» »

BF3 PROBLEM

BF3 PROBLEM

krOOokO ::

Ok, vem da že obstaja tema o battlefield 3, vendar sem naredil novo, da bo bolj izstopola, ker imam res eno veliko težavo.
Torej kupil sem bf3 inštalirav, pa vse kar je treba.. In pol probam v server, in vse normalno dokler se pri connecting vse ne zaustavi...
Probal sem že dobesedno vse, izključil antivirusne programe, in požarni zid, pol sem sledu temu tutorial ; http://www.enterbf3.com/topic/3933-conn..., še vedno isto, nato sem internet priklopil samo na modem, in tudi to ni pomagalo, igro sem 2-reinstallav, enako sem naredu s pluginimi od battleloga, nič od naštetega ne pomaga, zmiraj se ustavi tukaj; http://www.slikomat.com/slika/5050860.h.... Problem ni v zmogljivosti računalnika, saj sp dela na high, tako da res ne vem, kaj bi lahko bilo. Če ima kdorkoli kakeršenkoli, naj ga prosim napiše...
  • zaklenil: Mavrik ()

norgur8 ::

Pa si probal kontaktirati support? Imajo live chat in ljudje tam, vsaj po mojih izkušnjah, vedo o čem govorijo.

Ne to še nisem, saj nisem našel tega live chat supporata... Bi lahko dal link?

BALAST ::

"You may fool all the people some of the time;
you can even fool some of the people all the time;
but you can't fool all of the people all the time."

norgur8 ::

Prijavi se v Battlelog, na levi strani klikneš rumen zavihek Feedback & Support, nato klikneš live chat in počakaš par minut.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: norgur8 ()

TOP ::

Pa si probal sistem na novo naložit.

Quagmire ::

Maš zadnje driverje grafične?

Mam, sej sp mi dela...
Ma, kaj je s tem supportom, 2 nista odpisala nakar eden odpiše mu povem problem, in napiše, da nisem več v pogovoru..

Mitch ::

Probaj še tam zgoraj v filtru obkljukat Europe pod Servers in nato strežnike razvrsti po višini pinga (klikni na glavo stolpca Ping). Nato pa izberi strežnik z čim manjšim pingom.

oo7 ::

Sem pogledal sliko ko si jo dal kje se ustavi .
Spodaj ko imas ikone si pritisnil od batllfield ikono ???
Ker meni tudi louda tako kot tebi dokler ne pritisnem tiste ikone da me vrze v igro.

@Mitch: tudi to sem že probal...
@M-POWER: Če kliknem ikono, pač piše loading, in se ne zgodi nič...

oo7 ::

Kaj pa si posenl dol vse update???
Mogoce moras kaj v originu nastavit ???

Najbrž si probal uporabiti tudi kkšen drug internetni brskalnik?
Drugače pa na EAjevi spletni strani je seznam mrežnih portov, ki jih moraš imeti odprte. Tako da če hočeš eliminirati modem/router kot možen vzrok napake naj ti nekdo preveri, če so tile porti odprti na tvojem PCju oziroma če sploh pride internetni promet do tvojega PCja...

Pa izklopi UPnP, če ga imaš slučajno vklopljenega...

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Mitch ()

Ja, na drugih brskalnikih sem že probu...
Nimam nobenga, ki bi znav pogledat, a se da to mogoče pogleda na ip-ju od routerja?

Ok, zaženi Ukazni pozivni (Command Prompt) in vpiši ukaz telnet IP_ali_ime_strežnika port.
Recimo strežnik bf3.critsandvich.com uporablja dva IPja: 74.91.115.125 in 74.91.115.18.
Torej ukaz, ki ga vpišeš je telnet bf3.critsandvich.com 47200 ali pa telnet 74.91.115.125 47200. (brez pike na koncu). Če ti ukaz izpiše napako Could not open connection to the host ali Connection failed potem imaš težavo z porti. Če pa postane zaslon brez teksta potem pa se povezava vzpostavi na določenem IPju in portu. Morda bo izpis pri tebi malo drugačen ker tole pišem iz Windows XPja...

