Forum » Pomoč in nasveti » Dell laptop problem
Dell laptop problem
Trixyy ::
Imam problem z Dell laptop . Naenkrat se mi je naredila črna slika nato pa se mi je laptop ugasnil in sedaj ga ne gre bootati . Je možnost da se mi je crashnil windows? saj računalnika ne gre štartati in ne pridem v login . Sem probal F12 ampak mi pokaze da rabim windows bootati ali z internal HDD / USB / CD/DVD/CD-RW drive , onboard NIC in pa BIOS setup pa diagnostics. Kaj naj naredim, potegnem windowse in jih dam na cd in potem tako probam prit ali kaj drugega? Prosim za pomoč . Hvala Lp!
dejansan ::
a v biosu ti normalno zazna disk?
verjetno ti pri diagnostiki tud disk pregleda, tako da jo lahko komot poženeš
verjetno ti pri diagnostiki tud disk pregleda, tako da jo lahko komot poženeš
dejansan
Trixyy ::
prvic delal diagnostic vredu pa sem pac prekinil.. zdaj drugic pa mi zacne rač. piskati in neko error code. MSg:Hard Drive 0- self test log conatains previous errors .The given error code and message can be used by Dell Tech. support to help diagose the problem..
Na Hard drive mi napiše fail , na ostalih GPU ,cdrom,LCD itd. mi napiše PASS
Na Hard drive mi napiše fail , na ostalih GPU ,cdrom,LCD itd. mi napiše PASS
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Trixyy ()
miranpozar ::
Crknu harddisk. Ga bo treba zamenjat.
Miran Požar, Portorož, http://sites.google.com/site/miranpozar/
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | težave z zagonom računalnika po kloniranju diskovOddelek: Pomoč in nasveti | 5749 (4755) | gruntfürmich |
» | Notebook Dell-500 in SSD problemOddelek: Strojna oprema | 575 (515) | sese12 |
» | iščem pomoč WINOddelek: Pomoč in nasveti | 1063 (899) | marc100 |
» | i:instalacija operacijskega sistema DELL OPTIPLEX GX 520Oddelek: Pomoč in nasveti | 1600 (1196) | xerian |
» | Instalacija windowsow - problemOddelek: Operacijski sistemi | 1691 (1295) | misek |