Forum » Izdelava spletišč » Kako povezati mojo domeno z Wix stranjo!
Kako povezati mojo domeno z Wix stranjo!
Realman ::
Imam gostovanje in narejeno stran v joomli. Domeno imam kupljeno. Sedaj sem si naredil stran z wix.com. Ker ne bi rad njim plačeval mesečno, me zanima če se da kako moja domena povezat z to wix stranjo. Tudi, če mi potem odpre od wix-a brezplačno stran me ne moti.
Upam, da sem napisal razumljivo. V bistvu bi rad samo preusmeritev na mojo novo stran od wix-a, iz obstoječe domene in strani. Pa seveda, da bi bilo free. Ker nimam pojma o apache serverju, kako se nastavi.
Za odgovore se vsem vnaprej zahvaljujem.
Upam, da sem napisal razumljivo. V bistvu bi rad samo preusmeritev na mojo novo stran od wix-a, iz obstoječe domene in strani. Pa seveda, da bi bilo free. Ker nimam pojma o apache serverju, kako se nastavi.
Za odgovore se vsem vnaprej zahvaljujem.
Tody ::
Nažlost boš rabil gostovanje, tako par kilo za php dokument,kot za domeno. Potem pa v v php dokument napišeš
<?php header( 'Location: http://tvoja.stran.na.wix.com' ) ; ?>
Hvala za odgovor. V bistvu že imam gostovanje. 1Gb. Prav tako domeno. Torej v bistvu samo v php dokument na serverju katerem gostujem to notri vpišem, če prav razumem?
ja to moreš narest v root-u (takoj za public-html ali kaj podobnega) in datoteka se more imenovati index.php
A mi lahko pomagaš še samo to, glede na to da je sedaj joomla gor naloženo. To nima veze, če ta index.php shranim. In potem tega novega napišem, bi načeloma moralo delati. V primeru težav, lahko starega nazaj skopiram?
Hvala vnaprej.
Hvala vnaprej.
ja shrani si starega, če ti ne bo delalo lahko da imaš v joomli direktoriju .httacces datoteko ki preusmerja promet. Lahko potem zbrišeš tudi tega.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Za vse, ki rabite dober webspace PHP, CGI, ipd (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Izdelava spletišč | 297676 (20968) | hariscorale |
» | Izdelava spletne straniOddelek: Izdelava spletišč | 6322 (4327) | Netrunner |
» | joomla (strani: 1 2 )Oddelek: Izdelava spletišč | 14293 (10147) | betmen |
» | PHP5 ne dela!Oddelek: Omrežja in internet | 2366 (1881) | fizikalac |
» | JoomlaOddelek: Izdelava spletišč | 1429 (1332) | SurfMan |