Forum » Pomoč in nasveti » Formatiranje xpejev
Formatiranje xpejev
gregap ::
Lp hocem formatirati xp je in imam sledec problem. cd mi vse normalno boota in pride do menija kjer izberem particijo za formatirat. imam samo C. na izbiro. izberem enter .. potem mam dve moznosti format NTFS quikc ali normal in potem pride do 100% in napise SETUP WA UNABLE TO FORMAT THE PARTITION. THE DISK MAY BE DAMAGED. make sure the drive is switched.. itd. aja pa do zdaj sem zmeraj normalno formatiru.
- spremenil: Gandalfar ()
hojnikb ::
mogoče maš pa dejansko fuč disk. Poglej stanje diska z kakim programom ko pobira SMART podatke.
#brezpodpisa
gregap ::
s katerim programom pa bišeš, najboljše da poizkusiš z gparted boot cdjem
Ne brisem z nubenim programom
mogoče maš pa dejansko fuč disk. Poglej stanje diska z kakim programom ko pobira SMART podatke.
Morm prvo sprobat drug disk. imam doma drug disk samo mi ga ne zazna. kako pa pregledS s.programom program zpeces na cd in das notr?
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: gregap ()
hojnikb ::
Zdej za smart pogledat bi blo najlaži zloadat en ubuntu in potem iz tam ven pogledat.Al pa če prklopiš disk na en drug komp pa pogledaš z crystaldiskinfo.
#brezpodpisa
miranpozar ::
100% pokvarjen disk! Zamenjaj ga!
Miran Požar, Portorož, http://sites.google.com/site/miranpozar/
HAL-9001 ::
Jaz sem imel enake simptome, a je bill disk OK, le matična plošča je imela težave. Problem sem zaobšel tako, da sem instalacijo XP-jev začel v drugem PC-ju, počakal sem da se je dokončal format, nato so se naložile XP setup datoteke na disk, nato pa je bilo obvestilo, da je potrebno PC restartati, ampak jaz sem PC ugasnil, dal disk v prvotni PC in nadaljeval z instalacijo XP-jev. Po instalaciji ni bilo nobenih problemov več.
In diske testiraj s programi od proizvajalca, npr. Western Digital ima program "Data Lifeguard Diagnostic", Seagate ima "SeaTools" itd., priročna je tudi zbirka programov zbranih v "Ultimate Boot CD".
In diske testiraj s programi od proizvajalca, npr. Western Digital ima program "Data Lifeguard Diagnostic", Seagate ima "SeaTools" itd., priročna je tudi zbirka programov zbranih v "Ultimate Boot CD".
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: HAL-9001 ()
OZZY ::
Če si dal normal format potem ti prepozna bad sektorje in mogoče zaradi tega zavrne, če je quick format tega ne gleda.
Go with the flow.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Formateranje se ustavi pri 78%Oddelek: Pomoč in nasveti | 1055 (887) | m0LN4r |
» | SSD disk namesto 128gb kaže samo 64gbOddelek: Pomoč in nasveti | 1724 (1369) | hojnikb |
» | Nov SSD in OSOddelek: Pomoč in nasveti | 955 (821) | Invictus |
» | Računalnik zelo šteka! (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 7549 (6122) | Dober dan |
» | Težava z namestitvijo windows xpOddelek: Pomoč in nasveti | 2794 (2557) | bluefish |