» »

Adwords ban

Adwords ban

shadeX ::

pozdrav. 3 dni nazaj sem naredil Adsense račun, ki je bil tudi potrjen in aplikacija iz googlove strani je bila potrjena. Na svoji strani laufam reklame. Vendar je nastal problem ker sem namesto Adsense zaznamek kliknil na Adwords zaznamek in se tako vpisal z mailom od Adsensa v Adwords account. Na mail sem tudi dobil potrdilo o uspešni registraciji Adwords računa. Problem je pa ker imam že Adwords račun vendar uporablja drugi mail. Jaz sem popolnoma pomotoma in nehote se vpisal v adwords račun. Sistem je najbrž to zabeležil kot duplikat in na mail sem dobil danes zjutraj da je moj Adwords račun banan ker sem kršil njihove pogoje.

Sedaj vem, da novega adwords računa ne smem narediti ker mi ga bodo prej ali slej banali. Bral sem po forumih, da Adwords ekipa sploh ne tolerira ne gor ne dol. Mail sem jim že poslal vendar večini ljudi na forumih sploh odgovorili niso. Mislite, da bodo razumeli mojo zmoto ali ne? Ali se še da kako zmenit da bi unbanali račun? Sicer dejansko meni niso poslali zakaj so me banali. Jaz samo sklepam zakaj, ker oglaševal nisem že skoraj 1leto. Tako da bi moralo biti to. Sem jim pa že poslal mail, zakaj so mi banali račun. Je pa še ena stvar. Na prvi adwords račun sem dobil email da je pač bil sklopljen. Napisali so da vpisal se bom lahko še noter, vendar reklam ne bom mogu laufat. Na drugi račun ( od adsensa, na katerega sem tudi dobil potrdilo da je registracija adwordsa uspela ) pa nisem dobil nič ( da bi bil račun banan ). Sedaj mene zanima tudi ali je mogoče da so mi banali samo prvi račun in drugega obdržali ali sta oba benana?

shadeX ::

ugotovil sem, da google naj bi toleriral več adwords accountov, zaradi raznih analiz itd. Tako da sploh nimam pojma zakaj sem dobil na mail potrdilo o banu. Na računu kjer je bil stari adwords piše da je ta izklopljen. V novem "zmotnem" računu pa ne piše nič. Mogoče je aktiviran, vendar bom spet moral vplačati 5€ za zagon reklam. No to bo sicer drobiž če bom imel delujoč adwords account. V mailu ki sem ga dobil tudi piše: Če smo se zmotili in je vaš račun po pomoti blokiran nam pišite. In to sem tudi storil. Bomo videli kaj bo.. upam da se mi ne zgodi krivica, ker jaz vedno upoštevam njihove tos.

MasterKiD ::

Kontaktiraj Google!

shadeX ::

sem. še vedno čakam. danes so mi poslali mail, da preiskujejo zakaj sem bil banan...:/


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Adsense na slo-techu?

Oddelek: Loža
214341 (2853) MasterKiD
»

Katero oglaševalsko podjetje izbrati na novi spletni strani

Oddelek: Izdelava spletišč
7938 (632) MasterKiD
»

Nekater Googlove storitve - daleč pod nivojem za uporabnika

Oddelek: Loža
83080 (2771) cen1
»

Nova spletna stran, pomoč!

Oddelek: Izdelava spletišč
318621 (8168) gnomee
»

Google SMS v beta fazi testiranja

Oddelek: Novice / Omrežja / internet
175419 (4576) darkolord

Več podobnih tem