Forum » Strojna oprema » Modem bom vrgel skozi okno!!!
Modem bom vrgel skozi okno!!!
orkan ::
Mam en velik problem. Kupil sem nov modem (prejšni US ROBOTICS mi je crknil) novi modem je notranji, je pa od MERCURY firme in ima Intelov CHIPSEt. Vendra tvar ne deluje niti približno pravilno.
Vse ga lepo zazna, in naloži driverje, mam pa WIN ME, pol pa ko das naj se poveže na internet to tudi naredi ampak se pol po nekje 2-3minutah samo povezava sama od sebe prekine in mi nič ne napiše zakaj se je prekinilo. NIMAM pojma kaj je z tem.
Kaj mogoče kdo lahko kako kaj predlaga, akj na poskusim?
pa lahko grem na net preko ARNESA ali pa preko VOLJE vedno je isti drek, vedno se prekine.
Vse ga lepo zazna, in naloži driverje, mam pa WIN ME, pol pa ko das naj se poveže na internet to tudi naredi ampak se pol po nekje 2-3minutah samo povezava sama od sebe prekine in mi nič ne napiše zakaj se je prekinilo. NIMAM pojma kaj je z tem.
Kaj mogoče kdo lahko kako kaj predlaga, akj na poskusim?
pa lahko grem na net preko ARNESA ali pa preko VOLJE vedno je isti drek, vedno se prekine.
Lp Orkan!!
OZZY ::
jaz mam istega (isti je tudi OS) samo meni deluje super. SPloh nimam problemov kot sem jih mel z motorolo.
Go with the flow.
Blup ::
Glede na to da nisi doma iz kkšnega večjega mesta (pa brez zamere) je možno da maš u k*** linijo...
Možno je še da se ti kakšni IRQji mešajo...
...
Blup
Možno je še da se ti kakšni IRQji mešajo...
...
Blup
Arthur ::
jah, mileniume maš ne... zamenjaj jih za kaj drugega ali pa naloži nove gonilnike na modem. tudi moj usr se je odklapljal, pa se je zrihtalo z novimi drajveri.
vseeno mislim, da si nabavil dober modem. jaz sem imel enega s intelovim čipsetom, ki mi je edini delal z okoli 52k, motorola in usr pa samo 44k. pa ta mercury je še ful pocen.
vseeno mislim, da si nabavil dober modem. jaz sem imel enega s intelovim čipsetom, ki mi je edini delal z okoli 52k, motorola in usr pa samo 44k. pa ta mercury je še ful pocen.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Arthur ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Prekinjanje povezaveOddelek: Pomoč in nasveti | 885 (740) | mare87 |
» | kupujem modem za XP-jeOddelek: Kaj kupiti | 1249 (977) | Smorny |
» | Problem s motorola SM56voice chipsetom.Oddelek: Pomoč in nasveti | 1584 (1346) | Koci |
» | ? PROBLEM Z MODEMOM ???Oddelek: Pomoč in nasveti | 867 (765) | VASkO |
» | Motorola 56k V.90Oddelek: Pomoč in nasveti | 1506 (1197) | Lith |