Forum » Strojna oprema » Racunalnik ne BOOT-a
Racunalnik ne BOOT-a
padre ::
Pozdravljeni!
Mene zanima ce morda kdo ve kaj storiti v sledeci situaciji. Imam prenosni racunalnik ASUS K70IJ, Dual Core 2.10Ghz, 4GB RAM, Win7 ki bi ga rad ponovno nalozil s Windowsom 7 ampak je problem ker mi racunalnik noce bootat (ne CD/DVD in ne external disc). V BIOS-u sem nastavil vrstni red boota ampak se zmeraj ne gre...
Mogoce kak predlog? Za odgovore se vnaprej lepo zahvaljujem!
Lep pozdrav, Tadej
Mene zanima ce morda kdo ve kaj storiti v sledeci situaciji. Imam prenosni racunalnik ASUS K70IJ, Dual Core 2.10Ghz, 4GB RAM, Win7 ki bi ga rad ponovno nalozil s Windowsom 7 ampak je problem ker mi racunalnik noce bootat (ne CD/DVD in ne external disc). V BIOS-u sem nastavil vrstni red boota ampak se zmeraj ne gre...
Mogoce kak predlog? Za odgovore se vnaprej lepo zahvaljujem!
Lep pozdrav, Tadej
padre ::
Ampak partciji potemtakem ne bo slo spreminjat je tak? Al bi se dalo na kak drug nacin vse skupaj povozit se?
XsenO ::
Win7 disk managment je načeloma dovolj soliden za deljenje particij po inštalaciji, tako da kar probaj.
1 + 1 = 1
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | računalnik ne najde USB-jev,webcam-a, bluetooth-aOddelek: Pomoč in nasveti | 1709 (1456) | saja |
» | Kako namestiti Windows 7 na DVD/USB?Oddelek: Pomoč in nasveti | 3674 (3493) | Newholland |
» | Problem s SSDOddelek: Strojna oprema | 981 (654) | technolog |
» | Kako zagnati win 7 iz cdja?Oddelek: Pomoč in nasveti | 812 (722) | Racunalnik |