Še vedno nič, sicer je en na live shatu reku, da naj nebi mev ordprtih portov, in da naj internetnega ponudnika pokličem, ker bi to morali naredit v 5 minutah... Kličem telemach, če lahko porte odprejo, in on reče, da ne more nič naredit, in da si naj poiščem kakšnega "računalničarja"....Sicer mi je povedal kako se to na routerju naredi, ampak tako sem že prej naredil in ni nič pomagalo(čeprav nisem 100%, da sem naredil vse pravilno). Kaj sploh še lahko naredim?

detroit ::

yes kakega "računalničarja" najdi:)
Skero

LordTado ::

A maš ak antivirus gor to rad nod dela...

LordTado je izjavil:

A maš ak antivirus gor to rad nod dela...

Ne.

Evo, sej nemorm verjet, sam dela! :D
Če še komu ne dela, naj samo onemogoči oz. izbriše EA Tunnel, meni je pomagalo (ni nujno, da bo tudi pri vas delovalo).
Evo še screenshoot; http://www.slikomat.com/slika/5056271.h...

Dugii ::

Pozdravljeni !
Jaz imam tudi 1 problem le da meni ni problem v connectu ampak da mi med igranjem kar zamrzne ekran in me vn hiti.Jaz nevem kaj naredit ma ma nov komp zdej sem dal 1 tedn nazaj 800€ imam to grafo Grafa in pa i7 2600K ter 8 giga RAM.
Če kdo ve kaj naj naredim bi prosil za pomoč.
Lp Dugii

Bolf3nk ::

težava je v grafični.... nadgradi BIOS grafične ali zvišaj voltažo. pomaga tudi, če znižaš cc iz 900 na malo manj. seveda na lastno odgovornost. Saj je grafičana v garanciji.

Sam sem naložil novejši BIOS. Dobiš ga na tistem linku, kjer si postal grafično.

Sedaj že igram 2 tedna brez vsake težave.

kaj sam BIOS nadgradim pa je ?

Bolf3nk ::

Ja. V 2 min je konec. Vendar samo če imaš grafično gtx 560 ti.

Igra ti zmrzne po kakšnih 5 min igranja? in takšen čuden zvok se sliši?

DA. Drugače pa še za druge ki imate takšne probleme priporočam da preberete ta forum Forum

stoneman ::

Pozdravljeni. Imam en problem. Nekaj časa nisem igrau bf3 in zdaj sem se odločil da spet začnem in ko grem v igrico in igram nekaj časa me nato vrže ven in mi napiše to:
Game disconnected: you were kicked by PunkBuster. Stated reason: PunkBuster kicked player 'xxxxxxxx' (for 0 minutes) ... RESTRICTION: Service Communication Failure: PnkBstrB.exe initialization failed

cebelar123 ::

Če ti igra zmrzne po 5-7 min igranja je kriv soundblaster. Tako je bilo pri meni realtek onboard je zajebaval.
tole sem mislil. Disejblaj soundcard v winsih in probaj igrati. Če ti nebo zaštekalo si ugotovil kaj je.

Ciklamen ::

stoneman PnkBstrB.exe ti ne laufa na sistemu. Pogooglaj (PnkBstrB.exe not running ali pa initialization failed), imaš toliko materiala gor, da glava boli.
- End of the Post ->

Ziga Dolhar ::

Nadaljujte v primarni Battlefield 3 temi. Je bilo že marsikaj povedanega o PunkBustru.
https://dolhar.si/

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Call of Duty serija - pomoč in nasveti. (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )

Oddelek: Igre
35675185 (17951) tropico2078
»

A je to virus?

Oddelek: Pomoč in nasveti
92334 (1987) fulgur
»

Punkbuster slaba komunikacija

Oddelek: Igre
91351 (1204) bmandl
»

Noče me vpisat v msn! probal vse nasvete že!

Oddelek: Programska oprema
363035 (2538) ;-)

Več podobnih tem