava?Oddelek: Pomoč in nasveti | 2943 (2866) | pow |
» | Programski predvajalnikiOddelek: Zvok in slika | 899 (857) | gorann |
» | Audio v divx in xvid ipd. filmihOddelek: Zvok in slika | 1779 (1595) | Wu-MaSTeR |
» | BSplayerOddelek: Zvok in slika | 1004 (815) | Y0ck3r |