Forum » Pomoč in nasveti » Zvok ventilatorja
Zvok ventilatorja
David92 ::
Zdravo,
Jaz bi vas prosil za nasvet ali pomoč - imam prenosnik Dell XPS 17 in zadnje čase, kadar se prenosnik obremeni z raznimi aplikacijami (torej da uporabljam več aplikacij naenkrat) slišim nenavaden zvok iz notranjosti prenosnika. Mislim pa da nastaja ta zvok z ventilatorjem. Sliši pa se, kot da bi ventilator drgnil ob nekaj. Ampak to samo pri kakih večjih obremenitvah. Vseskozi ga slisim pihati in trenutno dela normalno.
Ve kdo mogoče kaj je narobe? Naj ga odnesem na servis?
Jaz bi vas prosil za nasvet ali pomoč - imam prenosnik Dell XPS 17 in zadnje čase, kadar se prenosnik obremeni z raznimi aplikacijami (torej da uporabljam več aplikacij naenkrat) slišim nenavaden zvok iz notranjosti prenosnika. Mislim pa da nastaja ta zvok z ventilatorjem. Sliši pa se, kot da bi ventilator drgnil ob nekaj. Ampak to samo pri kakih večjih obremenitvah. Vseskozi ga slisim pihati in trenutno dela normalno.
Ve kdo mogoče kaj je narobe? Naj ga odnesem na servis?
compaq ::
Živjo, podoben problemček sem imel tudi sam odprl sem prenosnik očistil reže in ventilator, nato sem ventilator vzel iz ležišča ter ga namazal s wd40 stvar sedaj dela potiho in brez večjih težav.
Robi :P ::
če je pod garancijo ne štoraj nikoli sam po njem!!! vrni jim ga pa ti ga zrihtajo včasih pa celo tako nasedejo da dobiš novo robo..
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Servis za čiščenje računalnika.Oddelek: Pomoč in nasveti | 1989 (1389) | RejZoR |
» | Računalnik "se zatika"Oddelek: Pomoč in nasveti | 1753 (1373) | askorbi |
» | HP Garancija - servis - račun plača strankaOddelek: Pomoč in nasveti | 6107 (5349) | Hardstyle |
» | AMD Turion 64 @ 80C :(Oddelek: Strojna oprema | 2834 (2091) | NiMH |
» | Zaračunali 3.800 SIT za 10 minut dela!Oddelek: Pomoč in nasveti | 3082 (2087) | EjTi |